Astrologie

#zodii #amenajare casa # amenajare locuinta #tematica verii

Cum sa iti amenajezi locuinta in tematica verii, in functie de zodia ta

Zodia ta poate fi o sursa de inspiratie excelenta in amenajarea locuintei cu tematica verii. Casa este spatiul in care te relaxezi, te identifici cu decorul si te relaxezi intr-un mediu care te reprezinta, de aceea caracteristicile astrale te ajuta in mod considerabil sa iti transpui preferintele in designul resedintei tale.


Berbec

O zodie de foc va fi intotdeauna atrasa de tot ce straluceste, iar pentru tine rosul si derivatele acestor nuante este o sursa continua de stimulare pozitiva. Schimba vechile corpuri de iluminat cu lustre si veioze in forma soarelui, lasa lumina naturala sa iti invadeze casa ori monteaza un tapet cu peisaje din natura, care sa infatiseze apusul sau rasaritul.


Taur

Locuinta ta de vara perfecta este confortabila si primitoare. Elementul naturii care te reprezinta este pamantul, de aceea nu ar fi rau sa iti decorezi interiorul cu multe ghivece de flori. Monteaza draperii in nuante pamantii, inlocuieste covoarele cu unele de un verde crud si acopera cel putin un perete al bucatariei cu tapet imprimat cu prajiturele sau alte delicii culinare preferate.


Gemeni

Iti place caldura si parfumul proaspat al brizei de vara, precum si decorurile care sa te duca cu gandul la plaja. Monteaza perdele si draperii albe si bej, vopseste peretii in culoarea untului si apeleaza la aromoterapie pentru a da aerului din casa o aroma revigoranta, oceanica sau citrica.


Rac

Ca un reprezentant al zodiilor de apa, decorurile marine ti se potrivesc perfect. Foloseste lenjerii de pat turcoaz, care sa te duca cu gandul la valurile marii, apoi include in decor detalii desprinse din lumea acvatica, precum stelutele de mare, scoicile, colacii de salvare, corabiile etc. Incearca sa folosesti si nuante nisipii!


Leu

Pentru tine, vara inseamna extravaganta, petreceri exclusiviste in resorturi de lux si bogatie. Un decor de vara perfect pentru tine include folosirea multor nuante de auriu, galben, bej, imbinate cu tonurile pietrelor pretioase de smarald, rubin, clestar etc. Vopseste-ti peretii intr-un portocaliu pal si decoreaza-ti mobilierul cu statuete aurii.


Fecioara

Vrei un suflu varatic in casa? Tine cont de faptul ca esti o zodie de pamant, asadar nuantele naturii trebuie sa se regaseasca in design, alaturi de multe imprimeuri florale. Vopseste-ti peretii in bej, crem, ivoir sau alb, apoi adauga culoare folosind huse de mobilier si draperii inflorate. Ghivecele de flori si odorizantele de camera florale sunt si ele necesare.


Balanta

Iubesti cu siguranta nuantele de albastru, de aceea ele sunt perfecte pentru un decor de vara pe gustul tau in locuinta. Poti folosi aceasta culoare marina pentru pereti, mobilier, covoare, gresie si faianta, poate si pentru obiecte de decor. Foloseste covoare din iuta, mobila din rattan, cosuri din paie, materiale usoare si naturale.


Scorpion

Esti o zodie de apa, iubitoare de sobrietate. Intrucat negrul si griul nu inspira tocmai atmosfera de vara, imbina nuantele neutre cu tonuri vii de verde si albastru. Iubesti susurul apei, de aceea poti monta o fantana arteziana in hol sau poti sa asezi pe masuta din living una miniaturala, electrica. Ai grija sa te bucuri de racoare, liniste si lumina difuza!


Sagetator

Esti un spirit jucaus si iti place sa te joci cu focul. Prin urmare, ai grija sa introduci in decorul locuintei de vara multe nuante de rosu, portocaliu, galben si auriu. Lumanarile decorative parfumate sunt esentiale pentru clipele de intimitate in sanul familiei, la fel si barul decorat cu sticle de bauturi fine si fructiere cu delicii exotice.


Capricorn

Iti place eleganta si aerul sofisticat al verii, de aceea te vei simti bine intr-un decor cu nuante pamantii (maron cu bej, de pilda), decoratiuni aurite si tablouri cu peisaje superbe din natura. O muzica de calitate, un parfum discret de esenta lemnoasa si cateva ghivece cu flori poti contribui la o atmosfera perfecta.


Varsator

Esti un spirit liber si creativ, ai nevoie de libertate de miscare si stimulari vizuale. Elibereaza-ti casa de obiecte inutile, monteaza un tapet cu nori pufosi si vazduh senin, apoi decoreaza incaperile cu tablouri care infatiseaza pasari sau fluturi in zbor.


Pesti

Casa este un spatiu sacru pentru tine, iar decorurile varatice care iti dau o stare psihica pozitiva sunt cele care amintesc de padure, vegetatie, cascade curgatoare si izvoare proaspete. Foloseste nuante de verde, albastru, turcoaz, decoratiuni marine (caluti de mare, scoici, pesti etc.) si draperii din materiale vaporoase, deschise la culoare.

Sursa foto: allhomedecors.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro