Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #horoscop bani

Econoama sau cheltuitoare in functie de zodie. Iata ce spun astrele despre tine

Vrei sa stii daca vei ajunge bogata sau daca iti ordonezi eficient prioritatile financiare ori sta in firea ta sa cheltuiesti banii imediat ce ai pus mana pe ei? Astrele iti pot dezvalui secretele personalitatii tale. Iata ce spun acestea despre tine in ceea ce priveste bani: daca stii sa ai grija de ei sau esti mana sparta.


Berbec

Desi in general esti o fire destul de responsabila si niciodata nu ramai cu datorii sau facturi neplatite, atunci cand vine vorba despre indeplinirea placerilor tale, nu stai nicio clipa pe ganduri. Ai fi in stare sa platesti o suma fabuloasa pentru o pereche de pantofi sau o geanta noua. Din aceasta cauza nici nu ai prea multe sanse sa devii foarte bogata. Risipesti bugetul pe lucruri de care in anumite chiar nu ai nevoie. O mica balanta intre datorii, salariu si "mici atentii personale" nu ti-ar strica.


Taur

Nativele din zodia Taur sunt foarte echilibrate in ceea ce priveste banii. Stiu sa isi stapaneasca pornirile si nu se avanta niciodata in cheltuieli inutile. Femeile Taur nu accepta sa aiba datorii si nici nu le place sa imprumute bani. Nu au insa prea mari sanse sa stranga o avere prea mare, deoarece nu le place sa riste si sunt prea comode.


Gemeni

Nativele din zodia Gemeni sunt mereu cu capul in nori si nu au nicio treaba cu buna manageriere a banilor. Nu stiu niciodata cand trebuie sa plateasca facturiele si nici cati bani au in cont. Totusi, ele alearga toata viata dupa un trai luxos.


Rac

Femeile Rac apreciaza foarte mult banii, in sensul ca stiu foarte bine sa ii pretuiasca. Muncesc din greu pentru ei, de aceea nici nu risca cand vine vorba de banii sai. Fiecare moneda are un scop precis si niciodata nu cheltuieeste mai mult decat minimul necesar. Nativele Rac au tendinta chiar de a fi zgarcite, de aceea au toate sansele sa devina putred de bogate.


Leu

Leoicele sunt foarte aeriene cand vine vorba despre banii lor. Ii pierd extrem de usor si, cea mai mare problema a lor, le plac lucrurile luxoase si opulente, deoarece vor sa fie mereu in centrul atentiei. Tin extrem de mult la imaginea lor, asa ca investesc in haine scumpe, pe care nu si le permit de fiecare data, de aceea nu au sanse prea mari sa devina bogate.


Fecioara

Fecioarele sunt foarte organizate in privinta bugetului. Familiste convinse, ele incearca mereu sa puna bani deoparte, pentru "zilele negre". Uneori par extrem de zgarcite, insa fac asta cu bune intentii. Au mari sanse sa devina bogate, deoarece stiu sa spuna stop atunci cand nu este prea tarziu.


Balanta

Balantele nu reusesc niciodata sa isi planifice eficient veniturile si cheltuielile. Uita mereu sa plateasca la timp. Nu sunt capabile de asemenea sa intretina o rata la banca, deoarece sunt uituce. Nu au prea mari sanse sa devina bogate, deoarece nu stiu sa aprecieze valoarea banilor.

Scorpion


Nativele din Scorpion sunt foarte cheltuitoare. In cateva minute, ele pot cheltui tot salariul. Isi cumpara lucruri fara sa gandeasca pe viitor, iar a doua zi le arunca sau le fac cadou. Nu pot strange avere, deoarece sunt extrem de risipitoare.


Sagetator

Sagetatoarelor le plac lucrurile scumpe, extravagante, care emana potenta. Sunt capabile sa castige insa atat de mult incat isi pot cumpera toate lucrurile de care au nevoie, dar si sa isi plateasca toate datoriile. Sagetatoarele nu ajung niciodata sa ceara bani imprumut si de aceea acest echilibru le poate ajuta sa stranga o avere maricica.


Capricorn

Femeile Capricorn sunt foarte calculate cand vine vorba despre bani. Ele nu raman niciodata fara bani in buzunar, deoarece stiu sa tina de economiile lor. Merg destul de rar la cumparaturi si nici nu prea se arunca sa dea bani imprumut. Au mari sanse sa devina foarte bogate, intr-un timp foarte scurt.


Varsator

Nativele Varsator nu au nicio treaba cu notiunea de chibzuiala. Folosesc cardul bancar fara sa stea pe ganduri si mereu isi supraestimeaza veniturile. Nici ele nu au prea multe sanse sa stranga averi sau sa puna deoparte macar o mica rezerva.


Pesti

Pestoaicele nu sunt foarte cheltuitoare, insa au si ele o "mica" slabiciune: nu se pot abtine de la cheltuieli atunci cand vine vorba despre haine. De asemenea, sunt foarte naive si se lasa usor pacalite de prietenii care uita sa le mai dea inapoi banii imprumutati. Au o inima mare si sunt foarte miloase, de aceea isi ofera cu usurinta economiile persoanelor care se afla in impas. Asadar, nu au nicio sansa sa devina bogate.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro