Astrologie

#suferinta #zodii #horoscop #dragoste #zodiac #suferinta in dragoste

Cum sufera ZODIILE din dragoste!

Exista cativa nativi care sufera enorm in dragoste. Aceasta suferinta si esecurile sunt cauzate de deciziile gresite pe care acesti nativi le iau. Iata care sunt nativii care iau in permanenta decizii gresite in dragoste!
 

BERBEC

Suferintele tale din amor sunt scurte, dar intense. Ai putea sa parjolesti totul in calea ta. Ai o inima romantica ce se inflacareaza de multe ori din dragoste.

TAUR

Ai putea sa suferi mult si bine, mai ales atunci cand amorul nu urmeaza cursul pe care tu ti-l doresti. Ai atasamente puternice, iar asta se traduce de multe ori in dureri de “inima albastra”.

GEMENI

Treci destul de usor peste o dezamagire sau o suferinta din dragoste daca poti sa vorbesti despre asta. Mai ales cu cel care ti-a provocat-o. Dar, daca nu, si o sora sau o prietena buna.

RAC

Sensibilitatea ta nativa te pune de multe ori in situatii de genul acesta. Ca sa te protejezi, alegi sa te izolezi de stimulii durerosi. De multe ori, insa, esti prinsa “cu garda jos” si suferi din nou...

LEU

Ca sa fim seriosi, tu nu suferi “din dragoste”. Cel mai probabil, dintr-un orgoliu ranit. N-ai stofa de Madame Butterfly, cel mai probabil o faci doar de dragul showului.

FECIOARA

Iti place sa iti pastrezi sangele rece, pragmatismul si ratiunea, chiar si in situatii intens emotionale. Analizarea lor mentala te ajuta sa le reduci din apasare. Dar chiar si asa, te mai prinde cateodata...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului