Astrologie

#rac #pesti #barbatul pesti #femeia rac #compatibilitati

Compatibilitati: femeia Rac si barbatul Pesti

Femeia Rac si barbatul Pesti au foarte multe puncte comune, insa asta nu inseamna neaparat ca relatia rezista pe termen indelungat. Sunt amandoi sensibili, instabili, intuitivi, imaginativi, buni telepati, poetici, senzuali, derutati, emotionali, vulnerabili, nesiguri, fiind pe aceeasi lungime de unda atat pe plan fizic, cat si psihic.

Prin urmare, atractia va fi irezistibila, pentru ca se recunosc unul pe altul dintr-o mie de persoane si nu au nevoie de cuvinte pentru a-si transmite starile sufletesti. Cu toate acestea, ea are nevoie de un barbat puternic, ancorat in realitate, care s-o motiveze si s-o linisteasca cand trece prin stari de melancolie, care sa stie s-o invaluie cu dragostea lui protectoare.

Nativul Pesti nu poate s-o echilibreze, pentru ca el insusi este schimbator. De cele mai multe ori traieste in lumea lui, deasupra rutinei cotidiene si refuza pragmatismul si o viata mai rationala. Daca este vorba despre un reprezentant al Pestilor indragostit de doua femei in acelasi timp, atunci in mod sigur nativa Rac va disparea cat de repede.

Cineva trebuie sa se ocupe si de taxe, rate, intretinere, curatenie, educatia copiilor si in general, sa infrunte greutatile zilnice. Ea este ambitioasa si poate face bani frumosi, insa pentru a fi implinita are nevoie de un partener, cu care sa-si imparta viata si care s-o armonizeze.

Sursa foto : cancer-woman.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului