Astrologie

#horoscop dragoste #predictii zodii #zodii casatorie #parteneri zodiac #parteneri zodii

Cum iti alegi un partener in functie de zodie

Atunci cand vine vorba de alegerea partenerului potrivit, avem nevoie de tot ajutorul din lume. Casatoria este un eveniment major, caruia trebuie sa acordam atentia cuvenita. In acest sens, astrologia este de mare ajutor si ofera indicii valoroase despre posibilii parteneri de viata.

Berbec

Berbecii au nevoie de un partener care sa preia initiativa in cuplu si care sa aiba abilitati de lider. Este insa indicat sa aiba grija la partenerii posesivi si abuzivi. Ii place sa fie curtat, insa isi doreste ca lucrurile sa se intample repede.

Taur

Taurii prefera partenerii pasionali, cu care sa fie pe aceeasi lungime de unda din punct de vedere sexual. De asemenea, taurii prefera ca partenerii lor sa aiba un aspect placut si sa fie sanatosi. Si aspectul material joaca un rol important in alegerea partenerilor. Taurul are nevoie de stabilitate materiala si va cauta acest lucru si la partener.

Gemeni

Tineretea si aspectul tanar sunt lucruri foarte importante pentru Gemeni. De asemenea, Gemenii au nevoie si de un partener inteligent si comunicativ. Sexul este si el foarte important, insa daca relatia se reduce doar la acest lucru, persoanele din Gemeni vor merge mai departe, deoarece au nevoie si de stimuli mentali.

Gemenii au nevoie de partenerii cu care pot discuta orice, dar care sa ii ajute si la treburile casnice.

Rac

Racii cauta parteneri puternici, care sa ii protejeze si care sa fie un substitut al parintilor. Caminul, casa si familia sunt aspecte extrem de importante pentru Raci, astfel ca vor cauta parteneri pe masura.

De asemenea, Racii au nevoie de parteneri iubitori, care sa ii sustina si sa aiba incredere in ei si cu care sa realizeze cat mai multe lucruri. Racii trebuie insa sa se analizeze bine si sa faca diferenta intre prietenie si dragoste si intre un partener pe viata si un parinte. Atunci cand aceste lucruri vor fi clarificat, Racii isi vor gasi partenerii potriviti.

Leu

Leii atrag parteneri cu un anumit fler, care dispun de multa imaginatie si creativitate. Au nevoie de persoane tinere in spirit, cu care pot realiza cat mai multe activitati interactive. Leii cauta de asemenea parteneri carora sa le placa sexul si care vor sa exerimenteze lucruri noi.

Fecioara

Partenerul care va da peste cap lumea Fecioarei trebuie sa fie pragmatic si cu picioarele pe pamant. Fecioarele nu vor promisiuni desarte, ci au nevoie de un partener stabil, care sa le ofere siguranta.

Fecioarele nu sunt deschise la aventuri de o noapte si nici nu sar de la un partener la altul. Pentru acest semn zodical statutul conteaza foarte mult, fiind mai presus chiar decat aspectul si sexul.

Balanta

Balantele au nevoie de parteneri manierati, curati, cu bun gust, care isi doresc o familie. Cei care demonstreaza abilitati in anumite arte, precum muzica, pictura, teatru sau sculptura sunt preferati.

Balantele trebuie sa aleaga parteneri hotarati si de cuvant, care nu insala si care au grija de perechea lor.

Scorpion

Scorpionii trebuie sa caute parteneri potenti, cu sex-appeal, dar care isi doresc mai mult decat o relatie bazata pe sex. In acelasi timp, Scorpionii nu trebuie grabiti in a lua decizii atunci cand vine vorba de sentimentele lor.

Sagetator

Sagetatorii au o preferinta speciala pentru persoanele din alte tari, care au o vasta experienta de viata. De asemenea, nu au nevoie de un partener mult prea posesiv, care sa le acapareze tot spatiul privat.

Sagetatorii trebuie sa caute parteneri aventurosi, cu care sa calatoreasca si sa discute. De asemenea, acestora nu trebuie sa le lipseasca simtul umorului.

Capricorn

Capricornii au nevoie de parteneri cu picioarele pe pamant, care insa au si o latura emotionala. Casatoria este privita mai mult ca un parteneriat de afaceri si te vei implica cu toate fortele doar daca crezi ca aceasta relatie va dura pana la sfarsitul vietii. Capricornii au nevoie de parteneri practici, cu care po realiza multe lucruri.

Varsator

Varsatorii au nevoie de parteneri speciali, care sa ii stimuleze mental. Inainte de a trece la partea afectuoasa, Varsatorii isi doresc sa petreaca cat mai mult timp cu partenerii lor, realizand activitati in aer liber. De-abia dupa ce le este castigata increderea, Varsatorii vor face urmatorul pas.

Pesti

Pestii au nevoie de parteneri sensibili, foarte afectivi si tandri, cu inclinatii artistice. Au nevoie de persoane romantice, care ii faca sa se simti doriti si iubiti. De asemenea, Pestii cauta parteneri atragatori, cu un aspect fizic de invidiat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului