Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #diva

Diva din zodia ta: afla ce comportament adopti!

Te-ai nascut pentru a trai in lumina reflectoarelor? Chiar daca doar visezi cu ochii deschisi cum ar fi sa ai o cariera la Hollywood, de pilda, iata ce comportament ai adopta daca ai fi o diva cu acte in regula, in functie de semnul tau zodiacal!


Berbec

Orgolioasa si tupeista, diva din zodia Berbecului adora aparitiile publice, evenimentele mondene si intalnirile - la semnat de autografe, se-ntelege - cu fanii sai. Cand o supara cineva, izbucneste fara sa mai tina cont ca vorbele sale i s-ar putea intoarce impotriva. Diva Berbec face, asadar, deliciul tabloidelor.


Taur

Diva Taur este muncitoare si hotarata, astfel ca este foarte putin probabil sa guste succesul datorita pilelor si relatiilor sale. Nu este fitoasa si ii place sa stea de vorba cu cei mai diversi oameni, insa se tine departe de "entertainmentul facil", fapt care o face sa treaca drept snoaba.


Gemeni

Diva din zodia Gemenilor nu are prea multi fani in domeniul in care activeaza, si asta deoarece este renumita pentru lipsa sa cronica de punctualitate si pentru neseriozitate. Nu este rauvoitoare, insa pur si simplu nu isi poate organiza programul ori respecta pe cel creionat de altii.


Rac

Diva Rac adora lumina reflectoarelor si profita de fiecare sansa care i se ofera pentru a se face remarcata. Odata ce ajunge cat de cat cunoscuta, tine cu dintii de oportunitatea oferita si se infiinteaza la fiecare eveniment care ii ajunge la ureche. In rest, cand nu este ocupata se se autopromoveze, isi indreapta eforturile catre familie si prieteni, de unde isi ia energia pentru a-si duce planurile profesionale la bun sfarsit.


Leu

Diva Leu este vedeta prin excelenta! Superba, mereu dichisita, carismatica si sociabila, Leoaica emana si atrage puterea ca un magnet. Indiferent care este domeniul in care activeaza, diva Leu va fi vazuta mereu la brat cu o personalitate puternica, influenta (afaceristi importanti, de regula), care ii poate face fata.


Fecioara

Diva Fecioara munceste sa isi castige si sa merite statutul de vedeta, astfel ca, odata ajunsa pe culmile gloriei, stie sa aprecieze ceea ce a obtinut si nu uita niciodata de unde a plecat. Pentru ea, norocul nu este decat o iluzie; munca asidua este cea care conteaza.


Balanta

Diva Balanta, renumita pentru echilibrul sau interior, jongleaza perfect cu viata sa publica si cea intima. Ii place sa fie in centrul atentiei, dar este la fel de abila in a se ascunde de bliturile paparazzilor atunci cand se satura de atata fast si stralucire.


Scorpion

Diva Scorpion este o manipulatoare prin excelenta. Stie sa manevreze orice situatie (ori persoana) in avantajul sau, chiar daca asta implica si metode mai putin ortodoxe. Bineinteles, toate acestea nu inseamna ca diva Scorpion este lipsita de coloana vertebrala; pur si simplu, este adepta scopului care scuza mijloacele!


Sagetator

Diva Sagetator este atat de sociabila, incat isi face prieteni in oricare colt de lume s-ar deplasa. Insa are o mica problema cu fitele: este ferm convinsa ca ea este cea mai frumoasa si cea mai desteapta, iar aerele ei ii cam exaspereaza pe cei care sunt nevoiti sa colaboreze cu ea. Ce-i drept, este si o profesionista desavarsita!


Capricorn

Nu exista vedeta mai precauta si circumspecta decat diva Capricorn! Uraste sa isi expuna viata intima pe tapet si ar lipsi cu bucurie de la evenimentele mondene daca n-ar fi obligata prin contract sa onoreze invitatiile, macar din cand in cand.


Varsator

Diva Varsator este rebela vedetelor. Daca toate starurile se imbraca de la designeri de top si din ultimele colectii lansate, ea este vazuta luand la pas fiecare magazin second hand in cautare de "bijuterii" vestimentare. Nu este pe placul tuturor, dar are o baza solida de fani care au dezvoltat un adevarat cult pentru ea!


Pesti

Sensibila, dar foarte talentata, diva din zodia Pestilor si-ar dori sa fie prietena cu toata lumea, chiar si cu aceia care o invidiaza - deci o urasc - maxim. Desi poate pastra aparentele, in realitate sufera cumplit ca unii oameni o dispretuiesc fara motiv.


Sursa foto: thatgrapejuice.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro