Astrologie

# neprietenoase #femei gemeni #doua fete

De ce femeile din Gemeni sunt cele mai neprietenoase dintre toate semnele zodiacului

 

Fara indoiala, femeile din Gemenii sunt complicate, nu toata lumea le poate intelege schimbarile de dispozitie, dar atunci cand isi deschid inima nu mai exista cale de intors.

Daca intr-adevar nu este ceva care sa le pastreze treaza atentia, prefera sa ignore. Stiai ca femeile din Gemenii sunt cele mai neprietenoasa femei dintre toate semnele zodiacale?

Nu este o noutate faptul ca Gemenii sunt persoane cu doua fete, pentru ca sunt foarte vicleni, te pot incanta cu comportamentul lor iubitor si tandru, dar iti pot arata si fata lor malefica. Acesta este principalul motiv pentru care restul semnelor zodiacale nu le inteleg, dar mai sunt si altele:

Nu asculta

Gemenii isi iau cu greu din timpul lor pentru a acorda o atentie adecvata celorlalti. Asa ca, daca ai probleme sa nu te mire ca se sustrag argumentand ca de-abia isi rezolva problemele lor pentru a-si bata capul si cu ale altora.

Nu sunt statornice

Reputatia proasta de a avea doua fete nu au "castigat-o" degeaba. Aceste femei isi schimba drastic dispoztia, devin dure chiar si cu ele insele, asa ca nu te astepta sa fie altfel cu tine.

Se plictisesc usor

O alta problema a lor este ca se plictisesc usor, motiv pentru care planifica intotdeauna o noua aventura, modalitati de distractie si ceva care le va mentine vie atentia cat mai mult timp.

Fara compromisuri

Este posibil ca personalitatea lor rece sa-i puna la incercare pe cei din jur, deoarece este nevoie de multa munca pentru a stabili legaturi emotionale cu femeile din Gemeni. Nu ele sunt cele care isi ofera inima prima data, cu atat mai putin vorbesc despre viata lor personala.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului