Astrologie

#astrolog #astrolog amphora #amphora #alte vieti #bagaj karmic #casa karmei

Cu ce bagaj karmic ma confrunt in aceasta viata?

Lil Von Phoenix, din Turda/Cluj, in data de 08.01.1962 la orele 11,45 (ziua): In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: O ai pe Venus in Capricorn, ceea ce semnifica suferinte in dragoste in alte vieti, implicare afectiva profunda, care te determina azi sa fii mai pragmatica in relatii, sa te implici greu sau sa nu-ti arati sentimentele chiar daca ele sunt profunde.

Din afara poate ca uneori ai parut un sloi de gheata, iar asta a atras probabil un partener la fel ca tine sau unul care te lasa pe tine sa rezolvi toate problemele casniciei. Dupa cum arata si axa destinului , ai avut vieti in care te-ai bazat mult pe ajutorul altora, ai avut anturaj numeros, nu puteai concepe viata fara prieteni.

Dar astazi treci prin situatii in care contextul te obliga sa actionezi mai mult singura, sa fii creativa, sa te adaptezi din mers la schimbari pe care nu le doresti, dar in fata carora trebuie sa rezisti si sa mergi mai departe.

Intalnesti prieteni, dar si dusmani din vietile trecute, iar casnicia pare sa fie uneori un loc de ispasire a unei pedepse pe care crezi ca nu o meriti. Intelepciunea ta vine odata cu anii si vei sti sa te detasezi de ceea ce-ti aduce tristete in suflet, daca nu cumva pana atunci un conflict mai puternic te va face sa alegi un drum separat si sa iei viata sentimentala de la capat, cu altcineva.

fiorella, 17 august 1982, in jurul orei 5, Chisinau (Republica Moldova): In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Cu Neptun retrograd se pare ca intr-adevar ai acumulat ceva karma sentimentala in trecut si astazi vei darui iubire mai mult decat primesti. Daca in trecut ai avut deceptii mari in iubire, azi vei incerca sa evadezi din realitate prin a fi foarte visatoare si a nu vedea lucrurile asa cum sunt.

In mod paradoxal, cu cat vei crede ca lucrurile sunt mai roz, cu atat realitatea ti se va parea si mai dura. Asa ca e bine sa incerci sa echilibrezi si sa controlezi tendinta de a fi prea idealista in iubire, oamenii sunt asa cum sunt, cu alb si negru deopotriva, nu sunt facuti din ingeri trimisi pe pamant.

Axa destinului catre Rac indica necesitatea unei orientari catre viata de familie si catre parinti mai putin decat interes fata de cariera si profesie. Luna, unul dintre regentii karmici ai destinului tau, releva ca ai o karma neptuniana de depasit, ca esti destul de secretoasa si oarecum dificil de inteles.

Stabilesti relatii extreme cu ceilalti – ori te atasezi foarte profund, ori deloc. Daca vei gasi partenerul potrivit felului tau de a iubi, vei avea o casnicie fericita; daca nu, vei prefera singuratatea. Insa cum in tema ta nu apare ultima varianta, iti spun ca te vei casatori, insa cu un om care are un viciu sau care are o profesie legata de imagine (fotograf, cameraman, etc) sau de religie si spiritualitate.

Andra, 14.10.1987/ Galati/ Ora: 12:15 p.m: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: In primul rand, ai un Jupiter retrograd in Berbec, casa familiei si a trecutului. In general, planeta indica o corectare a arogantei din alte vieti, datorate unei increderi mari in posibilitatile proprii de realizare. Acestea erau reale, dar se bazau si pe protectia celor sus-pusi, in defavoarea celor care ar fi meritat cu adevarat beneficiile obtinute de tine prin favoruri reciproce.

Ai fost oarecum unealta cuiva cu multa putere, care te-a ajutat sa te ridici prin a-ti spune exact ce sa faci si cum. Astazi ai aceeasi tendinta de a urmari scopuri personale marete, dar, la fel ca in trecut, astepti aprobarea sau sfatul celor din jur, cu toate ca poti gasi intotdeauna o cale deosebita de rezolvare (Uranus exact pe ascendent), dar esti si nehotarata pentru ca uneori nu stii pe ce drum s-o apuci (Neptun in casa 1).

Apoi ai pe Saturn in Sagetator, in casa karmei, ceea ce te determina sa te indoiesti de preceptele religioase, ori sa alegi o cale proprie de a crede in ceva. Simti nevoia sa calatoresti, sa cunosti oameni si locuri noi, dar in acelasi timp vii cu un bagaj karmic greu din alte vieti, care se manifesta prin blocaje si inhibitii, prin posibile boli mostenite genetic, prin karma financiara (in tema ta Saturn este guvernatorul casei banilor) manifestata intr-o profesie in care esti prost platita in raport cu munca depusa. Accesul la o munca de raspundere si la o functie echilibreaza si consuma aceasta karma legata de bani.


 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare