Astrologie

#cuplu #relatie #compatibili #astrolog #astrolog astredamus

Cum arata relatia noastra in viitor?

Karmada, 30.03.1974, ora  02:45 AM, feminin, el, 02.11.1981, ora -00.10 AM: Cum arata relatia noastra pe viitor? In ce latura a vietii putem avea cea mai mare compatibilitate ?
 
Astrolog Astredamus:
Ea il iubeste pe el, in schimb el vede in ea doar sanse si oportunitati personale. Urmatorii cativa ani vor fi anii in care legatura dintre voi isi va arata adevarata fata. In primul rand se va pune nu neaparat problema banilor, cat mai ales o anume modalitate de ai obtine. Acum el isi va pune problema in cel mai concret mod, daca relatia cu ea ii este intradevar benefica.

La finalul anului 2012 se va da verdictul. O rezolvare frumoasa a dorintelor lui, va duce la persistenta relatiei pe termen lung, altfel relatia va avea de suferit. Prin urmare, ea nu trebuie sa gandeasca, unde este cea mai buna compatibilitate fata de el, ci ea sa se bucure ca pe langa obligatia astrala de al ajuta, are si norocul de a putea sa il ajute. Ajutorul este legat de cariera lui si avantajele materiale ce decurg din aceasta.

Diana I, 01.09.1989, ora 09:10, Oradea – feminin, partener, 27.12.1988, ora 17:45, Oradea – masculin: Care sunt sansele ca relatia sa continue si pe viitor, ajungand chiar la casatorie?

Astrolog Astredamus:
Domnisoara Diana, este extrem de benefica pentru el, plecarea in strainatate. Cu cat va sta mai mult, cu atat va fi mai bine. In primul rand pentru el. Am specificat despre strainatate, deoarece intrun anume fel este un mic sacrificiu pentru el. Cu toate astea ar fi bine sa stea cat mai mult acolo. Problema e ca va venii, si are sanse sa se casatoreasca cu dvs. Il veti convinge sa stea in Romania. Si asta nu e bine. Ar fi indicat sa mergeti cu el inapoi in strainatate. In orice caz, il veti zapacii la modul propriu. Si de ar fi in sensul "bun". Din acest motiv aveti si "semnul fizic", chiar daca il aveti cu mult inainte de al cunoaste pe el. Nu va pot spune amanunte, decat atunci cand am certitudinea ca le vede sau aude si el.

Alieana, feminin, 24.05.1966 ora 00:20, partener, 25 09 1958,  Tecuci, jud. Galati: Putem fi compatibili si impreuna pana la sfarsitul vietii?            

Astrolog Astredamus:
Dna Alieana, spuneti-mi ora lui de nastere si va dau raspunsul exact. Altfel, pot doar sa va spun ca, daca pana in vara nu se pronunta o sentinta de divort, ori aceasta nu a fost pronuntata la inceputul anului 2009, aveti toate sansele sa fiti impreuna.

In varianta in care veti ramane impreuna, nu va asteptati ca relatia sa fie frumoasa in viitorul apropiat.

In aceasta primavara si vara, cautati raspuns la intrebarea "Ce fac cu viata mea?". Raspunsul il veti gasi in 2011, iar in 2012 veti avea transpunerea in practica a acestui raspuns. El va fi placut. Fie o veti lua de la capat, fie in cealalta varianta, in care veti ramane alaturi de el, il veti redescoperi si veti vedea din nou in el omul minunat de acum multi ani. Faceti tot posibilul sa va inlaturati din minte ideea de a fi o servitoare in camin.





 

 

 

 

Sursa foto : churchestogetherinclacton.org.uk
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului