Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #berbec #taur #femeia taur #barbatul berbec #horoscop

Compatibilitati: femeia Taur si barbatul Berbec

Intr-o prima faza, barbatul Berbec s-ar putea simti atras de nativa Taur. Cu toate acestea, brutalitatea si spontaneitatea Berbecului ii displace femeii.

Ritualul de cucerire in ochii ei trebuie sa dureze o vreme, ca sa aiba timp sa-i fie castigate increderea. Daca este vorba despre vreun reprezentant Berbec aventurier, care are in cap numai bifarea unei noi cuceriri in carnetel, poate sa-si ia adio de la ea, inca dupa prima intalnire. Asta daca nu cumva o vorba negandita sau vreun compliment deocheat n-o va face sa se ridice senina de la masa si sa plece fara un cuvant.

Este imaginea unui Don Juan care se agita in jurul unei doamne impasibile, incercand zadarnic s-o impresioneze cu aspectul lui fizic, mustind a masculinitate. Ea are nevoie de un barbat pe care sa se poata baza, in primul rand. Barbatul Berbec nu este tocmai cel mai stabil si mai fidel din zodiac, pentru ca se afla in permanenta in cautare de noi cuceriri si aventuri, este energic si nerabdator. S-ar putea s-o oboseasca si s-o enerveze comportamentul acesta schimbator, sa-i reproseze diverse actiuni facute fara a analiza inainte lucrurile, sa-l condamne pentru imprudenta.

Este destul de putin probabil ca un Berbec sa invete sa fie rabdator si chibzuit, mai ales ca vorbim despre barbatul Berbec, care refuza sa-si recunoasca lipsurile mai ales in fata unei partenere. Se pot intelege bine pe pan financiar, amandoi fiind talentati cand trebuie sa produca bani. Firile lor sunt insa opuse : una dinamica, alta eminamente statica, astfel ca in final unul va renunta sa faca mereu eforturi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare