Astrologie

#relaxare #astrologie #horoscop #predictii #zodie #stilul zodiei tale

Cum te poti relaxa dupa o zi istovitoare, in functie de zodia ta

Dupa ce un Berbec, incapatanat din fire, a citit ca cea mai potrivita metoda de relaxare pentru el, la sfarsitul fiecarei zile, este o ora de sport la sala, s-a hotarat sa se opuna astrelor si sa demonstreze ca, in niciun caz, aceasta metoda nu da roade. In momentul in care a constatat ca antrenamentul fizic, la ceas de seara, este tot ce are nevoie pentru a scapa de grijile si stresul cotidian, a hotarat sa convinga si celelalte semne ale zodiacului sa-si descopere propriile metode recreationale!


Berbec

Asadar, nativii din zodia Berbec reusesc sa-si elibereze tensiunile emotionale si fizice prin intermediul sportului sau antrenamentului fizic. Cele mai recomandate tipuri de activitati fizice sunt alergatul sau fitnessul, intrucat sunt mai solicitante si au efectul scontat.


Taur

Taurii sunt opusi Berbecilor, cand vine vorba de relaxare si destindere. Daca nativii din Berbec combat stresul prin miscare, cei din zodia Taur adora sa se tolaneasca in pat si sa se consoleze cu o portie delicioasa din desertul preferat. Totusi, mancarea de "confort" nu este o solutie pe termen lung, intrucat poate avea consecinte nefaste asupra sanatatii. Astrele sfatuiesc Taurii sa inlocuiasca mancatul compulsiv, pe fond de stres, cu activitati care nu-si pun amprenta asupra siluetei.


Gemeni

Pentru a scapa de grijile care le impovareaza zilnic mintea, Gemenii au nevoie de o metoda reacreationala mentala, precum o carte buna. Lectura le distrage atentia de la probleme si ii ajuta sa se odihneasca bine pe timpul noptii.


Rac

Filmele si relaxarea in varful patului sunt cele mai potrivite metode prin care Racii se relaxeaza si uita de probleme. Urmarirea aventurilor din serialul preferat si tolaneala in pat reprezinta cele mai bune metode prin care grijile sunt puse pe fuga, iar relaxarea se reinstaleaza comod in psihicul lor.


Leu

Pentru a scapa de griji, Leii au nevoie de prieteni in fata carora sa se descarce de probleme si tensiuni, dar si de un proiect personal sau un hobby care sa-i ajute sa uite de acestea.


Fecioara

O cina relaxanta cu prietenii reprezinta metoda perfecta de relaxare dupa o zi obositoare pentru Fecioare. Iesirea la masa cu prietenii ii ajuta pe nativii din aceasta zodie sa se deconecteze de la stresul acumulat in ziua respectiva si sa respire o gura de relaxare binemeritata.


Balanta

O seara de "spa" este tot ce au nevoie Balantele pentru a-si "spala" creierul de griji si a-si recapata buna dispozitie dupa o zi epuizanta de munca. Rasfatul cu scrub-uri, masti de fata si de corp, putina aromaterapie si Balantele sunt ca noi dupa o zi istovitoare de munca.


Scorpion

O plimbare indelunga, un pahar de vin si cada plina cu spuma reprezinta modalitatea perfecta pentru Scorpioni sa se relaxeze si sa se destinda dupa o zi istovitoare de munca.


Sagetator

Pentru a se "detoxifia" de tensiuni si stres, Sagetatorii au nevoie de o reteta complexa, formata pe de-o parte din antrenament fizic, si pe de alta, de consolare psihologica, oferita de cel mai bun prieten. Reusesc sa se calmeze abia dupa ce se descarca de "of-uri" in fata prietenilor si elimina tensiunile cu putina miscare fizica.


Capricorn

Pentru Capricorni, terapia prin shopping functioneaza cel mai bine cand vine vorba de ridicarea moralului. O noua pereche de pantofi, un nou gadget sau o sedinta de masaj reprezinta ingredientele de succes pentru a scapa de stres si tensiuni.


Varsator

Pentru a-si recapata rapid starea de bine si a se relaxa dupa o perioada solicitanta la munca, Varsatorii au nevoie de o doza intensa de "socializare", cu prietenii, in oras. Doar compania amicilor ii mai scoate din starea proasta care le-a cotropit organismul si il incarca cu voie buna si energie pentru o noua zi.


Pesti

Pestii au nevoie de liniste si un ambient relaxant si odihnitor pentru a se putea detensiona rapid. Asadar, la sfarsitul unei zile istovitoare, o baie calda cu spuma si lumanari parfumate si un ceai relaxant reprezinta reteta perfecta pentru a inlatura grijile.

Sursa f0oto: hercampus.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului