Astrologie

#astrologie #zodii #predictii #stilul zodiei tale

Cum se comporta zodiile la masa de sarbatori

Masa de sarbatori este un prilej excelent de a aduce familia impreuna, de a depana amintiri si de a impartasi ganduri si idei. Intr-un asemenea cadru festiv, toata lumea se simte suficient de confortabil incat sa scoata la lumina adevarata fata a propriei personalitati. Iata cum poti sa recunosti fiecare nativ al zodiacului, analizandu-i comportamentul la masa de sarbatori!

Berbec

Va fi destul de simplu sa recunosti un Berbec la masa de sarbatori, cata vreme el este personajul care intampina fiecare invitat cu un pahar de bautura in mana, rade zgomotos si gusta din fiecare preparat, doar pentru a-i asigura pe cei din jur ca mancarea este absolut delicioasa. De fapt, masa de sarbatori nu este niciodata completa si distractiva, fara un Berbec entuziast si plin de voie buna.

Taur

Un gurmand prin definitie, Taurul este cel prea putin dispus sa initieze discutii marunte, pana nu isi satisface poftele cu fiecare preparat de la masa. Va degusta pe indelete bautura, va analiza cu atentie aperitivul si va avea mereu gura plina, deci nu se va auzi prea des in conversatii. Abia dupa ce apetitul ii este satisfacut, incepe sa socializeze.

Gemeni

Gemenii sunt cei mai dinamici invitati de la masa de Craciun, care rareori pot fi vazuti chiar stand pe scaun si mancand. Vor fi la bucatarie sa intretina gadza, in dormitoare pentru a se distra cu copiii, pe balcon sa vorbeasca la telefon etc. Greu se vor aseza pentru a gusta ceva, ceea ce poate fi problematic, daca au sorbit vin toata ziua si veselia lor prinde proportii.

Rac

Racii savureaza fiecare moment de la masa de sarbatori, inca de la organizarea ei, pana la odihna premergatoare festinului in fata semineului. Adora ca pot savura cu cei dragi mancarea, ca pot depana amintiri amuzante sau emotionante si ca pot lenevi pe canapea, simtindu-se in elementul lor.

Leu

Leul este personajul cel mai "artistic" de la masa de sarbatori, extrem de preocupat sa "faca atmosfera". Poate fi vazut facand dansul pinguinului in jurul mesei, spunand multe glume bune pentru amuzamentul mesenilor sau punand in scena un teatru de papusi improvizat pentru cei mici. Leii nu sunt atat de interesati de mancare, cat sunt de atentia celor din jur.

Fecioara

La masa de sarbatori, Fecioarele sunt cel mai bucuroase sa ajute pe toata lumea asa cum pot. Vor participa la asezarea mesei, inlocuirea felurilor de mancare, aerisirea camerei si disciplinarea copiilor. Nici nu se termina bine masa de sarbatori, ca Fecioarele au strans deja resturile si au spalat vasele cu viteza luminii.

Balanta

Daca exista un nativ Balanta la masa de sarbatori, cu siguranta aceste preocupat sa tempereze discutiile aprinse. Cand doi partizani politici se cearta, Balanta aduce in discutie un subiect neutru, doar pentru a restabili armonia. Tot acest nativ se va ingriji de indigestia unui mesean, oferindu-i medicamente si un masaj de relaxare.

Scorpion

Scorpionul nu poate petrece prea mult timp purtand discutii de complezenta cu toata lumea. El va cauta un partener de conversatie interesant, ce pare sa aiba viziuni aparte despre viata, pentru a se retrage cu el in camera si a dezbate diverse subiecte mistice, spirituale sau filosofice.

Sagetator

Sagetatorul va putea fi vazut cu un pahar de bautura mereu plin in mana, povestind de zor aventuri incitante din trecut si intreband pe toata lumea ce povesti interesante ar putea sa impartaseasca. Rasul zgomotos si bancurile foarte bine spuse provin, desigur, de la acelasi nativ carismatic.

Capricorn

Zelos si cumpatat, Capricornul va atrage atentia mesenilor care intervin in mijlocul unei conversatii, isi va da parerea cu eleganta si va tine un toast flatant la adresa tuturor participantilor la masa de sarbatori. Tot el va fi cel care va tine prelegeri despre regulile de buna purtare la masa, pentru ca cei mici sa invete si ei sa se comporte la aceste evenimente importante.

Varsator

Chiar daca nu este el gazda, Varsatorul se va asigura ca toate ustensilele sunt pe masa, ca paharele ajung tuturor, ca invitatii au unde sa isi puna haina si ca desertul ajunge la timp in fata pofticiosilor.

Pesti

La masa de sarbatori, Pestii sunt cei care se preocupa primii de modul in care se simt invitatii. Daca un mesean sta tacut intr-un colt, un astfel de nativ i se alatura imediat, incercand sa il integreze in atmosfera. Povestile cu talc si vorbele de duh vin tot din partea Pestilor la masa de sarbatori!

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare