Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #zodie #sef #dominat sef

Cum sa iti domini seful in functie de zodia lui

Cel mai bun mod de a te intelege cu seful tau este sa ii citesti comportamentul si asteptarile? Cum poti face acest lucru? Extrem de simplu. Astrele te pot ajuta si in aceasta situatie. Afla ziua sa de nastere si incearca sa ii cunosti toate laturile ascunse, astfel incat tu sa devii angajatul sau preferat. Iata ce caracteristici are fiecare zodie in parte si invata cum poti intra pe sub pielea sefului tau:


Berbec

Un sef in zodia Berbec este o sursa inepuizabila de energie. In timp ce iti reproseaza ceva, el poate raspunde si la e-mail, si la telefon. Seful Berbec ia decizii rapid si este inzestrat din nastere sa conduca. Astfel, pentru a-l impresiona pe seful tau Berbec trebuie sa fii si tu plin de viata si sa raspunzi prompt la comenzile pe care ti le impune. Trebuie sa ai, de asemenea, capacitatea de a-ti recunoaste greselile, sa fii sincer, si nu lingusitor.


Taur

Sefii din zodia Taur sunt foarte rezistenti si extrem de organizati. Seful Taur poate amana un termen-limita si este o prezenta linistitoare si calma. Vrea estimari detaliate si uraste improvizatia in ceea ce priveste munca. Seful Taur doreste sa vorbesti cu el clar si in fata despre o orice problema, si nu pe la colturi. De asemenea, daca esti discret si profesionist, vei intra rapid in gratiile sefului Taur.


Gemeni

Seful Gemeni este mereu in miscare si ii place sa vorbeasca non-stop, fie la telefonul mobil, prin e-mail sau conferinte web. Bantuie pe holuri incontinuu in speranta ca va auzi un banc nou si apoi se grabeste sa le spuna si altora cele auzite. Seful Gemeni este mereu imprevizibil si are o eficienta fulgeratoare si o capacitate formidabila de a improviza.


Rac

Seful Rac este un familist convins, asa ca orice tine de familie il induioseaza. El creeaza o atmosfera linistita si confortabila la birou, precum aromonia din sanul familie. De asemenea, seful Rac are nevoie de un confident, dornic sa ii asculte problemele oricand are nevoie.


Leu

Leul este un lider innascut. El este extrem de mandru, de aceea ii poti intra usor pe sub piele daca il complimentezi si ii admiri ideile in fiecare zi. Ai grija insa sa nu incerci sa ii reprosezi in public anumite lucruri sefului Leu, deoarece acesta poate deveni rapid cel mai mare dusman al tau.


Fecioara

Fecioarele sunt foarte eficiente in functii de conducere. Sefii din Fecioara sunt foarte rezonabili si apreciaza oamenii sarguinciosi, pe care nu trebuie sa ii supravegheze tot timpul. Seful Fecioara apreciaza, de asemenea, punctualitarea, ordinea, respectarea termenelor-limita si conduita impecabila.


Balanta

Sefii Balanta sunt sociabili si impartiali. Ei cauta mereu sa se bucure de pauzele de cafea cu angajatii, insa au tendinta de a fi totusi insipizi. Un angajat perfect in opinia sefului Balanta trebuie sa aiba tact, sa munceasca corect si sa socializeze.


Scorpion

Seful Scorpion este autoritar, insa foarte eficient. Ca sa ii intri in gratii nu trebuie sa il instigi si sa ii admiri mereu munca. In acest fel, el va da dovada de toleranta si incredere in tine.


Sagetator

Seful Sagetator este un optimist inveterat si nicio problema nu este prea mare pentru el. Isi doreste ca subalternii sai sa fie entuziasti, sa aiba incredere unii in altii si sa aiba capacitatea de comunica coerent.


Capricorn

Seful Capricorn functioneaza ca un sclav si cere acelasi lucru si de la angajatii sai. Isi doreste angajati punctuali, onesti si foarte rapizi in munca.


Varsator

Seful Varsator este un vizionar. El vine in fiecare zi cu idei noi si este pasionat de noile tehnologii. Iti vei impresiona seful Varsator daca este daca esti inventiv, asertiv, politicos și deschis la dialog.


Pesti

Seful Pesti este sensibil si capricios. Desi chiar ei au uneori probleme cu exprimarea ideilor verbal, sefii Pesti cer de la angajatii lor perfectiunea. Logica misteriosa a Pestilor este insa intotdeauna profitabila. Asteapta-te sa aiba schimbari bruste de opinie si fii loial si dispus sa ii accepti schimbarile bruste de comportament.

Sursa foto: famme.rol.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului