Astrologie

#stilul zodiei #plimbare #astrologie #horoscop #zodii #zodie #plimbare in parc #predctii

Cum sa recunosti fiecare zodie la o plimbare in parc

Fie ca vrei sa iti gasesti jumatatea in parc si cauti un anumit nativ care sa te completeze perfect, fie ca vrei sa recunosti din amuzament zodiile persoanelor care au iesit la o plimbare la iarba verde, iata cum poti sa ghicesti dintr-o singura privire care este semnul zodiacal in care s-au nascut cei care se distreaza in aer liber alaturi de tine. Comportamentul lor insuflat de astre ii da de gol!


Berbec

Exploratori naturali, Berbecii pot fi vazuti analizand cu atentie fiecare coltisor al parcului, studiind frunzele copacilor incercand sa ghiceasca specia lor sau apostrofand un grup de copii nazdravani, care pun in pericol siguranta trecatorilor aruncand mingea la intamplare. Tot Berbecii sunt cei care abordeaza cu dezinvoltura straini, vorbesc cu voce tare la telefon sau masoara intensitatea vantului, comentand starea vremii.


Taur

Este foarte usor sa recunosti un Taur care se relaxeaza in parc, intrucat se afla cu siguranta inconjurat de tot confortul de care are nevoie. Il poti observa stand relaxat pe o paturica moale intinsa pe iarba, cu ochelari de soare si lotiune de protectie solara, savurand o gustare delicioasa si privind in jur cu contemplatie.


Gemeni

Nativul din Gemeni nu poate sa se plimbe pur si simplu prin parc, ar fi o activitate mult prea anosta pentru gusturile sale. In schimb, va citi presa sau o carte buna, va purta o conversatie spumoasa cu un apropiat, se va juca vesel cu cativa copii nastrusnici si va initia discutii de complezenta cu persoane total necunoscute.


Rac

Racul va fi nativul care inconjoara de cateva ori parcul, pentru a stabili care este cel mai bun loc de campare. Isi va instala comod cortul sau salteluta, va deschide un cos de picnic plin cu toate bunatatile si va depana amintiri din trecut cu prietenul cel mai bun, deseori suspinand de nostalgie.


Leu

Imbracat in hainele "bune" si cu ochelari de soare exclusivisti, nativul in Leu se va plimba agale pe aleile parcului, va savura o bautura rece la cea mai luxoasa terasa din incinta parcului si apoi va leveni la soare pe o bancuta, analizand cu atentie tot ce se petrece in jur.


Fecioara

Nativul in Fecioara se va plimba prin parc bine accesorizat pentru protectia solara, aranjandu-si in permanenta tinuta si stramband din nas la comportamentul indecent al persoanelor din jur. De altfel, activitatea preferata a Fecioarei va fi sa analizeze tot ce fac trecatorii si sa le eticheteze personalitatea, comentand cu un apropiat masura in care s-au deteriorat valorile societatii in care traim.


Balanta

Balantele nici nu ajung bine in parc, ca incep sa caute locul cu cea mai frumoasa priveliste si cu cele mai bune conditii de a sta jos, la umbra. Apoi, vor sorbi cu nesat o limonada si vor incerca sa atraga cat mai multi admiratori, zambind discret si avand grija ca postura lor corporala sa fie impecabila.


Scorpion

Scorpionii nu sunt usor de "detectat" in parc, intrucat sunt destul de iscutiti in a sta departe de privirile indiscrete. Acesti nativi vor avea un aer inabordabil, citind o carte o banca ascunsa sau ascultand muzica la casti, privind cu indiferenta in jur.


Sagetator

Activi si joviali, Sagetatorii sunt cu siguranta plimbaretii din parc care nu sunt interesati de un loc liber pe o banca. Ii poti vedea facand fotografii, mergand pe role sau bicicleta, jucand tenis sau alte jocuri de societate alaturi de un grup numeros de prieteni. Tot ei vor fi si cei care rad zgomotos si incearca din rasputeri sa ii amuze pe ceilalti.


Capricorn

Capricornilor nu le place sa piarda timpul, astfel ca plimbarile lor in parc sunt scurte si cuprinzatoare. Poate isi plimba animalul de companie sau copilul ori discuta subiecte serioase cu alte persoane le fel de sobre. Capricornii sunt cei care evita sa manance de la comerciantii ambulanti si care nu renunta sa foloseasca laptopul de serviciu nici macar in aer liber.


Varsator

Varsatorii vor fi rareori vazuti fara companie in parc, cu exceptia momentelor in care fac jogging sau se plimba cu rolele pentru a se mentine in forma. In rest, fie se plimba de mana cu partenerul de viata, fie poarta conversatii spumoase cu un grup de prieteni.


Pesti

Atrasi de apa ca un magnet, Pestii pot fi vazuti in jurul fantanilor arteziene, al lacurilor si al iazurilor amenajate in parc, admirand privelistea. Tot ei pot intreprinde activitati intelectuale, precum lectura unei carti bune sau isi pot marturisi trairile interioare unui apropiat.

Sursa foto: idiva.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro