Astrologie

#astrologie #partener #horoscop #zodii #predictii #relatie #comportament imatur

Cum sa reactionezi cand partenerul tau se comporta imatur

Ai cateodata senzatia ca traiesti o poveste de dragoste cu un copil rasfatat, in loc sa te simti ca intr-o relatie formata din doi adulti? Toti nativii din zodiac au momente cand se comporta imatur si isi revendica zgomotos dreptul de a primi exact ceea ce isi doresc, cat mai repede. In aceste situatii, exista anumite strategii la care poti apela pentru a atenua conflictele iminente cu partenerul tau copilaros.


Berbec

Cand Berbecul tau se comporta ca un razgaiat, suparat ca nu primeste jucariile vazute in rafturile din supermarket, nu ai incotro decat sa te intreci cu el in imaturitate. "Arunca-ti jucariile din patut", striga mai tare decat el si incearca sa il domini. In cazul Berbecilor, cine este mai zgomotos, castiga.


Taur

Cand Taurul tau naravas intrece masura, adopta strategia tacerii. Arunca-i o figura patrunzatoare, din care sa inteleaga ca a intrecut grav masura, tranteste cateva usi, ofteaza si refuza-i incercarile disperate de a-ti atrage atentia. Va fi atat de socat de comportamentul tau, incat va incepe singur sa se comporte ca un adult.


Gemeni

Cand Geamanul tau incearca sa se joace cu mintea ta, trebuie sa il faci imediat sa regrete acest lucru. Refuza orice forma de comunicare cu el, pentru ca vorbaria este arma lui cea mai de pret, atunci cand vrea sa te manipuleze ca un copil rasfatat. Spune-i ca nu ii mai inghiti "gogosile" si ca te-ai saturat de vorbe - vrei fapte. Dezarmat, va intelege ca este momentul sa fie adult.


Rac

Un Rac copilaros probabil ca iti va trezi instinctul matern si te va face tentat sa ii intri in joc. Nu lasa aceasta latura protectoare sa te copleseasca, deoarece Racusorul tau ar putea sa devina si mai imatur in comportament. O adresare mai dura si o mica pedeapsa corectiva il va trezi la realitate.


Leu

Poti tine in frau un Leu copilaros prin preluarea brusca a controlului in relatie. Tot ce trebuie sa faci este sa "ragi" suficient de tare, pana cand nazdravanul se potoleste si te asculta. Probabil ca a vrut sa iti testeze limitele si sa afle cat de departe poate sa mearga, pana te calca nepermis de mult pe coada.


Fecioara

Un partener Fecioara cu accese copilaresti va fi pus la punct, daca il pedepsesti cu propriile sale arme: cateva intrebari personale, priviri dezaprobatoare si critici bine atintite. Nu va dura mult pana el insusi va ajunge la concluzia ca s-a comportat infantil si ca este momentul sa isi revizuiasca urgent comportamentul.


Balanta

Pentru ca uraste confruntarile, iesirile vulgare si comportamentul deplasat, ai putea sa iti pui la punct Balanta printr-o metoda mai putin directa. Scrie-i un mesaj in care ii sugerezi ca ar fi timpul sa se maturizeze, lasa-i un email cu un bebe plangacios si mentioneaza ca il reprezinta sau, pur si simplu, dedica-i o melodie din care sa reiasa ca te raneste si este timpul sa inceteze.


Scorpion

Partenerul tau Scorpion adora sa se joace, deci probabil ca te-ai obisnuit deja cu reactiile lui copilaresti si manipularile de tot soiul. Nu poti sa il imblanzesti decat dominandu-l, adica gasind acele portite prin care sa il intreci la propriul joc viclean.


Sagetator

Sagetatorii nu se joaca, ei spun lucrurilor pe nume. Chiar si asa, glumele copilaresti, momentele in care se supara aparent fara motiv si incapatanarea lui de a face mereu numai ce-i convine, sunt atitudini infantile de care te poti satura pana peste cap. Solutia? Ia-l peste picior, asa cum o face si el. Va vedea apoi lucrurile din punctul tau de vedere.


Capricorn

Desi partenerul tau Capricorn nu este foarte copilaros din fire, este posibil sa isi revendice cateodata un loc prioritar in luarea deciziilor sau prioritizarea investitiilor, fara sa ii pese de punctul tau de vedere. Explica-i frumos, fara jigniri, ca nu este deloc corect ceea ce face. Apoi propune-i sa gasiti un compromis, asa cum este echitabil. Va accepta, pentru ca este o fire corecta.


Varsator

Varsatorii au deseori accese de copil rasfatat, din simplul motiv ca nu le place niciodata sa se conformeze regulilor si sa faca ceea ce li se porunceste. Daca vei incerca sa ii limitezi libertatea de actiune, mai rau isi va face de cap. Ignora-l si da-i de inteles ca toate canalele de comunicare cu tine se vor deschide, odata ce incepe sa fie rezonabil.


Pesti

Cu un nativ in Pesti incapatanat, rareori poti incheia un conflict in favoarea ta. Va merge pana in panzele albe cu atitudinea lui gresita, chiar daca isi da seama pe parcurs ca nu e in regula. Inchide ochii si spune-i ca cedezi, dar ca nu e deloc bine ce face.

Sursa foto: cbsnews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare