Astrologie

#job #astrologie #cariera #zodii #zodii cariera

Este proactiv? Zodia sa iti dezvaluie mai multe

In timp ce zodii precum Fecioarele si Taurii sunt deosebit de proactive, altele dau dovada de mai putina proactivitate in activitatea profesionala si in sfera personala.

Iata cat de proactivi sunt nativii celor 12 semne zodiacale:


Berbec

Berbecul este plin de initiativa si isi asuma riscuri fara sa se teama vreodata de consecinte. Chiar si atunci cand greseste, Berbecul asteapta sa treaca furtuna si merge inainte, fara sa mai piarda timpul cu trecutul. La locul de munca, Berbecul este proactiv si are spirit de echipa.


Taur

Pus intr-o pozitie de varf, Taurul este un om care ia intotdeauna initiativa. Nativul zodiei prefera sa faca lucrurile singur, fara ajutor din partea celorlalti. In general, Taurul functioneaza cel mai bine pe cont propriu, nu intr-o echipa, insa se poate mula, la nevoie, pe nevoile acesteia.

Gemeni

Gemenii sunt putin proactivi si, in general, atunci cand dau dovada de proactivitate, este vorba despre viata personala. La locul de munca, Gemenii au mai rar initiative si nu le place sa-si asume responsabilitati foarte mari, daca exista consecinte neconvenabile pentru ei.

Rac

Racii sunt proactivi in viata personala si profesionala, atata timp cat cred cu adevarat in proiectul, ideea sau actiunea respectiva. Cand sunt hotarati, Racii nu pot fi intorsi din drum, deoarece nu se tem de nimic si isi asuma consecintele faptelor savarsite.


Leu

Leul este proactiv in masura in care exista mari sanse sa obtina rezultatele sperate. Leii sunt calculati si nu isi asuma riscuri inutile, analizand situatia pe toate partile. Nativii iau initiativa cu bucurie deoarece le place sa vina cu idei noi si sa le puna in practica sau sa-i coordoneze pe altii.


Fecioara

Fecioara este una dintre cele mai proactive zodii. Aceasta are initiativa in orice arie existentiala, de la cea personala la cea profesionala sau amoroasa. Fecioara este plina de energie, iar luciditatea si calmul ei o ajuta sa ia cele mai bune decizii, cu un minim de risc. In general, Fecioara isi asuma responsabilitatile.


Balanta

Balanta foloseste mai des termenul de "proactivitate" decat il pune, efectiv, in practica. Nativii zodiei au mai putine initiative deoarece Balantele cauta intotdeauna sa creeze un context placut si sa nu supere pe nimeni. Balantele au nevoie de acordul celorlalti pentru a face ceva perfect relaxate. Asumarea responsabilitatii difera in functie de context.


Scorpion

Scopionul este plin de initiativa pentru ca, in general, nu se teme de riscuri si isi asuma responsabilitatile. Scorpionul crede cu tarie in fortele proprii si este constient atat de calitatile, cat si de defectele lui. Nativul poate avea initiative pe mai multe planuri, simultan si se poate concentra la fel de bine pe fiecare element.


Sagetatorul

Sagetatorul isi calculeaza bine fiecare pas. Fire independenta, Sagetatorului ii este usor sa fie proactiv deoarece, oricum, nu obisnuieste sa se bazeze pe ajutorul altora si isi asuma responsabilitatile pe care le are. Cu toate acestea, Sagetatorul nu se arata a fi proactiv intotdeauna.


Capricorn

In cazul Capricornului, proactivitatea este un atribut mai rar intalnit, nu din cauza comoditatii, insa pentru ca aceasta presupune sa te faci remarcat cu ceva sau sa soliciti atentie. Capricornii sunt persoane carora le place sa treaca nevazute. Initiativele lor mari sunt intalnite in special in sfera personala.


Varsator

Varsatorul are multe initiative, insa, de foarte multe ori, el ramane un neinteles. Lucrurile pe care altii asteapta ca el sa le faca nu se intampla niciodata, iar cele pe care le face din proprie initiativa nu sunt bine vazute. Varsatorul isi asuma responsabilitati in conformitate cu principiile si valorile lui bine definite.


Pesti

Pestii sunt mai putin proactivi deoarece prefera sa-si ia masuri de siguranta si sa-i lase pe altii sa-si asume cele mai mari raspunderi. Pestilor nu le place sa iasa in evidenta si nici sa fie extrem de independenti. Dimpotriva, intr-o echipa, Pestii lucreaza cel mai bine.

Sursa foto: lucadicecco.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro