Astrologie

#zodii norocoase #numerologie #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Despre zodii - caracteristici, trasaturi, numere, culori si zile noroacoase

Citeste si articolele de pe site-ul: Ezodii.com

BERBEC

Carismatici, curajosi si prietenosi, nativii Berbec au un caracter efervescent, potrivit unui lider; poate ajunge intr-o astfel de pozitie, cu conditia sa invete sa fie rabdatori si diplomati. Au tendinta sa experimenteze, mai mult decat este prudent, iar asta le poate aduce prejudicii; ar ttebui sa se concentreze, de la inceput, pe ceea ce realmente le este necesar. Sunt persoane foarte mandre si, de regula, cu greu isi recunosc greselile; de multe ori, se angajeaza la mai mult decat pot duce. Au mare nevoie de incurajare din partea celor din jur si, cand nu o obtin, ii invinuiesc pe ceilalti pentru nesustinerea lor. Este doar o scuza pentru neputinta, lipsa de curaj sau nerealizarile lor.

Trasaturi de caracter: energici, intreprinzatori, incisivi, spontani, indrazneti, curiosi, nerabdatori, impetuosi, egoisti, vanitosi.

Ziua norocoasa: marti

Numere norocoase: 9 si multiplii sai.

Culoare favorabila: galben.

TAUR

Nativii Taur sunt persoane foarte prudente si, cu siguranta, extrem de rabdatoare. In primul rand, pentru ca adora stabilitatea. Sunt genul care mereu alege calea cea mai sigura, cea mai putin riscanta; evident, este un lucru care ii poate feri de multe situatii neplacute, dar, pe de alta parte, ii poate impiedica sa progreseze sau sa se distreze. Ritmul lor lent poate fi agasant pentru cei din jur, insa partenerii sentimentali trebuie sa tina seama ca nativii Taur sunt iubiti fideli, foarte atasati. La fel de adevarat, insa, este si faptul ca pot deveni foarte posesivi. Cert este ca sunt in stare de orice pentru a-si mentine relatia de cuplu, pentru a-si multumi partenerii.

Trasaturi de caracter: practici, stabili, de incredere, loiali, generosi, lenesi, incapatanati, plini de prejudecati, posesivi, cu vederi limitate.

Ziua norocoasa: vineri

Numere norocoase: 6, 15, 24, 33, 42, 51.

Culoare favorabila: bleu.

GEMENI

Nativii Gemeni sunt foarte buni oratori, elocventi si usor de inteles de catre cei din jur. De asemenea, sunt si foarte buni ascultatori. Sunt centrati pe satisfacerea nevoii de comunicare care, in cazul lor, este o nevoie fundamentala, care trebuie satisfacuta. Nu este vorba despre discutii sterile; nativii Gemeni comunica tocmai pentru a obtine acel flux de informatii care le este necesar pentru a se dezvolta, din punct de vedere intelectual. Sunt genul care mereu sondeaza terenul pentru a obtine cat mai multe fapte, cat mai multe detalui. Cu cat mai multe, cu atat mai bine! Sunt persoane foarte versatile, pasionate de subiectele care ii intereseaza. Din pacate, pasiunea si interesul lor este inconstant, putand sa dispara subit.

Trasaturi de caracter: veseli, cu mult tact, entuziasti, diplomati, versatili, sociabili, cu caracter dual, instabili, indecisi, lenesi, lipsiti de rabdare.

Ziua norocoasa: miercuri

Numere norocoase: 5, 14, 23, 32, 41, 50.

Culoare favorabila: roz.

RAC

Nativii Rac sunt persoane care isi iubesc casa, isi iubesc originile; sunt inzestrati, din nastere, cu o capacitate enorma de a empatiza cu cei din jur. Sunt persoane rezervate, destul de greu de inteles de catre cei din jur. Tind sa isi ascunda sentimentele, sub o anumita aparenta dura; nu se vor destainui decat celor care reusesc sa se apropie suficient de mult incat sa le castige increderea. Experimenteaza foarte dese schimbari de dispozitie, uneori din cauze triviale; apropiatii au, mai mereu, probleme in a-i intelege.

Trasaturi de caracter: loiali, tenace, patriot, convingatori, intuitivi, sensibili, temperamentali, suspiciosi, pesimisi, suspiciosi, plini de emotii contradictorii.

Ziua norocoasa: joi.

Numere norocoase: 2, 7, 11, 16, 20, 25.

Culoare favorabila: portocaliu.

LEU

Nativii Leu sunt persoane care ies in evidenta, in mod natural; sunt carismatici si generosi, uneori, in mod exagerat. Nu le displace lumina reflectoarelor; dimpotriva. Uneori, isi fac chiar un scop in sine din a se pune intr-o astfel de pozitie. Sunt ambitiosi din fire si au o mare tarie de caracter care ii ajuta sa isi indeplineasca scopurile pe care si le-au propus. Uneori, ajung sa aiba mult prea multa incredere in sine, ceea ce ii predispune la greseli. Le place sa fie lingusiti, insa, incurajarea unui astfel de comportament nu le este deloc benefic. Le place sa aiba pozitii cu anumita prestanta, care sa le confere o anumita autoritate.

Trasaturi de caracter: marinimosi, stapani pe sine, demni, optimisti, romantici, dedicati, dusmani feroce, aroganti, cu un ego enorm, fara prea multa rabdare.

Ziua norocoasa: duminica.

Numere norocoase: 1, 4, 10, 13, 19, 22.

Culoare favorabila: auriu, rosu

FECIOARA

Nativii Fecioara au o fire iubitoare, sunt buni la suflet; din pacate, toate aceste atribute sunt acoperite, de multe ori, de criticismul pe care il practica, uneori dus la extrem. Sunt perfectionisti si nu se multumesc cu mai putin de atat; dezamagirile lor deriva tocmai din asta. Nu tin deloc cont de fragilitatile celor din jur, de posibilitatile acestora. Foarte des, pentru ei este totul sau nimic. Obsesia lor pentru ordine si curatenie poate pune probleme in relationarea de cuplu; este foarte posibil sa nu fie niciodata multumiti, oricat de mult s-ar stradui partenerii. Au un puternic simt al datoriei si sunt destul de perseverenti. Totusi, dezamagirile pot sa le afecteze serios moralul.

Trasaturi de caracter: perfectionisti meticulosi, coerenti in ganduri si exprimare, elocventi, cu mult discernamant, dar si un criticism dus pana la agresivitate, deranjeaza cu observatiile lor.

Ziua norocoasa: miercuri.

Numere norocoase: 5, 14, 23, 32, 41, 50.

Culoare favorabila: portocaliu, gri, galben.

BALANTA

Nativii Balanta sunt indivizi cu personalitati foarte bine echilibrate, diplomati innascuti, cu un puternic simt al dreptatii si sarmanti pana in maduva oaselor. Mereu atrag prin temperamentul lor calm si temperat. Par ca mereu stiu exact ceea ce trebuie spus, pentru a aplana sau evita o situatie conflictuala. Nu prea sunt genul de persoane care sa spuna „nu", atunci cand sunt rugati ceva. Se decid cu greu atunci cand vine vorba sa ia hotarari importante. Pot fi detasati sau chiar egoisti, in functie de situatie, insa nu vor injunghia pe nimeni pe la spate.

Trasaturi de caracter: plini de tact, intelectuali, sarmanti, pedanti, echilibrati, stiu sa se faca placuti, nesiguri, nesinceri, detasati, artificiali, lenesi, egoisti, superficiali.

Ziua norocoasa: vineri.

Numere norocoase: 6, 15, 24, 33, 42, 51, 60.

Culoare favorabila: albastru, verde.

SCORPION

Nativii Scorpion sunt binecunoscuti pentru alura lor misterioasa sau intunecata, dupa caz; sunt persoane care, cu greu isi acorda incredere cuiva. Insa sunt foarte curajosi, loiali si sinceri. Incapatanarea lor este proverbiala. Traiesc totul intens, cu pasiune. Nu este indicat a lua in usor un Scorpion. Considera ca sunt stapani pe propriul lor destin si fac totul pentru a-si trai viata dupa propria dorinta. Nu accepta ca cineva sa le impuna ce sa faca; daca afla ca cineva s-a amestecat, in mod nejustificat, in viata lor, se vor razbuna. Au mare nevoie de spatiul lor propriu; sunt foarte detetminati fin fire si, odata ce si-au pus ceva in minte, nimic nu le sta in cale. Au o personalitate magnetica, o atractivitate incontestabila; misterul si pericolul atrag, intotdeauna.

Trasaturi de caracter: focusati, cu personalitate magnetica, echilibrati, curajosi, robusti, foarte increzatori in propriile forte si perseverenti, loiali, gelosi, posesivi, dominatori, nemilosi, brutali, neiertatori, razbunatori.

Ziua norocoasa: joi.

Numere norocoase: 9, 18, 27, 36, 45, 54, 63, 72, 81, 90.

Culoare favorabila: rosu, caramiziu.

SAGETATOR

Nativii Sagetator sunt cunoscuti ca fiind oameni drepti, care spun mereu adevarul. Sunt oameni cu vederi largi, interesati de foarte multe aspecte ale vietii si ale cunoasterii. Au un foarte dezvoltat simt al umorului si stiu cum sa se bucure de viata; de fapt, tot ceea ce fac se centraza pe acest obiectiv. Sunt foarte sociabili si iubesc distractiile; Sagetatorii sunt cei care vin primii si pleaca ultimii de la o petrecere. Le place foarte mult sa experimenteze; de cele mai multe ori, ceea ce spun se bazeaza pe ceea ce au invatat prin propria implicare, mai putin prin intermediul cartilor.

Trasaturi de caracter: generosi, directi, fara frica, indrazneti, independenti, mari iubitori de natura si calatorii, increzuti, lipsiti de conncentrare, de focus, cu multa inconsistenta in urmarirea obiectivelor propuse.

Ziua norocoasa: joi.

Numere norocoase: 3, 21, 21, 30.

Culoare favorabila: mov, purpuriu.

CAPRICORN

Nativii Capricorn sunt persoanele cele mai determinate din tot zodiacul. Au o ambitie general recunoscuta, sunt foarte practici, in orice imprejurare alegand solutia cea mai eficienta. Sunt, de asemenea, si foarte conservatori, ceea ce ii cantoneaza intr-o zona de confort pe care nu o vor parasi foarte usor. Nu sunt adepti ai schimbarilor, dimpotriva; incearca sa pastreze o anumita situatie pe care au adus-o la starea dorita. Sunt foarte buni coordonatori de grup, foarte buni organizatori; se concentreaza 100% asupra a ceea ce au de facut. Sunt perceputi ca fiind ahtiati dupa munca, lipsiti de emotii si detasati; asa vor sa para, insa au sentimente profunde pentru cei dragi, pentru care sunt in stare de multe. Isi construiesc o armura, pentru a-si proteja sentimentele.

Trasaturi de caracter: loiali, determinati, ambitiosi, cu foarte mult autocontrol, responsabili, timizi, detasati, egocentrici, incapatanati, uneori ciudati.

Ziua norocoasa: sambata.

Numere norocoase: 1, 4, 8, 11, 13, 17,19, 22, 27.

Culoare favorabila: maro, gri.

VARSATOR

Nativii Varsator sunt exemplul clasic de umanitaristi, cu idealuri inalte, urmarind sa isi puna, intr-un fel sau altul, amprenta asupra societatii in care traiesc. Sunt persoane in trend cu moda, cu ultimele noutati din diverse domenii de viata, cu interese multiple. Aparent, sunt persoane foarte afectuoase, insa sunt destul de superficiali in sentimentele lor; foarte rar se implica profund, din punct de vedere emotional, de aceea dezvolta relatii inconsistente, fie ca este vorba de relatia de cuplu sau de cea de prietenie. Incontestabil, sunt foarte sociabili si atrag pe multi alaturi de ei, cel putin in prima instanta. Comunica foarte bine si manifesta interes pentru subiecte variate, asa ca sunt parteneri de discutie foarte volubili.

Trasaturi de caracter: drepti, amabili, curiosi, plini de afectiune, cu imaginatie debordanta, impredictibili, detasati, lipsiti de eficienta, rebeli.

Ziua norocoasa: sambata si duminica.

Numere norocoase: 4, 8, 13, 17, 22, 26.

Culoare favorabila: albastru, gri.

PESTI

Nativii Pesti sunt visatorii zodiacului. Sunt draguti, mistici si plini de compasiune. Sunt parteneti de vis intr-o relatie, de orice fel ar fi aceasta, pentru ca sunt flexibili, adaptabili si se pot transpune in pielea celuilalt. De multe ori, au tendinta de a merge unde ii poarta curentul, fara a-si impune vointa proprie; mersul contra curentului nu prea ii tenteaza. Totusi, desi impresia generala este contrara, nativii Pesti sunt persoane destul de determinate. Au o latura mistica foarte accentuata, care, uneori, ii face sa para de pe alta lume. Sunt foarte atasati de latura spirituala a vietii, interesati de introspectie; latura materiala a vietii trece pe loc secund in preocuparile lor.

Trasaturi de caracter: emotivi, sensibili, delicati, plini de compasiune si dragoste, creativi, intuitivi, melancolici, pesimisti, lipsiti de initiativa, lenesi.

Ziua norocoasa: luni.

Numere norocoase: 3, 7, 12, 16, 21, 25, 30, 34, 43, 52.

Culoare favorabila: violet, bleu.

Pe site-ul ezodii.com gasiti si un horoscop zilnic pentru toate zodiile europene.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro