Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #festival #stilul zodiei #festival muzical #comportament zdii

Cum se comporta zodiile la festivalurile muzicale din timpul verii

Festivalurile muzicale din timpul verii sunt oportunitati unice de distractie, pe care multi dintre noi le asteapta cu nerabdare. Publicul numeros si entuziast, trupele care canta live si deliciile puse la dispozitie de organizatori asigura distractia deplina. Interesant este ca modul in care se comporta participantii la evenimentele muzicale din sezonul cald este dictat de influentele zodiei care le guverneaza destinul. Iata cum poti sa recunosti nativii fiecarei zodii la un festival muzical!


Berbec

Berbecii sunt mari amatori de festivaluri muzicale, constituind probabil 60% din participantii acestor tipuri de evenimente. Recunoasterea unui Berbec in public este foarte usor de realizat: nativul care se zbate pentru a ajunge in primele randuri, se urca pe umerii cuiva si poarta haine in nuante tipatoare, tipand din toti plamanii si distrandu-se pe cinste.


Taur

In incercarea de a transforma experienta participarii la festivalul muzical cat mai confortabila (deci placuta), Taurul va putea fi observat cum isi cauta un loc ferit pe gazon si isi amenajeaza un spatiu comod de relaxare, cu paturi, apa si gustari delicioase. Rareori se imbulzeste in primele randuri de langa scena.


Gemeni

Gemenii sunt cei mai agitati participanti ai festivalului muzical. Pot fi vazuti alergand dintr-un loc in altul, incercand sa afle cat mai multe despre fiecare artist care va urca pe scena si razgandindu-se in repetate randuri in privinta concertelor pe care nu trebuie sa le rateze. In final, un nativ in Gemeni reuseste sa vada maximum doua minute din fiecare reprezentatie.


Rac

Racii devin foarte sentimentali la evenimentele muzicale, de aceea pot fi vazuti cum stau lipiti de partener, mangaindu-l si sarutandu-l constant. Racii vor fi cu adevarat implicati in atmosfera, vor fredona cot la cot cu artistii si vor lacrima in timpul melodiilor care le trezesc amintiri importante din trecut.


Leu

Leul va incerca intotdeauna sa iasa in evidenta la un eveniment muzical, astfel ca poate fi recunoscut in functie de incercarile sale repetate de a atrage toata atentia asupra lui. Poate sa spuna bancuri si sa isi amuze gasca, insa cel mai probabil va urca pe scena in timpul unui concert si va dansa pe ritmul muzicii, neasteptat de bine.


Fecioara

Fecioarele sunt cei mai punctuali participanti la festivalurile muzicale, hotarati sa ajunga din timp, pentru a-si rezerva cele mai bune locuri. Poti observa ca au toate accesoriile bine organizate, poarta cu ele cel putin o umbrela, servetele umede, cateva sandwich-uri "sa fie acolo", apa de izvor plata adusa de acasa si pliante cu informatii detaliate despre fiecare artist ce urmeaza sa cante.


Balanta

Imbracata in deplina concordanta cu genul muzical pe care il abordeaza festivalul muzical, Balanta va fi inconjurata de un numar impresionant de prieteni entuziasti, care canta cu toata forta si danseaza frenetic pe ritmul muzicii. Balanta va incerca sa descifreze sensul versurilor si sa propuna ulterior o analiza pe text, pentru stabilirea pertinentei lor.


Scorpion

Cand un Scorpion merge la un festival muzical, cu siguranta o face pentru ca urmeaza sa cante trupa sau artistul favorit. Prin urmare, ajunge acolo cu 12 ore inainte sa inceapa concertul vizat, pentru a prinde un loc perfect in primul rand (chiar daca acest lucru inseamna sa calce pe cadavre).


Sagetator

Sagetatorii sunt petrecaretii care profita de orice ocazie ivita la un festival muzical, de a sari peste publicul numeros, pentru a fi purtati pe brate de straini. Aceste iesiri spontane se pot petrece pana si in cele mai nepotrivite momente, in timpul unei balade, de pilda.


Capricorn

Daca un Capricorn ia vreodata parte la un festival muzical, probabil o face pentru ca are un interes financiar sau profesional: va imparti pliante despre proiectele personale, va strange fonduri, va recruta voluntari sau va specula in vreun fel prezenta unui grup numeros de oameni.


Varsator

Varsatorul este participantul cu ganduri ascunse, care nu vrea sa se arunce in multime. El va pune la cale o furisare in culise, alaturi de prietenii lui, pentru obtinerea de autografe si poze exclusive cu artistii preferati. Cel mai probabil, incercarile sale sunt incununate de succes.


Pesti

Pestii sunt melomanii care cauta cu indarjire locuri izolate, care sa ii tina departe de haos si aglomeratie. Dintr-o zona mai retrasa, pot cu adevarat sa se relaxeze si sa "digere" muzica, savurand un cocktail rece si analizand indelung publicul petrecaret.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare