Astrologie

#rac #capricorn #femeia rac #barbatul capricorn #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Rac si barbatul Capricorn

Femeia Rac si barbatul capricorn au in constructia psihologica baze comune si altele opuse. El este structural, logic, rational, echilibrat, rece, ea este intuitiva, idealista, visatoare, schimbatoare si afectuoasa.

Pe de o parte, pot sa se completeze reciproc, caci se simt atrasi unul de celalalt prin ceea ce lipseste in ei insisi, pe de alta, diferentele pot duce la mari neintelegeri. Amandoi incep greu o relatie, ea pentru ca se simte vulnerabila si nesigura, el pentru ca nu vrea sa se ofere daca nu este absolut sigur ca merita.

Amandoi vor o relatie stabila , in care partenerii sa traga in aceeasi directie, sa adune cat mai multi bani pentru zile negre si sa faca totul pentru familie. Acest lucru ii leaga foarte mult, caci gasesc in celalalt fidelitatea si stabilitatea pe care le cauta.

Sunt foarte buni la locul de munca si au o mare capacitate de a infrunta problemele pentru a-si atinge scopul. Isi doresc familie si copii si tin la fel de mult la intimitate. Insa nativa Rac nu gaseste in nativul Capricorn barbatul iubitor, care sa-si exteriorizeze sentimentele asa cum si-ar dori si ar putea sa-l acuze pe nedrept de indiferenta. Capricornul, chiar daca iubeste cu adevarat, nu se lasa prada sentimentelor si nu poate sa si le exprime prin gesturi si cuvinte. Se poate simti iritat de vulnerabilitatea ei, de starile schimbatoare si melancolice, judecand-o ca o persoana slaba si prea sensibila.

In dormitor nu sunt amandoi plini de fantezie si nu freamata de emotie, caci barbatul Capricorn este rigid si serios. Desi el se simte atras de spiritul traditional al partenerei profund atasata de familie, nu-i intelege nevoia de afectiune. In schimb, ii ofera femeii Rac siguranta financiara de care are nevoie si o mare stabilitate in calitate de sot si tata. Daca nu reusesc sa treaca peste aceste diferente, care sunt atribute ale personalitatii lor, relatia nu are sanse de durata pe o perioada lunga de timp.

Sursa foto : cancer-woman.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro