Astrologie

#horoscop #zodii #barfe zodii #reactii barfe zodii

Cum reactioneaza zodiile la barfe

Cu siguranta, unul dintre cele mai neplacute momente din viata este acela in care descoperi ca circula in jur vorbe deloc flatante la adresa ta. In functie de personalitatea fiecaruia, revansa se adjudeca si ea in mod diferit: cu pasivitate, incercari diplomate de a dezminti zvonul sau adevarate razbunari patimase pe vinovat. Iar cum astrele isi spun cuvantul si in aceasta situatie, iata cum reactioneaza zodiile la barfe.

Berbec

Impulsivi si patimasi, nativii din zodia berbecului nu vor sta niciodata cu mainile in san daca se regasesc in ipostaza nefasta a celui barfit. Reactiile pot varia de la acte teatrale de "ma amuz si nu-mi pasa", pana la adevarate accese de furie cu potential violent crescut. Dupa consumarea momentului (respectiv a nervozitatii aferente), berbecii trec cu usurinta peste suparare si iarta, pentru ca ranchiuna nu le este caracteristica.

Taur

Rationali si destul de impaciuitori, taurii prefera sa ignore rautatile altora pentru a evita conflictele. Barfele ar trebui sa atinga proportii monumentale pentru a-i determina pe tauri sa isi piarda cumpatul si sa izbucneasca in furie. In plus, taurii stiu sa se puna intotdeauna in pielea celuilalt si vor cantari cu atentie motivele de la baza indiscretiei, inainte sa urasca de moarte responsabilii.

Gemeni

Nativii din zodia gemenilor aproape ca isi doresc sa fie barfiti, doar-doar sa aiba ocazia sa dezbata indelung nedreptatea cu altcineva. Barfa ii face pe acesti nativi sa se simta importanti si sa alunge rutina din viata cum le place lor cel mai mult: prin controverse, drame, talk-show-uri si alte lucruri de acest gen.

Rac

Emotivi si sensibili, racii sufera cumplit cand aud barfe despre aspectele personale ale vietii lor. Intrucat acorda greu incredere cuiva si se confeseaza doar celor mai apropiate persoane, o astfel de tradare este prea muilt pentru pentru raci. Nu uita si nu iarta niciodata!

Leu

Reprezentantii zodiei leului au o atitudine bivalenta in fata barfelor: pe de o parte, se simt importanti si invidiati, pe de alta parte sunt ingroziti de ideea ca ceilalti si-ar putea face o parere proasta despre ei. De aceea, vor investiga situatia pana la ultima resursa si vor "pedepsi" indiscretia cu focuri de artificii.

Fecioara

Faimoase pentru stilul lor unic de a despica firul in 4, fecioarele vor diseca metodic sursa barfei, profilul emitatorului, motivele care au stat la baza ei si masura in care au avut impact spusele mincinoase. Intrucat nu doresc confruntari violente sau scandaluri publice, fecioarele se retrag de obicei discret din anturajul vinovatului si il indeparteaza treptat, fara reprosuri .

Balanta

Balantele sunt ele insele barfitori profesionisti, insa atunci cand se simt obiectul discutiei ascunse iau foc instantaneu: vor sa stie imediat cine a spus grozavia, cate persoane au aflat, care sunt urmarile si cum se pot razbuna corespunzator.

Scorpion

Desi sustin contrariul de obicei, scorpionii sunt mari amatori de a fi in centrul atentiei. O saptamana in care nimeni nu i-a pus pe prima pagina a "ziarului" este, pentru ei, vreme irosita. Le place sa fie barfiti, se victimizeaza la maximum in fata celorlalti insa, in interior, au o satisfactie grozava ca "reflectoarele" s-au indreptat din nou asupra lor.

Sagetator

Nativii din zodia sagetatorului sunt in general oameni pasnici, care prefera sa cedeze in fata nemernicilor decat sa se certe cu acestia. Vor ignora, mai mult ca sigur, barfele care circula despre ei, insa acest lucru nu inseamna ca nu ii deranjeaza foarte tare intamplarea. Pur si simplu nu vor reactiona, dar nici nu vor ierta vinovatii.

Capricorn

Discreti si foarte preocupati de intimitate, capricornii vor pedepsi aspru personajele din spatele barfelor care ii vizeaza. Razbunarea este, in general, necrutatoare: lovituri in zonele sensibile sau platitul cu aceeasi moneda.

Varsator

Varsatorii nu dau 2 bani pe barfele care ii implica, pentru ca nu le pasa catusi de putin de parerea celorlalti despre ei. Au puterea sa recunoasca fatis ca nu suporta persoana X si isi asuma orice antipatie iminenta. Prefera sa tina cartile pe masa, pentru ca minciuna nu a fost niciodata calea lor in viata.

Pesti

La fel ca varsatorii, nativii din pesti nu simt nevoia sa se disculpe in public si nu sunt prea afectati de barfele care ii privesc. In schimb, tin sa "lamureasca" intrigatorii asupra adevarului despre ei si sa ii asigure ca niciun gest de acest fel nu i-ar putea ingenunchia vreodata. Asadar, barfele despre pesti sunt destul de rare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro