Astrologie

#femeia rac #barbatul gemeni #rac #gemeni #compatibilitati #compatibilitate

Compatibilitati: femeia Rac si barbatul Gemeni

Femeia Rac si barbatul Gemeni pot sa formeze un cuplu de indragostiti, care isi impartasesc pasiunile, dorintele, nevoile, facand schimb de idei si distrandu-se bine impreuna. Pentru o relatie de durata , insa, este nevoie de eforturi si concesii .

Barbatul Gemeni apartine tuturor si nimanui, este deschis catre lume, comunicativ, se intereseaza de orice si nu aprofundeaza nimic cu adevarat, se afla intr-o continua miscare. Nativa Rac vrea sa apartina unui singur om, are privirea intoarsa catre sine, nu este expansiva in vorbe, preferand sa comunice prin alte mijloace si numai daca considera necesar, are un ascutit simt al introspectiei si este mai degraba statica.

Nativa Rac isi doreste stabilitate si multa afectiune din partea unui barbat care s-o ocroteasca si s-o inteleaga cand e trista, s-o consoleze si s-o alinte. Nativul Gemeni gandeste rational si nu are vreme de poezii, decat daca este intr-o dispozitie intelectuala si vrea sa impresioneze prin vastele cunostinte, insa in niciun caz nu este apt pentru asemenea "dulcegarii". In plus, lumea larga il atrage irezistibil si nu poate sta intr-un singur loc, cand mai sunt atatea lucruri de vazut, admirat, cucerit, gustat.

Partenerul Gemeni este fascinat de senzualitatea si feminitatea partenerei, de misterul care o inconjoara, asa cum este fascinat de un domeniu abia descoperit. Asta nu inseamna ca va zabovi prea mult. Ea trebuie sa invete sa-i respecte libertatea, el trebuie sa fie mai receptiv la miscarile ei interioare si sa priveasca mai mult si in sine. Alaturi de ea, are parte de stabilitate si multa iubire, devine mai profund si mai intelept si incepe sa faca diferenta intre ceea ce este doar aparenta si ceea ce realitatea are sa-i ofere. Daca vor ca relatia sa functioneze, trebuie sa fie de acord cu unele concesii, altfel este doar o pasiune trecatoare. 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro