Astrologie

#stilul zodiei #decoratiuni #zodii #decoratiuni sarbatori

Decoratiunile preferate de sarbatori, in functie de zodie

Balantele adora sa impodobeasca bradul si intreaga locuinta de sarbatori. Leii cumpara cele mai extravagante si mai costisitoare decoratiuni de Craciun, in timp ce Sagetatorii prefera sa se bucure de un astfel de decor festiv acasa la prietenii lor.

Iata care sunt decoratiunile preferate ale zodiilor, de sarbatori:


Berbec

Berbecul nu are pretentii exagerate in ceea ce priveste decoratiunile de sarbatori. Pot fi decoratiuni pe carton, simple si ieftine. Important este pentru Berbeci ca aceste decoratiuni sa nu se repete ani la rand, deoarece se plictisesc repede si nu mai reusesc sa intre in atmosfera de sarbatori.


Taur

Taurii sunt la curent cu toate modelele noi de decoratiuni care apar in magazine, inclusiv miniaturile cu staul si magi. Taurii isi impodobesc casa cu atentie, alegand maxim doua culori, pentru un aspect elegant si discret. Nativii prefera culorile clasice precum argintiul si albul.


Gemeni

Gemenii vor sa incerce orice este nou in materie de decoratiuni de sarbatori. Cei mai extravaganti brazi de Craciun par conceputi special pentru Gemeni. Nativii isi impodobesc casa cu materiale reciclate, decoratiuni imprumutate sau lucruri cumparate pe ultima suta de metri, intr-o combinatie originala.


Rac

Racii fac parte din acea categorie de persoane care in fiecare an scot de la naftalina un inger de cristal mostenire de familie sau o alta podoaba cu valoare sentimentala. Racii prefera decoratiunile traditionale de sarbatori, in rosu, auriu si alb. Parintii Rac isi incurajeaza copiii sa creeze propriile lor ornamente.


Leu

Leului nici nu-i trece prin cap ideea de decoratiuni handmade. Nativii Leu cumpara cele mai scumpe si mai inedite ornamente de sarbatori pentru a se asigura ca invitatii lor de Craciun sau Revelion vor fi profund impresionati. Decoratiunile preferate de Lei sunt mari, stralucitoare si costisitoare.


Fecioara

Fecioarei nu-i place sa scoata prea multi bani din buzunar pentru decoratiunile de Craciun. Aceasta se foloseste de propria inspiratie pentru a crea propriile ornamente de sarbatori. Acolo unde simtul artistic lipseste, nativii zodiei se multumesc sa cumpere cateva decoratiuni clasice si durabile.


Balanta

Balanta este capabila sa se bucure ca un copil de decorarea casei pentru sarbatorile de iarna. Nativii zodiei cheltuiesc multi bani pentru a obtine un decor feeric, rupt parca din revistele de decoratiuni interioare. Cele mai atractive ornamente de sarbatori pentru Balanta sunt cele stralucitoare, in culori vii, asemanatoare bijuteriilor.


Scorpion

Scorpionul lasa pe grija altcuiva decorarea casei de sarbatori. Nativii zodiei prefera sa-si cheltuiasca banii pe cadouri decat pe globuri si ghirlande, acestea din urma fiind privite cu oarecare dispret. Scorpionul nu este impresionat nici de ornamentele handmade, nici de cele ale magazinelor de lux.


Sagetator

Sagetatorul admira sincer orice decoratiuni de sarbatori si se adapteaza cel mai rapid la gusturile diferite ale celor din jur in materie de ornamente. Insa el nu este genul care sa investeasca in podoabe de brad sau coronite pentru usi. Acest lucru se intampla deoarece, de cele mai multe ori, Sagetatorul este plecat de acasa de sarbatori.


Capricorn

Capricornul este un traditionalist in materie de decoratiuni. Bradul de Craciun are stea in varf si este impodobit cu beculete, iar masa de Anul Nou este decorata discret cu argintiu sau auriu. Capricornul investeste in ornamente de sarbatori mai mult de dragul copiilor si familiei decat pentru placerea personala.


Varsator

Varsatorul este atras de decoratiunile de sarbatori atata timp cat este vorba despre ceva nou si, daca se poate, iesit din comun. Pe gustul unui Varsator ar fi o casa impodobita cu instalatii de iluminat care canta si afiseaza pe acoperis diverse mesaje de sarbatori. In schimb, decoratiunile clasice, precum papusile Mos Craciun atarnate la geamuri, il lasa rece.


Pesti

Pentru Pesti, perioada sarbatorilor de iarna este una dintre cele mai frumoase din an. Pestii isi aloca mult timp pentru a se ocupa de decoratiuni alaturi de prieteni si familie. Nativii apreciaza atat ornamentele de lux, cat si cele facute manual si chiar ghirlandele si decoratiunile stangace facute de cei mici.

Sursa foto: wallcoo.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului