Astrologie

#astrologie #partener #horoscop #predictii #relatie extraconjugala

Din ce motive este tentat partenerul tau sa te insele?

Traiesti cu teama ca ar putea sa te insele si vrei sa-ti iei masuri de precautie? Astrele te pot ajuta sa afli care sunt caracteristicile zodiei partenerului tau, care determina ce cauta el la o femeie sau care sunt calitatile unei posibile adversare ce l-ar putea face sa cada in ispita.


Berbec

Barbatul Berbec este o fire dornica de actiune si iubeste spontaneitatea. Daca nu va gasi aceeasi dorinta si la tine, in momentul in care va intalni o femeie mai deschisa, care il provoaca si il incita, cu siguranta nu va putea rezista. Arata-i ca esti misterioasa si inca nu ti-a descoperit toate laturile, ca inca ii ascunzi lucruri care ii pot stimula imaginatia.


Taur

Taurul este familist si adora sa fie rasfatat. El cauta mereu blandete si naturalete, de aceea o femeie boema care sa-l atraga in mrejele ei cu vorbe dulci si un masaj senzual poate fi un adevarat inamic pentru tine. Taurul este de asemenea extrem de gelos si posesiv. Daca va simti ca ceva privirea ta se opreste chiar si pentru un minut asupra altui barbat, se va indeparta si va cauta impacare in alta parte.


Gemeni

Barbatii Gemenii sunt cei mai predispusi la infidelitati. Fire deschisa si foarte comunicativa, nativul Gemeni este mereu in cautarea unor posibile victime, fiind un cuceritor prin definitie. Daca va gasi o persoana care sa-i starneasca interesul si care sa-i ofere atentie chiar si pentru cateva minute, barbatul Gemeni nu va sta mult pe ganduri. Asa ca nu te mira daca se hotaraste, spontan, sa plece singur in vreo escapada de cateva zile.


Rac

Racii sunt nativii cei mai sensibili ai zodiacului. Daca nu ii arati afectiunea ta in fiecare zi sau nu ii spui cat de mult tii la el, barbatul Rac va cauta in alta parte tandretea si romantismul fara de care nu poate respira. Asa ca, chiar daca vii acasa obosita, gaseste-ti timp si pentru imbratisari si sarutari.


Leu

Barbatul Leu cauta intotdeauna apreciere, vrea tot timpul sa fie felicitat, chiar si pentru cele mai marunte lucruri pe care le face. Daca ai uitat sa-i multumesti sau sa-i lauzi harnicia pentru ca a dus gunoiul sau a schimbat un bec, barbatul Leu nu te va ierta. Daca va da de o persoana care sa-l complimenteze mereu, cu siguranta se va simti atras de ea si o va invita la o cafea. Incearca sa-i arati cat de multi apreciezi tot ceea ce face el.


Fecioara

Nesiguranta este inamicul numarul 1 al nativilor Fecioara. Daca va simti ca nu ii esti fidela, nu doar ca te va insela, ci te va parasi pur si simplu. Incearca sa-i creezi echilibrul ravnit si sa-i oferi siguranta de care are nevoie. Altfel, barbatii din aceasta zodie sunt firi linistite si devotate.


Balanta

Balantele urasc violenta si firile impulsive. De asemenea, detesta sa fie la curent cu ultimele tendinte. Daca ii vei reprosa mereu ca nu se imbraca bine sau mereu esti pusa pe harta, barbatul Balanta se va refugia rapid in bratele altei femei. Nu mai pune accent pe aspectul lui, nu-i mai critica preferintele sale demodate si nu incerca sa-l schimbi in vreun fel.


Scorpion

Barbatul Scorpion uraste in primul rand minciuna, asa nu incerca niciodata sa faci asta. De asemenea, iubeste femeile deschise, dornice sa i se daruiasca si care sa-i si declare acest lucru. Tine-i treaz interesul cu seri in care sa-l astepti in lenjerie sexy si rasfata-l cu gesturi pasionale.


Sagetator

Sagetatorii adora calatoriile. Daca prinde momentul sa fie plecat in interes de serviciu sau cu prietenii, iar in cale ii va iesi o femeie dornica de aventuri si cu simtul libertatii, nu va ezita nicio secunda. De aceea trebuie sa-i oferi toata libertatea de care are nevoie, nu face sa se simta incatusat.


Capricorn

Barbatul Capricorn este stabil din fire, insa poate ceda usor tentatiei de a calca stramb, atunci cand observa ca ai tendinta sa faci acelasi lucru. Daca ii ramai fidela si devotata, nu te va inlocui cu o alta femeie, niciodata.


Varsator

Energic si mereu visator, barbatul Varsator va cauta alinare in afara relatiei daca nu mai gaseste la tine entuziasmul si dorinta de viata ce-l caracterizeaza. Ii plac femeile indraznete, care-l provoaca sa faca lucruri noi. Incita-i imaginatia si ofera-i cate un strop de nebunie de fiecare data cand ai ocazia.


Pesti

Firi duale, pline de mister si mereu visatoare, Pestii sunt predispusi sa insele. Daca nu va gasi linistea si intelegerea de care are nevoie sau daca-l vei critica mereu, nativul Pesti va inota rapid spre persoana care-l va accepta asa cum este. Nu cauta sa-l schimbi sau sa-i aduci frecvent reprosuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului