Astrologie

#barati #dezamagiri #zodii

Doua zodii de barbati de care sa stai departe! Te vor dezamagi continuu

Sunt sociabili, jucausi si fermecatori! Cu toate acestea, barbatii nascuti in aceste zodii, vor aduce numai dezamagiri in viata ta, chiar daca la inceputul relatiei pare ca totul este perfect si ca traiesti o relatie ca-n filme.

Gemeni

Gemenii sunt sociabili, glumeti si parteneri minunati. Pana cand intampinati probleme. Cand lucrurile devin mai grele, acest nativ iti va intoarce spatele fara nicio remuscare. Va reveni cand problemele trec, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

Gemenii, nu sunt doar duali ci si indecisi. Nu sunt capabili sa ia o horatare fara sa se rzgandeasca la infinit. Problema lor este ca nu vor sa faca rau, dar nici nu se pot decide sa dea un ajutor la timp.

Daca intri intr-o relatie cu un astfel de nativ, asteapta-te la multe dezamagiri!

Varsator

In momentul in care intrii intr-o relatie cu un Varsator trebuie sa stii la ce te inhami. Varsatorii au alte standarde de viata decat oamenii obisnuiti. Vad lumea altfel, intr-un stil doar al lor. Sunt originali, au o personalitate unica si nu considera ca ar datora cuiva ajutorul, cel putin nu in forma asteptata de restul lumii. Daca ai nevoie de sprijin, iti vor tine morala, iar daca ai nevoie de bani, iti vor spune sa faci economii. Desi intentia nu este rea, reusesc sa raneasca pe toata lumea in acest stil.

Asteapta-te ca in momentul in care ai o problema sa o rezolvi singura, fara niciun ajutor. Acesti nativi fug de probleme si ii lasa pe altii sa le rezolve. Vor sa traiasca intr-o lume perfecta, iar problemele si grijile nu fac parte din aceasta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro