Astrologie

#femei nervoase #leu #semne zodiacale

Femei care se enerveaza chiar si pentru ca respiri, potrivit semnelor zodiacale

Exista femei care se enerveaza chiar si pentru ca respiri, conform semnelor zodiacale. De ce nu isi pot tine ele nervii sub control?

Primul lucru care trebuie lamurit este ca toti ne enervam, fie din cauza stresului, a unei situatii din familie sau chiar a problemelor hormonale. Simptomele fizice si psihologice sunt reale si ne pot afecta relatiile personale. Daca problema este frecventa, cel mai bine este sa consulti un expert. Dar ce spun semnele zodiacului?

Femei care se enerveaza si daca respiri

Unele femei se enerveaza din orice, pentru ca nu au mancat, pentru ca sunt stresate sau pentru ca nu dorm suficient. Iar asta se vede in gesturile lor, in modul lor de a vorbi si chiar si atunci cand scriu. Daca stii vreo femeie nascuta in una din aceste zodii, ar fi bine sa stai departe de ea cand explodeaza, deoarece poate reactiona urat.

Berbec

Femeia Berbec este foarte incapatanata si cu greu o face cineva sa se razgandeasca, chiar daca stie ca greseste. Ei bine, este vorba despre un semn de foc si este clar ca se enerveaza usor si din orice. Ea nu isi poate ascunde emotiile si explodeaza cu furie. De asemenea, ii este greu sa vorbeasca despre problemele ei si prefera sa evite acest lucuru.

Rac

In ciuda faptului ca Racul este unul dintre cele mai casnice semne si este intotdeauna gata sa te ajute, nu te lasa pacalit. Femeie nascuta in aceasta zodie este extrem de temperamentala, vine un moment in care paharul se umple si nu se mai gandeste la nimic.. Ea explodeaza si este capabilia sa spuna cuvinte foarte dureroase.

Leu

Este cel mai solicitant semn zodiacal. Daca nu ii acorzi atentie cand o cere, poate pierde controlul. Femeia Leu poate fi si foarte agresiva, dar si foarte pasiva. S-ar putea sa nu tipe sau sa arunce obiecte, dar te ataca cu tacerea si cu atitudini care fac cealalta persoana sa se simta rau.

Taur

Primul lucru pe care trebuie sa-l stii este ca nativa din zodia Taurului nu se ascunde niciun pic. Femeia de genul acesta tipa cu intentia ca toata lumea sa stie ca ceva nu ii convine. De aceea, nu este recomandat sa o abordezi intr-un astfel de moment. Ii este greu sa ierte pentru ca are resentimente.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro