Astrologie

#dragoste #astrologie #partenera #horoscop #predictii #zodie #sex

Cum face dragoste partenera ta in functie de zodie

Asa cum aptitudinile profesionale si preferintele generale in viata sunt influentate de semnul zodiacal, la fel se intampla si cu stilul de a face dragoste al partenerei tale. Daca esti curios sa afli ce scrie in stele la capitolul sexual in cazul unei femei speciale din viata ta, ai mai jos cateva indicii care te vor ajuta sa ii anticipezi mai bine asteptarile.


Berbec

Daca iti doresti un sex aventuros si salbatic, femeia Berbec este perfecta pentru tine. Foarte pasionala si expresiva, ii place sa isi lase latura animalica sa iasa la suprafata cand face dragoste. Te poti astepta la muscaturi, zgarieturi si semne distinctive, dar si la un viitor sexual total lipsit de monotonie si plafonare!


Taur

Femeile Taur au un libidou sexual extrem de crescut, asadar partenera ta isi doreste sa faca dragoste frecvent. Varietatea in pat poate fi o problema in cazul ei, deoarece ar putea fi reticenta in fata experimentarii lucrurilor noi. Odata ce ii castigi increderea, ajunge sa se relaxeze suficient si sa te lase sa iti satisfaci dorintele.


Gemeni

Femeia Gemeni pune mare pret pe stimularea psihologica si nu este niciodata satisfacuta de un barbat inexpresiv, interiorizat si reticent in fata experimentelor in pat. Are o curiozitate si o imaginatie debordanta, de aceea vrea sa faca sex cat mai des, pentru a incerca lucruri noi. Va alege intotdeauna un partener alaturi de care poate sa isi puna in practica multele idei perverse care ii trec prin minte.


Rac

Dorinta femeii Rac de a-si satisface partenerul si empatia ei deosebita, o fac sa fie cea mai priceputa nativa in pat. Se preocupa intotdeauna de placerea barbatului pe care il iubeste si simte placere doar daca provoaca placere. Renunta la inhibitii odata ce se simte confortabil si este foarte senzuala, expresiva si feminina!


Leu

Femeia Leu reactioneaza impulsiv in fata instinctelor si, de regula, este o adevarata fiara in pat. Face intotdeauna doar ce are chef si nu cere permisiunea inainte. Prefera sa fie partenerul dominator si sa fie admirata de acesta, precum si coplesita de complimente. Nu stinge niciodata lumina, pentru ca are o incredere deosebita in atuurile sale fizice.


Fecioara

Femeia Fecioara are un al 6-lea simt privind necesitatile partenerului. Cu standarde inalte si o atitudine aparent detasata, aceasta nativa pare destul de greu de multumit. Odata ce o cuceresti, vei vedea ca scutul duritatii ascunde o femeie pasionala, gratioasa, expresiva si dedicata trup si suflet actului intim.


Balanta

O Balanta va avea intotdeauna nevoie de un partener ingrijit si atent cu nevoile ei. Daca ai o igiena impecabila si stii sa o seduci, asteapta-te la nopti lungi si pasionale cu aceasta nativa. Vei adora atentia ei la detalii in timpul preludiului si capacitatea incredibila de a-si controla muschii pelvisului, pentru a obtine orgasme multiple.


Scorpion

Masura in care o femeie Scorpion se dedica actului sexual este infinita. Atentia la detalii, natura de experimenta si entuziasmul sunt irezistibile alaturi de ea, de aceea va satisface pe deplin orice barbat accepta in propriul dormitor.


Sagetator

Femeia Sagetator poate fi o amanta egoista, care se "joaca" fara remuscari cu sentimentele partenerului, pentru propria satisfactie. Ii place sa tachineze, sa te aduca aproape de orgasm si apoi sa se opreasca, doar sa o implori sa continue stimularea. Adora sa te tina pe jar si este mereu jucausa si imprevizibila!


Capricorn

Femeia Capricorn are standarde ridicate in pat si nu renunta, pana nu este pe deplin satisfacuta. Ii place preludiul, dar nu unul foarte lung. Nu exceleaza la capitolul initiativei si nici nu vine cu idei de a varia sexul, insa se straduieste ca placerea sa existe de ambele parti. Femeile in Capricorn pun mare pret pe frecventa actelor sexuale!


Varsator

Femeia Varsator nu se supara sa adopte ea rolul masculin in dormitor. Ii place sa domine si are nevoie de un preludiu ca la carte, pentru a simti placere. Este foarte priceputa in diversificarea actului sexual si aduce mereu cate o miscare noua in scena. Poti explora orice perversiune cu ea, are viziuni nonconformiste pe plan erotic.


Pesti

Femeia Pesti este curajoasa in pat si apreciaza latura agresiva a partenerului ei. Sexul anal este o optiune pe care nu o exclude, intrucat ii place sa experimenteze. Aceasta nativa este libertina din punct de vedere sexual si empatizeaza cu partenerul, de aceea este o adevarata zeita a amorului in pat. Propune-i jocuri de rol si alte picanterii, adora diversitatea!

Sursa foto: theseductivewoman.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare