Astrologie

#karma #karma sentimentala #datorii karmice #amphora #astrolog #astrolog amphora

Datorii karmice intre parteneri

NicoBlue 25 mai 1989/19.30 Medgidia: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: In primul rand se observa din tema ta natala ca energia sexuala peste medie ca si tendinta de a domina, de a-i manevra pe cei din jur si de a controla partenerul provin din  ultima viata care in prezent iti influenteaza foarte mult relatiile de tip matrimonial si casnicia. 

Ai mai multe planete pe casa casatoriei, ceea ce semnifica relatii complexe, dar informeaza si asupra posibilitatii mai multor casatorii (Jupiter si Mercur sunt acolo si ele dubleaza predictiile referitoare la casatorie). In prima jumatate a vietii vei intalni cu precadere parteneri intalniti si in alte vieti , fata de care acum legi interesul material de latura sentimentala. In special acolo unde jocul de putere dintre tine si partener este accentuat, atunci cand ori tu ori el vreti sa dominati relatia si sa il transformati pe celalalt intr-o jucarie, intr-o persoana docila cu o vointa slaba, este vorba fara indoiala de o relatie de tip karmic si de o reglare de conturi din alte vieti. 

Ulterior, pe masura ce vei sti sa imbini iubirea cu prietenia in aceeasi legatura, viata ta sentimentala se va imbunatati foarte mult, vei cunoaste perioade lungi de armonie relationala si de satisfactie personala alaturi de cel drag.

Denisa18 - 18 aprilie 1988, 11.05, Argetoaia, Dolj plus 25 iulie 1988: Ce datorii karmice exista intre mine si fostul meu prieten?

Astrolog Amphora: El are pe Lilith in conjunctie cu nodul sud, karmic, al sensului vietii tale. Asadar el reprezinta o iubire sau o experienta, mai curand negativa, dintr-o alta viata.

El avea datorii fata de tine mai ales in ceea ce priveste comunicarea si intelegerea, sinceritatea si prefacatoria.  Ati fost frati, amici, ori profesor/elev in alte vieti, iar partenerul tau, la fel ca si in trecut a adus un plus de nesinceritate si de instabilitate si nehotarare relatiei dintre voi. Insa aveti amandoi sensul vietii catre Pesti, adica aveti aceeasi conversie karmica de facut in prezent, si asta v-ar fi ajutat sa treceti peste problemele ivite si sa reusiti sa parcurgeti un drum mai lung alaturi. 

Inseamna ca totusi energia Lunii negre a fost mai puternica si a actionat prin crearea de karma noua si de divergente intre voi, care au dus la raceala afectiva. De obicei o conjunctie Luna neagra/nodurile lunare ale sensului vietii indica probleme si este mai bine sa se evite o relatie decat sa se ajunga la reprosuri si jigniri care lasa urme adanci toata viata.

George Sisi, 23 feb 1986, 15.00 Slatina: Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul/sotul meu?

Astrolog Amphora: Pentru un raspuns precis la intrebarea ta era nevoie si de data nasterii acelui partener. La modul general, tema ta natala releva o karma de comunicare iar din punct de vedere sentimental ai o karma legata de pornirile aventuriste, senzualitate.

Iti place sa traiesti viata din plin (chiar cu multe excese), dar ai o teama sa te fixezi intr-un anumit loc, ceea ce vine din alte vieti in care ai ales viata aventuroasa si departarea, in locul unui camin linistit care sa-ti ofere stabilitate. 

De asemenea ai si o karma in raport cu parintii (din postura de copil) sau in raport cu copiii (din postura de parinte), ca si in legatura cu iubirea, creativitatea si distractiile. Apar astfel blocaje, dificultati, frustrari. Trebuie sa cultivi detasarea si intelepciunea, pentru a depasi karma negativa din acest sector. Ai o mare sete de iubire, erotism, placere pentru tot ceea ce vine usor in viata, dar si dificultatea de a le savura.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului