Astrologie

#astrologie #horoscop sarbatori #zodii sarbatori # zodii petrecere

Spune-mi ce zodie e ca sa-ti spun la ce petrecere il gasesti de Sarbatori

Sarbatorile de iarna inseamna magie, generozitate si momente placute alaturi de cei dragi. Insa tot perioada ce inglobeaza Craciunul si Revelionul aduce dupa sine si o portie zdravana de stres si distractie ce uneori vine la pachet cu indigestii si mahmureala. Tu cu ce te indeletnicesti de sarbatori? Afla raspunsul in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut!

Berbec


Impetuosului si nelinistitului Berbec nici prin gand nu-i trece sa stea locului de sarbatori. Ceea ce nu inseamna neaparat ca va ajuta la curatenia de sarbatori sau la pregatirea bucatelor traditionale. In schimb, va colinda din casa in casa, vizitandu-si toti prietenii in fiecare zi din perioada sarbatorilor, daca se poate! In restul timpului, se va deda sporturilor de iarna: daca nu va putea merge la schi, va da fuguta la primul patinoar intalnit in cale pentru a-si cheltui energia debordanta.

Taur

Nativul Taur adora sarbatorile de iarna deoarece, pe de-o parte, ii ofera sansa de a trebalui - Taurasul se implica in toate pregatirile - , iar, pe de alta parte, ii permit sa stea in jurul mesei alaturi de intreaga familie. Daca da dovada de o harnicie fara pereche pana in ajun de Craciun, respectiv pana in ziua de Revelion, ulterior se bucura sa leneveasca in tihna savurand fiecare imbucatura din bogata masa de sarbatoare.

Gemeni

Nu exista zodie mai vorbareata si mai sociabila decat cea a Gemenilor, astfel ca nici macar in perioada sarbatorilor nativii nascuti sub acest semn zodiacal nu isi vor gasi linistea. Nu ca si-ar dori-o: acum au ocazia perfecta de a relua legatura cu vechi prieteni. Daca de Craciun stau in familie, conform traditiei, de Revelion o zbughesc incotro vad cu ochii. Chit ca afla unde abia cu 24 de ore inainte!

Rac

Familist convins, Racul asteapta cu nerabdare sarbatorile de iarna pentru a-si cadorisi intreaga familie. Se bucura sa se transforme in Mosul cel Bun pentru prichindeii din familia sa, iar de Revelion, daca are de ales, prefera un party linistit in casa unor prieteni in detrimentul agitatiei din cluburi.

Leu

Sarbatorile de iarna reprezinta un nou prilej pentru nativul Leu de a-si etala maiestria intr-ale amenajarii! Nu este zodie mai priceputa la decorarea tematica a casei, in asteptarea lui Mos Craciun sau a Anului Nou. Ce-i drept, odata terminata treaba, Leul isi investeste energia si buna dispozitie in jocuri de societate si alte activitati similare care antreneaza intreaga familie sau grup de prieteni. Nu ai cum sa te plictisesti de sarbatori daca ai in casa cel putin un nativ Leu!

Fecioara

Ah, sarbatorile de iarna... De ce o streseaza atat de tare pe muncitoarea Fecioara? Deoarece, asa cum ii este felul, se agita cu mult inainte de sosirea lor din dorinta de a se asigura ca totul va fi ca la carte de Craciun si de Revelion. Munceste cat 10 la un loc, astfel ca, in zilele cheie, are toate sansele sa se simta complet epuizata... si astfel sa se lase rasfatata de cei dragi.

Balanta

Balantei ii place la nebunie alergatura dupa cadouri specifica sarbatorilor, mai ales ca se implica din toata inima in gasirea celui mai frumos dar pentru fiecare membru al familiei si pentru fiecare prieten. Dat fiind calmul si cumpatarea de care da dovada mai tot timpul, de Revelion prefera sa uite de echilibrul sau proverbial si sa mearga la o petrecere-monstru despre care sa poata povesti mult timp dupa!

Scorpion

Desi ii place sa fie inconjurat de familie si prieteni de sarbatori, daca i se ofera ocazia de a evada doar alaturi de jumatatea sa, va profita de ea fara sa se gandeasca de doua ori! De Revelion, Scorpionul este nativul care isi face planul de bataie pentru anul viitor - plan de care se va si tine, spre deosebire de multi altii - cu ajutorul caruia sa isi duca la indeplinire proiectele ambitioase.

Sagetator

Daca de Craciun este primul care da fuguta la bradul impodobit pentru a vedea ce i-a adus Mosul, de Revelion, Sagetatorul zboara catre zari mai calde, departe de gerul mioritic, eventual alaturi de gasca sa imensa de prieteni. Nu exista zodie care sa se bucure mai mult de concediul de sarbatori decat nastrusnicul Sagetator!

Capricorn

Cu o mana pe laptop si alta pe furculita, Capricornul nu uita de proiecte si deadline-uri nici macar in perioada sarbatorilor de iarna, spre exasperarea celor dragi. Si cand scapa de indatoririle de serviciu, acest nativ tot nu isi gaseste linistea, preferand sa iasa la cumparaturi sau sa isi viziteze prietenii, in loc sa stea sa leneveasca in intimitatea casei sale.

Varsator

Nonconformistul Varsator este imprevizibil chiar si de sarbatori. Fie ca gateste un preparat exotic pentru masa de Craciun, fie ca zboara catre o destinatie complet necunoscuta de Revelion, acest nativ are mereu cate o idee inedita cu care sa sparga tiparul sarbatorilor de iarna traditionale.

Pesti

Nativul Pesti este gazda perfecta de sarbatori intrucat este cel care se ingrijeste intotdeauna ca invitatii sai sa se simta excelent. Este renumit pentru bucatele delicioase pe care le pregateste, dar si pentru decoratiunile cu care isi impodobeste casa – cele mai multe dintre ele fiind handmade. Pentru un nativ al zodiei Pestilor nu exista satisfactie mai mare decat zambetele multumite ale familiei si prietenilor sai, adunati in jurul mesei!

Sursa foto: peninsulagrouplimited.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare