Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #zodie #cucerire barbat

Cum sa dai pe spate un barbat, in functie de zodia lui

O tinuta, un zambet, un accesoriu, un parfum, o atingere - toate acestea sunt arme ale feminitatii de care barbatii sunt fascinati. Insa tu stii care este gestul sau trucul cu care iti poti innebuni numaidecat iubitul de placere si il poti tine landa tine pe termen lung? Descopera-i slabiciunea si citeste in astre care este trucul senzual dupa care se topeste fiecare zodie in parte!


Berbec

Berbecul vede femeia ca pe un bibelou de portelan, pe care-l pune cu generozitate la dispozitia privirilor tuturor, dar care ii apartine doar lui, ceea ce este foarte incitant pentru el. Daca vrei sa dai pe spate un Berbec, fii impecabila din cap pana in picioare si lasa-te admirata si dorita de toti din jur. Va fi afrodiziacul perfect pentru a-ti innebuni iubitul de placere.


Taur

Nativul din Taur are o pasiune pentru femeile care miros frumos si se ingrijesc cu atentie. Adora sa mangaie o piele catifelata si frumos mirositoare, un par senzual si parfumat si sa admire o manichiura perfecta. Este pretentios si foarte atent la detalii, iar secretul pentru a-l cuceri este sa fii mereu perfecta din cap pana in picioare!


Gemeni

Flirteaza tot timpul cu barbatul din Gemeni si va fi al tau pentru totdeauna! Ca sa il pastrezi mereu incitat, este important sa nu oferi ocazia monotoniei sau plictiselii sa se instaleze comod in relatia ta. Pastreaza jocurile senzuale, flirturile si alte trucuri sexuale in viata de cuplu in fiecare zi si vei cuceri iremediabil nativul din Gemeni.


Rac

Racul, acest semn de apa sensibil si aparent timid, este un mare admirator al feminitatii si al tuturor gesturilor si accesoriilor care definesc femeia. Da pe spate un nativ din zodia Racului, purtand tinute senzuale, care sa-ti defineasca feminitatea. Opteaza pentru materiale feminine - dantela, matase etc. in tinutele pe care le porti in dormitor si innebuneste-l cu puterea lor de seductie!


Leu

Leul adora femeia si ii contempla fiecare particica a corpului. Insa pentru a fi complet cucerit si extraziat, Leul are nevoie de o femeie tandra si pasionala, atat in aspect, cat si in comportament. Adopta un stil de imbracaminte cat mai feminim si defileaza in fata Leului aratand impecabil. Este suficient pentru a-l cuceri!


Fecioara

Mirosul este simtul cel mai accentuat al barbatului Fecioara si slabiciunea de care te poti folosi pentru a-l cuceri si fermeca rapid. Ai grija sa mirosi bine in fiecare zi si il vei face dependent de tine. Opteaza pentru arome florale, inspirate din natura, intrucat au efect afrodiziac pentru acest nativ.


Balanta

Daca barbatii din multe alte zodii pun accentul pe aspectul fizic, nativul Balanta este usor cucerit de un gest plin de senzualitate si tandrete. Ai grija la modul in care mergi, cum il atingi si la gesturile pe care le folosesti pentru a-l incita, intrucat sunt ingrediente de baza in reteta cuceririi unei astfel de zodii.


Scorpion

Scorpionul este o zodie foarte sexuala si plina de sex-appeal, dar careia ii place si misterul. Pe langa accentele sexy pe care trebuie sa le adopti in tinutele si comportamentul tau pentru a-l cuceri, este important sa creezi si inventezi tot soiul de jocuri misterioase in dormitor pentru a-l innebuni de placere.


Sagetator

Cel mai simplu truc prin care poti cuceri un Sagetator este sa fii tu insati in orice situatie! Sagetatorul gaseste naturaletea, curajul si creativitatea ca fiind extrem de senzuale la o femeie, iar cele care indraznesc sa se aventureze in experiente pline de adrenalina au un avantaj greu de depasit in ochii un astfel de nativ.


Capricorn

Fii dominatoare in pat si in orice joc cu tenta erotica sau senzuala pe care il adopti cu Capricornul! Desi adora sa fie "cocos" in viata de zi cu zi, prefera ca femeia sa ia atitudine si sa fie indrazneata in activitatile din spatele usilor inchise ale dormitorului.


Varsator

Varsatorul este un pasionat al miscarilor senzuale si a modului in care trupul femeii se unduieste pe ritmuri muzicale. Din acest motiv, dansul lasciv este secretul senzual cu care dai pe spate si cuceresti acest nativ.


Pesti

Fii provocatoare fara a-ti propune in mod special acest lucru si il vei da pe spate pe nativul din zodia Pesti! Nu te stradui prea tare pentru a fi sexy si senzuala in fata barbatului tau - o simpla iesire de la dus cu un prosop cazut intr-o parte si parul ud sau o camasa de-a lui purtata prin casa in timpul zilei sunt suficiente pentru a-i zapaci mintile.

Sursa foto: khaskhabar.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare