Astrologie

#despartire #dragoste #astrologie #impacare #zodii #predictii

Cum sa te impaci cu fostul/fosta, in functie de zodia sa

Despatirile sunt de fiecare data foarte dificile si de multe ori regretam, in prima faza, ca am renuntat la o relatie care ne-a adus aproape absolut tot ce ne-am dorit.

Tocmai de aceea de multe ori am dori sa stim care este cea mai buna cale pentru a face in asa fel incat fostul iubit sau fosta iubita sa vrea sa se impace cu noi. Si de aceea este posibil ca toate caracteristicile dictatde de zodia lor sa fie exact ceea ce avem nevoie pentru o astfel de impacare.

Asa ca, in cele ce urmeaza vom vedea care sunt sansele de impacare in functie de zodie.


BERBEC

Nativii acestei zodii nu vor sta mult pe ganduri in cazul unei posibile impacari. Pentru a-i convinge sa revina la fosta relatie este nevoie doar ca voi sa faceti primul pas. Si ei isi doresc in secret ca lucrurile sa fie ca inainte insa sunt atat de mandri incat nu vor face primul pas. Asa ca, in primul rand pentru o impacare este nevoie de initiativa.


TAUR

Taurii sunt greu de convins sa revina la relatia din care au iesit din simplul motiv ca se uita mereu spre viitor. Cu toate acestea, nativilor acestei zodii le place confortul si stabilitatea. Asa ca odata ce isi aduc aminte de ce era placut in relatia care tocmai s-a terminat se vor gandi serios la o impacare. Ai putea sa le trimiti o serie de fotografii unde ati petrecut impreuna cele mai frumoase momente si sigur va vor suna.

Citeste continuarea articolului pe Lyla.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro