Astrologie

#astrolog astredamus #cuplu #relatie #compatibilitate

Cum pot relua relatia cu el?

Andreea, 13.03.1981, ora 5.00 (dimineata), el, sotul, 09.09.1980, ora 13.00: Compatibilitate sot-sotie?

Astrolog Astredamus: Amandoi, in aceeasi masura, trebuie sa invatati sa mentineti casnicia in pofida oricaror piedici ivite pe parcursul timpului. Dragostea si iubirea reprezinta primul aspect care va tine impreuna.

La antipod, cu aceeasi intensitate se afla probleme de natura financiara . Acum si anul viitor, 2011, tranzitele astrale vor intensifica partea negativa de natura financiara. Doar iubirea va poate tine impreuna. Ganditi-va ca neplacerile materiale sunt trecatoare, in schimb iubirea este "vesnica".

Sotul va reproseaza ca sunteti prea cheltuitoare. Dvs ii reprosati lui ca in materie de finante el este putin cam in "nori" cu ideile lui, ori credeti ca proiectele lui sunt utopice. In urmatorii ani veti ajunge la un consens in problemele ivite in iarna ce tocmai s-a incheiat.

ADAS, 15.09.1981, in Bucuresti, ora 10.45, partener, 12.00 in Timisoara: Prin ce persoane din anturajul meu si al lui pot sa reiau aceasta relatie pentru ca el sa se schimbe in mod pozitiv fata de mine?

Astrolog Astredamus: Doamna Adriana, nu ati specificat data de nastere a lui Gabriel. Am sa va spun cateva aspecte privitoare la sotul Dvs, conform pozitiilor astrale de la nasterea Dvs. Veti putea astfel sa apreciati singura in ce masura ele corespund profilului lui Gabriel. In anturajul viitorului sot, indiferent la ce nivel, el trebuie sa fie forta conducatoare a acelui grup. El anima si conduce grupul. Il veti gasi la mare, foarte mare distanta, de locul Dvs natal. Va va reprosa ca il controlati exagerat.

Mai grav e alt aspect natal al Dvs. Ca sa fiti fericita, trebuie sa acceptati sa fiti nefericita . Adica, nefericirea va fi prezenta in casnicia Dvs, si in masura in care veti invata sa o acceptati, culmea ironiei, va veni si fericirea. Pentru inceput va trebui sa incercati sa va impuneti punctele de vedere cu mai putina agresivitate .
In masura in care veti da dovada de intelegere si armonie in conversatie, si in masura in care va veti preocupa de cariera Dvs si nu de a sotului viitor, veti incepe sa fiti fericita. Nu va epuizati energia controlandu-l pe el, ci urmarindu-va scopurile Dvs profesionale.

ALINA EMILIA, 31.01.1973, ora 19:30, Panciu, Vrancea, partener 28.07.1969, ora 22:30, Deva: Ce compatibilitate exista intre mine si partenerul meu?

Astrolog Astredamus: Dna Emilia, oricat de buna organizatoare a treburilor casnice si a bugetului familiei sunteti, aceste avantaje personale nu sunt suficiente pentru o casnicie reusita.

Aceste atuuri v-au fost date astral, tocmai ca sa aveti disponibilitatea de a invata si alte aspecte de viata, care vor completa in mod fericit mentinerea casniciei.

Invatati ca in viata casnica sa nu fiti dominatoare, cicalitoare, neiertatoare si putin exclusivista vizavi de sot. Invatati sa fiti blanda si feminina. Inclusiv prin cumparaturi care sa scoata in evidenta feminitatea din dvs (nu va zgarciti pe acest aspect). Altfel, capacitatea de organizare nu va suplini feminitatea Dvs. Nu este exclus sa intervina in viitor ganduri de despartire.

 


 

 




Sursa foto : creightonmodel.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului