Astrologie

#compatibilitati #compatibilitate #taur #pesti #femeia taur #barbatul pesti #horoscop

Compatibilitati: femeia Taur si barbatul Pesti

In principiu, relatia unei femei Taur cu un barbat Pesti este o combinatie care poate avea success. Barbatul Pesti este romantic, sensibil, intuitiv, asigurandu-i partenerei profunda afectiune de care are nevoie. Pot petrece impreuna nopti minunate, pline de romantism. In schimb, ea-l aduce cu picioarele pe pamant, aratandu-i ce are de facut si linistindu-l prin calmul si gandirea ei pragmatica.

Barbatii Pesti pot fi atat de sensibili si vulnerabili, incat sa gaseasca in ea o noua mama, grijulie si iubitoare. In plus, daca au probleme mari si nu se descurca singuri, ea poate sa preia fraiele, redandu-le posibilitatea sa se adanceasca in lumea lor interioara , lasand pe altul mai puternic sa se lupte cu greutatile vietii. Aceasta trebuie sa stie cum sa-i ia, pentru ca un Taur furios este periculos chiar si pentru o zodie de Foc, cu atat mai mult au toate sansele sa-i ingrozeasca pe visatorii Pesti.

Pe de alta parte, Barbatul Pesti ii deschide partenerei poarta catre lumea misterului, a emotiilor, a imaginarului. Taurului ii place sa domine, iar Pestii sunt dornici sa se simta dominati, ocrotiti. Au nevoie de putin simt practic pentru a putea face fata problemelor cotidiene, caci daca devin numai niste lipitori , Femeia Taur se poate distanta de ei. In fond, trebuie ca amandoi partenerii sa dea si sa primeasca.

Ea poate sa-i dea mai multa incredere in fortele proprii, sa-l stimuleze intelectual, sa scoata la suprafata ce are mai bun de oferit, incurajandu-l sa-si definitiveze proiectele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro