Astrologie

#astrologie #zodii #petrecere #sarbatori #horoscop sarbatori #horoscop 2013

Cu ce zodii te distrezi cel mai bine de sarbatori

De sarbatori, este important sa mergi la o petrecere cu cineva amuzant, care te face sa te simti bine. Unii nativi sunt sufletul petrecerii, fac cele mai bune glume, iar oamenii se bucura sa fie in compania lor deoarece stiu ca distractia este garantata.

Afla cu ce zodii te distrezi cel mai bune la petreceri:


Berbec

Berbecul este una dintre cele mai amuzante zodii. Optimist si plin de energie, Berbecul este mereu pus pe sotii, stie sa faca glume bune si antreneaza pe toata lumea in jocul lui. La o petrecere plictisitoare, Berbecul ridica lumea de pe scaune, facand atmosfera. Cei care au un prieten Berbec stiu ca in compania acestuia, seara va fi una reusita. Poti merge cu un Berbec la o petrecere de sarbatori sau intr-o vacanta. In ambele cazuri, veselia molipsitoare a Berbecului te face sa te bucuri ca ai iesit din casa.


Gemeni

Gemenii exceleaza in comunicare. Intr-un spectacol de stand-up comedy, un nativ Gemeni reuseste sa faca intreaga sala sa rada copios. Gemenii sunt plini de idei si stiu sa se exprime pe limba oricui, sunt spirituali, inteligenti, glumeti, acapareaza atentia interlocutorului si, in compania lor, timpul zboara pe nesimtite. La o petrecere, Gemenii sunt mai interesati de lumea care este acolo decat de mancare, bautura sau muzica.


Leu

Leului ii place sa fie in centrul atentiei si este o fire teatrala, calitati esentiale pentru un entertainer. Daca are ocazia sa straluceasca pe scena, Leul o face fara nicio retinere. De exemplu, la un karaoke, Leii sunt primii care merg sa cante si nu aleg niciodata gresit melodia. Leii sunt constienti de farmecul lor si il folosesc pentru a-i cuceri pe cei din jur. Leii sunt dansatori talentati si aceasta calitate este folosita pentru a-si cuceri partenerii la petreceri.


Balanta

De sarbatori, mergi la petrecerea unei Balante. Nativii Balanta sunt gazde perfecte: cunosc toate regulile de conduita si le aplica intocmai, cunosc arta conversatiei, acorda atentie fiecarei persoane in parte, astfel incat lumea sa se simta binevenita in casa respectiva si sa doreasca sa se intoarca. La petreceri, Balantele ofera tot ce au mai bun: muzica, decor, atmosfera, mancare. Distractia este garantata in compania unei Balante.


Scorpion

Scorpionii sunt camarazi perfecti de petrecere atunci cand este vorba despre ceva palpitant, cum ar fi o calatorie de sarbatori la Las Vegas. Scorpionii adora petrecerile inedite, care ies din tipare si care ofera experiente unice. De sarbatori, Scorpionii petrec alaturi de mii de oameni pe strazile unui oras mare ca New Yorkul sau isi fac de cap intr-un club exclusivist. De cele mai multe ori, o petrecere se sfarseste pentru Scorpion cu o partida de sex.


Sagetator

Sagetatorii sunt mari petrecareti deoarece iubesc viata si traiesc fiecare clipa la maxim. Un Sagetator nu este niciodata pretentios si se bucura de orice petrecere la fel de mult, fara sa solicite o atentie speciala si fara sa critice mancarea sau invitatii. Sagetatorii accepta orice fel de invitatii deoarece le place sa cunoasca oameni si sa patrunda in medii care le sunt necunoscute. Alaturi de un Sagetator, dansezi toata seara si toata noaptea si razi cu gura pana la urechi.


Varsator

Varsatorul este un petrecaret dezinhibat, capabil sa danseze pe mese daca a baut suficient de mult incat sa-si fi facut curaj. Initial, Varsatorul pare reticent cand este vorba sa traiasca clipa. Odata ce intra in atmosfera, insa, nativul Varsator rivalizeaza cu cei mai mari petrecareti, deoarece nu se mai gandeste la ce cred altii despre el si incearca doar sa se distreze.


Pesti

Pestii traiesc dupa principiul "joie de vivre", iar sarbatorile le ofera ocazia perfecta sa se distreze in compania prietenilor si persoanelor dragi. Pestii danseaza bine, adora sa se rasfete cu cele mai rafinate mancaruri si isi planifica o noapte de amor cu cineva nou intalnit, cel mai probabil o persoana cunoscuta la petrecere. De sarbatori, Pestii primesc o multime de invitatii si le este destul de greu sa le onoreze pe toate.

Zodii mai putin petrecarete

Nativii din zodiile Taur, Rac, Fecioara si Capricorn nu sunt nici pe departe persoane plictisitoare, cu care nu poti purta o conversatie interesanta la petrecerile de sarbatori sau care nu ar putea deveni oricand sufletul unui party. Cu toate acestea, nativii acestor zodii prefera de cele mai multe ori sa nu fie in lumina reflectoarelor si aleg sa socializeze cu un grup restrans de oameni, de regula rude ori prieteni apropiati.

Un Rac, spre exemplu, isi va face aparitia la petreceri insotit de un bun prieten, dupa care se va stradui sa descopere in masa de invitati acele persoane dragi pe care nu le-a mai vazut de mult si cu care i-ar placea teribil sa depaneze amintiri.

Fecioara, la randul sau, va socializa intreaga seara cu 1-2 amici mai apropiati, pe care se va stradui sa ii ajute sa isi rezolve problemele din sfera amoroasa, familiala etc. Taurul, pe de alta parte,  va atrage in jurul sau o multime de oameni, cunoscuti si necunoscuti, insa, fiind foarte selectiv, va alege sa discute – si sa se imprieteneasca – doar cu aceia care se ridica la nivelul asteptarilor  sale.

Cat despre nativul Capricorn, acesta este o gazda excelenta. Atent la detalii, nativul Capricorn se asigura, la petrecerile de sarbatori si nu numai, ca totul este bine pus la punct si ca toti invitatii sai se simt excelent.


Sursa foto: sheknows.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare