Astrologie

#astrologie #soacra #horoscop #predictii #zodie #horoscopul familiei #relatie soacra

Cum sa-ti imbunatatesti relatia cu soacra, in functie de zodia ta

Relatia cu soacra este una delicata in foarte multe cazuri, mai ales cand doua caractere de fier lupta pentru a avea mereu ultimul cuvant. Zodia ta te ajuta sa formulezi o strategie inteligenta de incheiere a unui tratat de pace, care sa mentina o legatura decenta si lipsita de tensiuni cu mama partenerului tau de viata.


Berbec

In cazul tau, obiceiul de a spune lucrurilor pe nume fara cenzura si orgoliul exagerat pot produce conflicte majore cu soacra. Secretul este sa iti comunici punctele de vedere cu mai multa diplomatie si sa te abtii in a-ti exprima parerile fara "perdea". Renunta la atitudinea combativa si nu mai incerca sa dovedesti mereu ca doar tu ai dreptate.


Taur

Lipsa ta de flexibilitate intra in contradictie cu pretentia tuturor soacrelor de a te adapta nevoilor lor. Incearca sa dai dovada de mai multa adaptabilitate si fa compromisuri atunci cand este cazul. Cand nu poti ceda in anumite situatii, retrage-te discret si nu mai pretinde sa ti se indeplineasca asteptarile.


Gemeni

Sunt zile in care iti simpatizezi soacra si altele in care simti o profunda nemultumire fata de aceasta. Problema in cazul tau sunt asteptarile mult prea mari de ea, pentru ca ai supraestimat-o de la inceput. Accepta ca si soacra ta are defecte si incearca sa stabilesti o relatie intermediara de distanta-apropiere: nu trebuie nici sa va iubiti, nici sa va lansati permanent in conflicte.


Rac

Probabil ca ti se pare ca soacra ta nu se implica suficient in viata copilului ei, ca ar putea face mai multe pentru binele vostru si ca face de multe ori comentarii deplasate despre modul in care alegeti sa va traiti viata. Nu mai lua fiecare cuvant sau gest atat de personal si nu uita ca inainte sa ceri respect, trebuie sa il oferi.


Leu

Te scoate din sarite faptul ca soacra ta nu te descrie intotdeauna la superlativ? Ei bine, rolul ei este sa verifice daca te ridici mereu la nivelul asteptarilor copilului sau, iar daca iti vede pana si cel mai mic defect, cel mai probabil va actiona in consecinta. Nu mai cauta reconfirmari ale propriei valori in aceasta directie, caci risti sa fii mereu dezamagit.


Fecioara

Daca partenerul tau de viata sau prietenii iti accepta tendinta de a critica orice nu ti se pare perfect, soacra ta poate cataloga aceasta atitudine ca pe o lipsa de respect. Asadar, abtine-te de la comentarii acide in preajma ei, nu ii tine lectii despre viata si descrie-i fiul/fiica in cei mai flatanti termeni: daca iti jignesti partenerul, o vei ofensa si pe ea totodata.


Balanta

Pentru tine, soacra perfecta este cea mereu gata sa iti creeze tot confortul, sa nu ceara nimic in schimb si sa te admire pentru toate calitatile tale. Cand nu se comporta corespunzator, te frustreaza atitudinea defaimatoare si poti deveni combativ. Pastreaza o distanta sigura de socrii tai si limiteaza-le accesul la viata ta privata.


Scorpion

Daca nu ai o relatie foarte buna cu soacra, cel mai bine ar fi sa eviti cat mai mult contactul cu aceasta. Tinzi sa te razbuni pe orice gest deplasat al acesteia, iar consecintele sunt deseori distrugatoare. Accepta faptul ca trebuie sa-i respecti mama partenerului de viata si fa eforturi pentru a-i vedea si laturile pozitive.


Sagetator

Este foarte posibil ca soacra ta sa fie nemultumita de felul tau de-a fi copilaros. Arata-i ca nu fugi de responsabilitati si esti perfect capabil sa faci fata provocarilor vietii adulte, preluand initiativa in toate sarcinile domestice si cerandu-i ajutorul cat mai putin in indeplinirea lor.


Capricorn

Limba ascutita cu care te-ai nascut nu face "casa buna" cu soacra ta, deci ai mare grija ce cuvinte folosesti la adresa ei. Daca exista ceva ce te nemultumeste, explica-i partenerului tau ce nu poti accepta si roaga-l sa salveze cumva situatia, fara confruntari directe cu mama lui.


Varsator

Nu iti sta in fire sa periezi pe nimeni, nici macar pe soacra ta. Lucrurile rostite pe sleau pot sa deranjeze uneori, de aceea ar fi ideal sa imbraci intr-o forma acceptabila informatiile negative pe care le ai de transmis. Cu putina grija pentru discurs si mai multa flexibilitate, poti dezvolta o relatie armonioasa cu soacra ta.


Pesti

Esti o fire impaciuitoare si sensibila, care poate ceda in situatiile de conflict. Daca la acest capitol stai excelent, nu acelasi lucru se poate spune despre obiceiul tau de a minti: incearca sa gestionezi relatia cu soacra folosindu-te mai mult de sinceritate si mai putin de tentatia de a o manipula prin minciuna!

Sursa foto: singaporebrides.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro