Astrologie

#cum iubeste zodia ta #comportament amoros #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Cum iubeste zodia ta

Comportamentul amoros al zodiilor dezvaluie caracteristicile nativilor in viata sentimentala. Pasiunea framatatoare domina nativi precum Berbecii si Scorpionii. Alti nativi se ascund sub masca tacerii, din timiditate si prudenta, asa cum se intampla cu Fecioarele, Racii sau Capricornii.

Zodii greu de cucerit definitiv sunt Berbecii si Sagetatorii, primii pentru ca se plictisesc, odata obtinuta victoria, ceilalti pentru ca este uneori cea mai pretioasa. Comportamentul amoros al zodiilor are un caracter general, care poate fi personalizat numai in functie de ascendent si de harta astrala a fiecarei persoane in parte.

Berbec

Esti entuziast, plin de ardoare, hotarat, astfel incat ai sanse sa cunosti iubiri exuberante, insa dificile. Sub impulsul unei pasiuni, mergi pana la capat, caci nimic nu mai conteaza decat realitatea dorintei tale.

Ca sa cuceresti persoana iubita esti capabil de cele mai indraznete lucruri si de cele mai mari sacrificii. Iti lipseste insa tandretea si romantismul. Fire impulsiva si pasionala, Berbecul se indragosteste adesea la prima vedere.

Nimic nu i se pare mai seducator unui Berbec decat etapa cuceririi. Prin urmare, conditia de celibatar nu-i displace deloc. De fapt aceasta ii permite sa-si schimbe partenerul de cate ori isi doreste. Numai vreun eveniment exceptional l-ar face sa incline catre stabilitate si intemeierea unui camin.

Cauti un partener care sa te admire sincer si sa te urmeze orbeste. Pe de alta parte, cu cat opune rezistenta, cu cat primesti mai multe refuzuri, cu atat dorinta este mai exacerbata. Orice asteptare ti se pare absolut imposibil de suportat. Dificultatea sta in a gasi un echilibru intre rezistenta si supunere. Numai in acest punct iubirea ramane la fel de vie.

Nativii Berbec sunt mari seducatori, calitate care nu se risipeste nici in ciuda celor mai dificile relatii. Ai nevoie sa simti ca celalalt are totala incredere in tine. Suspiciunile din partea acestuia sau nevoia de a te domina nu intra in discutie.

Comportament amoros Taur

Taurii sunt persoane senzuale, voluptoase si traditionaliste. Isi doresc o viata in doi care sa le ofere tandrete si securitate afectiva. Iubirea reprezinta o forta care ii face sa se daruiasca in totalitate, fara posibilitatea de a reveni in urma. 

Urmaresc stabilitatea si durabilitatea in relatiile lor. Nu agreeaza lucrurile efemere si superficialitatea. Taurul este genul de om care-si cladeste fericirea zi dupa zi, cu tenacitate si perseverenta. Unii nativi pot fi vazuti ca firi eminamente materialiste, desi in realitate sunt naturi sensibile, care insa nu stiu sa-si comunice intotdeauna sentimentele.

Isi protejeaza partenerul si ii impartasesc din experienta lor. Taurul nu va accepta niciodata langa el un partener pentru care independenta este cea mai importanta.

Una dintre conditiile majore de bunaintelegere este legata de senzualitate . Daca nu se potrivesc in dormitor, acest lucru il afecteaza enorm pe Taur, iar problemele vor aparea mai devreme sau mai tarziu.

Taurii nu sunt genul care sa tolereze tradarile, gelozia fiind una dintre trasaturile care ii caracterizeaza. Cand se trezeste un astfel de sentiment, poate sa ajunga sa otraveasca intreaga existenta a nativului.

Taurii sunt atasati fata de notiunea de familie, iar a avea copii reprezinta o conditie esentiala pentru ei. Au o senzualitate precoce si nu le place sa-si schimbe obiceiurile. Din aceasta cauza, multi nativi se casatoresc de foarte tineri. Taurii care raman singuri sufera foarte mult in lipsa unui partener de viata si a unor copii.

Comportament amoros Gemeni

Persoanele nascute in sunt pline de imaginatie si de fantezie in domeniul sentimental. Stiu sa se joace cu inimile celor din jur si sa le trezeasca dorinta.

Fidelitatea nu este punctul lor forte, desi o cer sus si tare partenerilor de viata. Sunt campionii flirtului, insa cucerirea ii intereseaza mai putin, cat nevoia de a se sti placut.

Gemenii sunt gata sa rupa o relatie daca considera ca aceasta prezinta un oarecare pericol pentru ei. Atmosfera prea tensionata, greutatile prea mari, confruntarile insotite de cuvinte jignitoare ii fac sa plece spre alte orizonturi. In general se inscriu in categoria celibatarilor fericiti.

Au nevoie ca partenerul de viata sa-i iubeasca si sa-si exprime si in cuvinte sentimentele pentru ei.  Intelegerea cu acesta infloreste cand apare seductia, descoperirea, prietenia amoroasa. Schimburile, comunicarea, inter-relationarea sunt aspecte importante pentru Gemeni.

Daca partenerul de viata al unui Geaman ramane interlocutorul sau preferat, atunci cuplul va trece peste orice dificultati. Gemenii nu sunt deloc genul care sa se fereasca sa abordeze subiecte tabu, dimpotriva, vorbesc despre lucruri intime sau controversate.

In erotism gasesc un prilej de divertisment si o posibilitate de a-si satisface curiozitatea.  Iubirea fizica este pentru nativul Gemeni un joc cum nu se poate mai placut. Nativul are uneori o latura ,placandu-i sa faca pe neintelesul. Acest lucru atrage devotament, veneratie sau o atentie speciala din partea celorlalti, de care mai apoi nativul nu mai stie cum sa scape.

Comportament amoros Rac

Sensibil, dragut si plin de imaginatie romantica, nativul Rac stie sa-si faca fericit partenerul de viata. Racii pot fi insa si foarte schimbatori, capriciosi, dependenti de circumstantele exterioare, ceea ce ii deruteaza pe cei cu care isi impart viata.

Reusita unei relatii de cuplu depinde mult de relatia pe care a avut-o nativul cu familia si mai ales cu mama. Daca s-a inteles bine cu cei dragi, atunci reuseste sa se echilibreze si in noua relatie de iubire. In caz contrar, risca sa alerge dupa o situatie ideala, care exista numai in imaginatia lui.

Racii au nevoie de tandrete si dragalasenie si se feresc de confruntari si violente. Are defectul de a incerca prea mult sa se faca placut si de a-si cauta un tutore. In relatia de cuplu trebuie sa existe niste motive foarte serioase pentru ca Racul sa ia decizia despartirii. De obicei o asemenea situatie reprezinta pentru nativ o adevarata incercare si devine dificil de suportat cand decizia o ia partenerul de viata.

Fire anxioasa, Racul se teme mai mult decat orice sa fie abandonat. Ar vrea ca persoana iubita sa-i spuna iar si iar cat inseamna pentru ea. Odata castigata increderea nativului, acesta ii ofera partenerului cele mai scumpe comori ale unei iubiri sincere.

Racii singuri se simt nefericiti, pentru ca au multa tandrete de oferit, iar in absenta unei persoane care sa se bucure de ea, Racii se inchid in ei insisi. Adesea starea dominanta a singuratatii lor ia forma melancoliei.

Comportament amoros Leu

Leii fac tot posibilul pentru a fi iubiti. Cand se implica sincer, sunt capabili de o mare generozitate si sinceritate. Fac eforturi pentru ca partenerul sa-i considere o fiinta unica, de neinlocuit.

Problema lor consta in faptul ca le este greu sa se adapteze celor din jur, mai ales partenerului de viata. Acesta trebuie sa fie destul de flexibil pentru a se adapta personalitatii covarsitoare a nativului Leu.

Leii vor sa stie ca persoana iubita le este un aliat si nu un rival sau dusman. Le place sa stie ca sunt centrul universului pentru jumatatea lor, astfel incat a le provoca gelozia nu este tocmai un lucru intelept.

In dragoste nativul este generos si intens, precum arderea unei flacari, insa pretinde si admiratia totala a persoanei iubite. In schimb, se ocupa de protejarea si dezvoltarea bunurilor comune.  

Pasiunile joaca un rol esential in destinul amoros al Leului. Acestea pot fi solide si durabile, desi Leul va avea mereu indoieli in privinta lor. Fire posesiva, Leul prefera sa respinga ceea ce nu poate domina. Echilibrul in viata amoroasa il dobandeste numai daca arata mai multa intelegere pentru ceilalti. Leii amesteca interesele materiale si ambitiile cu sentimentele. Nu inseamna insa ca le lipseste romantismul.

Daca un Leu este singur, inseamna ca a ales el asa. De obicei are o viata de cuplu, insa uneori devine atat de exigent, incat cu greu poate gasi pasarea rara pe care o cauta.

Comportament amoros Fecioara

Fecioarele evita sa cada in mrejele unui romantism exacerbat. Reveria, fantezia, mirajele, toate acestea sunt inlocuite de analiza si un anumit recul.

Astfel, ele se priveaza de binefacerile unei sensibilitati naturale in viata sentimentala. Daca partenerul in cauza resimte aceasta raceala, se poate sa se descurajeze si sa-si indrepte atentia catre altcineva.

Cand se indragostesc, Fecioarele sunt invadate de un sentiment de panica, deoarece exaltarea amoroasa le pare oarecum suspecta. In plus sunt persoane pudice, delicate si sincere, care se tem de ridicol. In mod paradoxal, li se intampla sa fie seduse de persoane instinctive si expansive. Acest tip de legaturi insa duc la neintelegeri, pentru ca unul este prea serios, iar celalalt instabil.

O viata afectiva reusita presupune pentru Fecioare delimitarea acesteia fata de viata profesionala. Fecioarele trebuie sa fie mai deschise catre fantezie si neprevazut, menite a alunga monotonia din cuplu. 

Nativii prefera uniunile bazate pe stima reciproca, aceasta dezvoltandu-se in timp intr-o iubire discreta, insa profunda si de durata. Fecioarele prefera sa ramana singure, decat sa accepte langa ele o persoana nepotrivita. Multi celibatari stau sub semnul Fecioarei. Acestea sunt foarte exigente si au oroare de ideea ca spatiul lor intim ar putea sa le fie invadat.

Manifestarile exterioare ale emotiilor nu le sunt pe plac. Nativele asteapta partenerul ideal inainte de a face pasul casatoriei. Reversul medaliei il reprezinta nativii Fecioara care se daruiesc aventurilor efemere, intr-o nevoie intensa de experiente.

Comportament amoros Balanta

Pe langa alte placeri ale vietii, Balantele aseaza la loc de cinste satisfactia pe care le-o ofera dragostea. Intreaga lor viata isi are fundamentul in sentimente si simturi.

In general, Balantele resimt o mare lipsa atunci cand trebuie sa traiasca in singuratate. Acest lucru te face sa aleaga uneori comoditatea unei relatii oarecare, in locul unei singuratati covarsitoare.

Atunci cand iubeste, Balanta incearca cu adevarat sa-l inteleaga pe cel de langa ea. In schimb, se asteapta ca partenerul de viata sa o sustina si s-o ajute. Nativii acestei zodii au nevoie sa se simta iubiti.

Daca persoana iubita ii neglijeaza sau nu inceteaza cu reprosurile, Balantele s-ar putea sa-si indrepte privirile catre altcineva. Balanta ii demonstreaza astfel celui nerecunoscator ca inca mai este plina de farmec in ochii celorlalti.

Nativii Balanta trebuie sa se gandeasca bine inainte de a face pasul casatoriei. Balantele risca sa-si dea consimtamantul pentru o relatie care nu le face fericite. Acest lucru se intampla uneori din teama, alteori pentru ca nu-si manifesta vointa atunci cand este necesar. In cuplu Balanta devine extrem de agreabila, avand un real spirit conciliant, dragalasenie si dorinta de a ii fi pe plac celuilalt.

Reversul medaliei consta din concesiile duse la extrem, numai de dragul unei armonii aparente. Nu le place sa se certe, asa ca multa vreme pot sa se abtina, pentru a avea parte de liniste. In general, nativii acestei zodii sunt genul de oameni care raman fideli pentru tot restul vietii persoanei iubite.

Exista insa cazuri in care se lasa antrenati in aventuri, cand intervine o dorinta intensa de schimbare. Un astfel de pas nu le va face insa niciodata fericite pe Balante, deoarece au oroare sa-si deceptioneze partenerii si sa faca lumea sa sufere.

Comportament amoros Scorpion

In cazul Scorpionilor, dragostea este adesea insotita de angoase. Exista in istoria amoroasa a Scorpionilor evenimente dureroase, dolii, crize intense, care duc la nasterea unui sentiment de nesiguranta. Cand nativii reusesc sa stapaneasca acest sentiment si sa evite tendinta de sadomasochism aparuta in unele cazuri, atunci pot trai plenitudinea unei iubiri profunde.  

Viziunea sentimentala a Scorpionilor nu este niciodata una simpla. Au perioade in care sunt ferm convinsi ca celibatul este cea mai buna solutie pentru ei. In alte perioade ale vietii lor au un profund respect pentru ideea de cuplu si fac orice pentru a-si proteja relatia.

Scorpionii au o natura secreta pe care nu si-o dezvaluie nimanui in intregime, nici macar in fata persoane iubite. Dmpotriva, considera ca cel mai bun mijloc de a mentine treaz interesul partenerului este acela de a fi o enigma in ochii lui. In plus, nu-i place ideea de a fi la cheremul cuiva, astfel incat aerul de mister este pastrat in permanenta.  

Din punctul de vedere al unui Scorpion, relatiile intre oameni se bazeaza pe raporturi de forta. Bineinteles ca in dragoste, poate mai mult ca oriunde, Scorpionul va dori sa fie el fiinta dominanta. Misterul sau intretine dorinta, il fereste de vulnerabilitate si-i ofera capacitatea de a avea ceva in plus, in relatia de cuplu.

Comportament amoros Sagetator

Sagetatorii sunt fiinte curioase si in acelasi timp, resimt o acuta nevoie de libertate. Aceste doua caracteristici ii face sa aiba parte de numeroase aventuri, in decursul vietii.

Chiar si in cazul in care nativul este deja casatorit, escapadele amoroase sunt pasagere, insa de aceasta data se desfasoara departe de ochii lumii.  

Nativii nu suporta prefacatoria, astfel incat au repulsie pentru relatiile bazate pe ipocrizie, minciuna si refuza sa simuleze sentimente pe care de fapt nu le nutresc. In general pun capat unei relatii imediat ce nu mai iubesc, insa sunt totodata destul de delicati pentru a face cat mai suportabila suferinta partenerului.

Sagetatorii sunt firi optimiste si aventuriere, carora le place sa traiasca viata din plin. Libertatea poate fi bunul cel mai de pret pe care-l poseda, prin urmare viata in doi poate pune mari probleme. Nu sunt facuti pentru constrangeri.

Comportament amoros Capricorn

Capricornii pot parea destul de austeri cand vine vorba de dragoste. Sunt de fapt foarte timizi si prudenti. Au mare nevoie de afectiune, tandrete si senzualitate.

Inainte sa se implice intr-o relatie, au nevoie de certitudini, deoarece sunt arareori siguri pe ei insisi. Retincenta lor poate fi spulberata prin incurajari, dovezi de iubire, certitudini.

Nativii nu se omoara dupa furtuni sentimentale. Daca nu le convine situatia, prefera sa se inchida in ei. Isi macina in interior indoielile, frustrarile si suferintele.  Aceasta stare este incurajata si de faptul ca nu se tem de singuratate. Dimpotriva, uneori Capricornului pare sa-i placa sa traiasca de unul singur.

Cand isi cauta un partener, este foarte exigent si putini sunt cei care ii trezesc cu adevarat interesul. Pare a se afla in cautarea persoanei ideale, pe care bineinteles ca nu o gaseste.  

Capricornii sunt fiinte care adesea se maturizeaza din punct de vedere afectiv mult mai tarziu, in comparatie cu maturizarea fizica. Este asadar posibil sa-si gaseasca perechea dupa ce au trecut primii ani ai tineretii.

Comportament amoros Varsator

In domeniul sentimental esti mai degraba cerebral, decat instinctiv. Acorzi uneori o valoare mai mare prieteniei decat iubirii, astfel incat o relatie in care cele doua se combina iti convine de minune.

In dragoste te plictisesti repede, asa ca adopti atitudini excentrice, numai sa scapi de rutina. Din acest motiv fidelitatea la tine poate sa oscileze. Ceea ce te seduce definitiv este iubirea fara constrangeri si abolirea completa a tabuurilor.

Varsatorii au un farmec intens care atrage pretendentii in jurul celibatarilor. Bineinteles ca acestia profita de situatie, caci astfel nici nu se priveaza de libertate, nici nu sufera de singuratate. Varsatorilor le este greu sa renunte la libertatea lor, legandu-se de cineva.

O casnicie care le convine este cea bazata pe prietenie si complicitate; un mariaj cu o persoana inteligenta, simpatica si independenta, cu care impart acelasi pat fara a avea vreo obligatie. Avand o personalitate cu mai multe fatete, Varsatorii sunt destul de imprevizibili si reusesc sa-si surprinda partenerii chiar si dupa ani de zile.

Nu agreeaza o existenta conventionala si nici grija fata de gura lumii. Varsatorilor nu le plac relatiile sufocante, din care vor incerca mai devreme sau mai tarziu sa se elibereze. De aici pot aparea crize in relatia de cuplu.

Comportament amoros Pesti

Cu toate ca sunt genul care-si exprima mai greu sentimentele, acest lucru nu inseamna ca nu au o mare nevoie de afectiune si senzualitate. Implinirea prin iubire este extrem de importanta pentru nativii Pesti.  

Comuniunea cu fiinta iubita, sentimentele impartasite, toate acestea sunt lucruri fara de care Pestii nu pot fi cu adevarat fericiti. Din cauza ca sunt atat de implicati si traiesc totul intr-un mod acut, nativii pot suferi mult, daca au parte de deziluzii. In general, sentimentele si tot ceea ce inseamna o relatie nu se desfasoara deloc intr-un mod simplu.

Sentimentele pot fi duse la extrem, insa excesele nu le fac bine. Pestii stiu sa fie foarte tandri, sunt fiinte pline de poezie, oferind partenerului de viata clipe de neuitat. Daca insa acesta nu este din fire o fiinta capabila sa vibreze la atentiile pline de romantism, Pestii vor suferi mult.

Pe de alta parte le prinde bine sa aiba un partener mai realist decat sunt ei, cu conditia sa nu le taie aripile imaginatiei. Pestii detesta sa fie singuri. Isi doresc sa traiasca pentru tot restul vietii alaturi de persoana iubita, facand tot posibilul pentru a intretine vie flacara iubirii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului