Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii alcool #zodii bautura

Esti prieten sau nu cu bautura? Iata ce spune semnul tau zodiacal!

Sarbatorile de iarna bat la usa, ceea ce inseamna ca nu peste foarte mult timp va incepe festinul culinar specific, stropit cu bautura din belsug. Esti renumit pentru consumul generos de alcool la petreceri sau, dimpotriva, pentru ca esti eternul sofer, mereu treaz si gata de plecare? Iata ce spune semnul zodiacal sub care te-ai nascut despre obiceurile tale cand vine vorba despre consumul de alcool!

Berbec

Nativul Berbec este prietenos si mare amator de evenimente care ii permit sa socializeze dupa pofta inimii. Totusi, trebuie spus ca, fiind foarte sociabil si deschis, nu are nevoie de alcool pentru a scapa de inhibitii si a lega prietenii, asa ca rareori va fi vazut ametit de aburii alcoolului.

Taur

Gratie loialitatii sale si a realismului de care da mai mereu dovada, nativul Taur este companionul perfect al celor care consuma prea multe bauturi alcoolice la petreceri. Ii va ajuta intotdeauna sa ajunga in siguranta acasa si, de multe ori, el nu va pune un strop de alcool in gura.

Gemeni

Nativul nascut in zodia Gemenilor este greu de descifrat deoarece este un semn dual. Extrem de sociabil si de vorbaret, acest nativ va intretine atmosfera la orice eveniment la care ia parte, ceea ce se poate traduce si printr-un consum nechibzuit de alcool. La fel de bine, dupa mai multe betii crunte, acelasi nativ poate hotari brusc ca nu mai pune in veci gura pe alcool si sa se si tina de promisiune!

Rac

Firea sensibila il poate impinge pe nativul Rac sa bea de suparare pana in punctul in care cei apropiati se vad nevoiti sa il duca pe brate acasa sau sa il impiedice sa intre intr-un conflict periculos. Imprevizibil, Racul va parea ca se simte excelent pentru ca, 2 minute mai tarziu, sa devina brusc irascibil sau depresiv.

Leu

Intocmai ca Berbecul, nativul Leu este sufletul petrecerii si nu are neaparata nevoie de alcool pentru a intretine atmosfera si a se simti de milioane, ceea ce nu inseamna ca va refuza invitatia prietenilor de a bea cot la cot cu ei. Trebuie spus, totodata, ca Leul este una dintre zodiile care rezista cel mai bine la bautura.

Fecioara

Personalitatea Fecioarei si bautul peste masura sunt pur si simplu incompatibile. Vei recunoaste de indata o Fecioara cand, la o petrecere, vei zari pe cineva asezat confortabil intr-un fotoliu, sorbind dintr-un cocktail aromat (fara alcool) si scrutandu-i pe toti cei prezenti cu privirea.

Balanta

Balanta este mereu echilibrata, chiar si atunci cand vine vorba de o iesire cu prietenii la care se consuma cantitati mari de alcool. Desi nu spune nimanui niciodata ce sa faca, nativul Balanta bea moderat si stie intotdeauna cand sa se opreasca.

Scorpion

Scorpionul poate deveni amuzant sau periculos dupa mai multe pahare de alcool, in functie de secretele pe care bautura il determina sa le dezvaluie! Cel mai adesea, aceia care i-au facut marturisiri se vor simti lezati de indiscretia sa, in timp ce restul audientei se va amuza copios.

Sagetator

Dintre zodiile de Foc, Sagetatorul are cele mai mari sanse sa declanseze un scandal monstru la betie - dar numai si numai daca este provocat. Norocul face ca experientele din tinerete ale Sagetatorului sa il tina departe, in majoritatea cazurilor, de abuzul de alcool.

Capricorn

Capricornul pare genul care nu bea alcool niciodata, dar, in realitate, situatia este cu totul alta - pur si simplu, este extrem de rezistent la bautura! Asadar, nativul Capricorn nu va fi vazut facand un pas gresit, nici macar in situatiile in care bea cot la cot cu amicii sai intreaga noapte.

Varsator

Nativii Varsatori se impart in doua categorii, la extreme opuse: o parte dintre ei consuma alcool mult si des, in contexte sociale si nu numai, in timp ce restul nu vor fi vazuti in veci atingandu-se de vreo bautura alcoolica. Aurea mediocritas nu se aplica in cazul lor.

Pesti

Pestii se confrunta mereu cu avalanse de emotii de tol felul si, cum nu se pricep sa le gestioneze foarte eficient, au toate sansele sa fie vazuti adesea in compania unui pahar ori a unei sticle de bautura. Din fericire, de regula acestor nativi nu le plac bauturile spirtoase, preferand banala bere.

Sursa foto: sheknows.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului