Astrologie

#alegeri #petreceri #bani #vestimentatie #zodii #firme #creatori de moda #lejeritate

Cum se imbraca zodiile de sarbatori

De sarbatori, nativii celor 12 zodii au pareri diferite despre cati bani si cat timp sa investeasca in imaginea lor. Hainele pentru ocaziile speciale reprezinta o prioritate pentru Balante si ceva lipsit de interes pentru Sagetatori.

Iata cum se imbraca zodiile de sarbatori:

Berbec

Berbecul nu se imbraca mai frumos decat de obicei cu ocazia unei petreceri de Craciun sau de Revelion, cu exceptia momentelor in care vrea neaparat sa atraga atentia cuiva. In acest caz, Berbecul alege rosul aprins sau negrul pentru un outfit seducator, care ii pune in valoare formele.

Taur

Taurului ii place sa aiba multe tinute de ocazie, deoarece nu agreeaza ideea de a purta consecutiv aceleasi haine. In general, Taurii isi achizitioneaza haine de firma, elegante, glamour, in stil clasic. In cazul femeilor Taur, acestea isi pun in valoare bustul generos si soldurile.

Gemeni

Gemenilor nici nu le trece prin cap sa mearga la cumparaturi special pentru o tinuta de Revelion sau pentru cina festiva de Craciun. Orice gasesc prin dulap este bun pentru ei. Gemenii vor sa se simta confortabil pentru a se misca in voie, mai ales ca le place sa petreaca ore in sir, iar hainele rigide nu i-ar ajuta.

Rac

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Racii sunt usor de recunoscut dupa tinuta. Ei sunt acei oameni care aleg sa poarte costumul popular romanesc in locul unor haine elegante de la marile case de moda. Racii au costume frumoase, uneori primite mostenire de la parinti si bunici, pe care le poarta cu mandrie de sarbatori.

Leu

Pentru petrecerea de Anul Nou sau cea de Craciun, Leul are scuza perfecta sa achizitioneze o noua pereche de pantofi, un costum sau o bijuterie scumpa. Casele marilor designeri sunt principala lui tinta. De sarbatori, Leul se intereseaza care sunt cele mai noi tendinte in moda si isi alege o tinuta cu care sa epateze.

Fecioara

Fecioara prefera de obicei un look cat mai natural. Cu toate acestea, la ocaziile speciale, cum este Anul Nou sau Craciunul, Fecioarele surprind prin tinute foarte bine alese, in conformitate cu evenimentul la care iau parte. De sarbatori, Fecioara se imbraca elegant, optand pentru tinute simple si rafinate.

Balanta

Balanta este cea mai buna clienta a magazinelor cu ocazia sarbatorilor de iarna. Nativii Balanta isi aleg cel putin o tinuta pentru fiecare eveniment la care participa de sarbatori. Balantele adora hainele, sunt la curent cu noile tendinte in moda si reusesc sa realizeze tinute reusite, care starnesc admiratia celor din jur.

Scorpion

Sarbatorile de iarna constituie o ocazie de a straluci pentru Scorpioni. Petrecerile de Craciun si Revelion sunt ocazii perfecte pentru ca nativii sa-si puna in valoare firmele prin tinute senzuale, mulate, in culori inchise. Grenaul, negrul, griul sunt culorile preferate ale Scorpionilor. Materialele folosite sunt pielea sau catifeaua.

Sagetator

Sagetatorul nu intelege motivul pentru care exista un cod vestimentar la unele petreceri de sarbatori. Pentru Sagetator, orice haine curate din dulap sunt bune pentru a merge undeva de Craciun sau de Revelion. Sagetatorii prefera sa foloseasca pentru alte lucruri banii pe care i-ar plati pentru o tinuta speciala.

Capricorn

Capricornul nu este genul care sa cheltuiasca o avere pe o rochie de Revelion, insa nici nu se duce in blugi la o petrecere de sarbatori. Nativii zodiei sunt fiinte organizate si disciplinate, care au intotdeauna in dulap ceva de imbracat pentru ocazii speciale. Capricornii prefera tinutele clasice, care nu se demodeaza.

Varsator

Varsatorii sunt cei mai nehotarati nativi in ceea ce priveste tinuta de sarbatori. Daca nu merg prin magazine, Varsatorii sunt total nepasatori la tinuta pe care o vor purta de Anul Nou sau de Craciun. Daca, insa, vad la un prieten ceva ce le place mult, Varsatorii sunt capabili sa cheltuiasca enorm pentru o tinuta asemanatoare.

Pesti

Pestii isi doresc sa fie inconjurati de prieteni si de familie mai mult decat sa fie imbracati cu niste haine fabuloase. De aceea, nativii nu prea scot bani multi din buzunar pentru tinute festive, nici macar pentru o petrecere eleganta de Anul Nou. Pestii prefera tinutele clasice, business, in locul unora de seara.

Sursa foto: lovetoknow.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare