Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #zodie #obiceiuri #obiceiuri nesanatoase #obiceiuri proaste #schimbare obiceiuri

Cum sa renunti la obiceiurile proaste, in functie de zodie

Fiecare semn zodiacal are niste valori bine stabilite dupa care se ghideaza, dar si un model de actiune propriu. Iata cum gandesc si cum actioneaza zodiile atunci cand vor sa renunte la un obicei prost si ce slogane le caracterizeaza.

Berbec

"Fa-o si nu te gandi inainte" - Vei face toate lucrurile pe care-ti doresti sa le faci, fara a reflecta prea mult inainte. Si le vei face doar atat timp cat te vor multumi, oprindu-te imediat ce nu-ti mai aduc satisfactii.

Taur

"Gaseste ceva mai valoros" - Te inspira tot ceea ce are valoare atat pentru tine, cat si pentru altii. Cand decizi ca anumite activitati sau persoane nu mai sunt demne de a-ti consuma timpul si energia, vei renunta. Mereu cauti ceva mai bun, ceva care sa ti se potriveasca mai bine.

Gemeni

"Cere parerea tuturor" - Atunci cand vrei sa faci ceva, pur si simplu nu poti lua o decizie de unul singur. Organizezi adevarate sedinte sau forumuri in randul prietenilor, din doua motive: esti pana peste poate de sociabil si nu poti discerne de unul singur.

Rac

"Gaseste-ti o sursa mai buna de confort" - Esti un maestru in a-i multumi pe cei de langa tine, insa uiti adesea de propriile nevoi. Nu poti renunta la un obicei decat daca iti creezi imediat unul nou, care iti aduce satisfactii mai mari.

Leu

"Dramatizeaza si urla-n gura mare" - Iti place sa fii in centrul atentiei si tinzi sa dramatizezi, atunci cand renunti la ceva. Ai putea sa canti despre asta, sa scrii un roman, sa faci un film - orice, atat timp cat afla cat mai multa lume. Scrie-ti propriul scenariu al schimbarii obiceiurilor si citeste-l pe o scena mare.

Fecioara

"Fa-o intr-un mod practic si sanatos" - Trebuie sa faci mai mult sport? Vei lua bicicleta atunci cand te duci la serviciu. Vrei sa te lasi de fumat? Iti vei umple timpul si-ti vei canaliza energia catre o curatenie generala. Esti foarte organizata si iti place sa planifici obtinerea beneficiilor.

Balanta

"Nu o face singur" - Ai nevoie de un sprijin, pentru a putea renunta la un obicei. Iti place sa vorbesti despre asta si sa analizezi starile prin care treci, asa ca nu o vei face fara un partener care sa-ti acorde suportul lui moral neconditionat, indiferent ca est vorba despre persoana iubita, cel mai bun prieten sau o ruda apropiata.

Scorpion

"Pastreaza secretul" - Tu nu ai nevoie de sprijin, stii ca o poti face singur. Si mai esti si un bun utilizator al tacticii "tace si face", mai ales ca stii ce efect vulcanic se produce atunci cand faci dezvaluirea cea mare a reusitei tale.

Sagetator

"Fa-o in alta parte" - Nu esti o zodie legata de glie, te simti mult mai confortabil atunci cand calatoresti si vizitezi locuri noi. Daca vrei sa renunti la ceva, nu-ti propune sa o faci acasa. Asteapta pana la urmatorul concediu, cand vei fi, fara indoiala, pregatit.

Capricorn

"Foloseste-o pentru a-ti imbunatati viata profesionala" - Nu vei renunta la ceva doar de dragul de a renunta, cauti mereu si alte beneficii ale abstinentei, cel mai adesea legate de cariera. Vei renunta la fumat, de exemplu, inventand o tehnica noua (pe care o poti fructifica), sau la mancare nesanatoasa organizand un concurs cu colegii de serviciu.

Varsator

"Fa-o alaturi de altii" - Nu esti o persoana solitara, ba dimpotriva. Vei reusi sa renunti la ceva doar daca ii vezi si pe altii facand asta si va sustineti reciproc. Daca nu exista inca un grup dornic sa renunte la acelasi lucru ca si tine, poti sa infiintezi tu unul.

Pesti

"Fa-o intr-un mod nobil si spiritual" - Nu iti pasa atat de mult ca vei renunta tu la un obicei prost, cat iti pasa de faptul ca ii poti influenta si pe altii. Esti atent cu cei din jur si vrei sa ii aduci si pe ei pe calea cea buna. Te bucuri mai mult ca poti face ceva pentru bunastarea altora, decat te bucuri ca ai facut ceva benefic pentru tine. Apica aceasta regula atunci cand vrei sa faci o schimbare in bine si efectele vor fi garantate!

Sursa foto: malaysia.msn.com

Sinziana Patru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro