Astrologie

#flirt #zodii #horoscop dragoste

Flirtul in functie de zodie: vezi cum te influenteaza astrele

Inceputul oricarei povesti de dragoste este dominat de gesturi stangace si de emotii, atunci cand sentimentele sunt cu adevarat sincere. Totusi, felul in care se comporta fiecare indragostit in parte poate fi influentat de astrele sub semnul carora s-a nascut. Iata cum arata flirtul in functie de caracteristicile fiecarei zodii in parte.

 

Berbec

Naravasii nativi din zodia berbecului nu sunt deloc traditionalisti atunci cand vor sa-si cucereasca partenerul: ei isi exprima admiratia fara retineri si marturisesc de la bun inceput ce intentii au. Detesta amanarile, lipsa de transparenta si aluziile, insa gusta din plin situatiile in care trebuie sa lupte pentru castigarea inimii celuilalt.

 

Taur

Taurul nu este un maestru al flirtului si nici nu stie sa epateze atunci cand vrea sa-si impresioneze partenerul. Atunci cand se indragosteste, nativul din zodia taurului nu cunoaste arta disimularii si compenseaza prin sinceritate si autenticitate in gesturi.

 

Gemeni

Cei nascuti in zodia gemenilor sunt sarmanti si foarte expresivi, fiind capabili de cele mai cuceritoare aluzii atunci cand vor sa atraga atentia unei persoane de sex opus. Sunt naturali si relaxati, insa intuiesc intotdeauna ce vrea sa auda celalalt si speculeaza cu iscusinta aceasta abilitate. De multe ori, intentiile lor sunt interpretate gresit, intrucat se vor "juca" din placere cu arta flirtului, fara sa fie intotdeauna interesati de o relatie.

 

Rac

Racul tanjeste dupa siguranta si stabilitate, astfel ca nu se avanta niciodata cu capul inainte. In plus, nativii acestei zodii sunt dominati de timiditate si de o incredere in sine scazuta, doi factori care stirbesc intensitatea sarmului si a magnetismului personal. Asteapta ca celalalt sa faca primul pas si se ataseaza cu rapiditate, ceea ce inseamna ca risca sa fie dezamagiti mai mult decat celelalte semne ale zodiacului.

 

Leu

Nativii din zodia leului incearca sa-si evidentieze propriile atuuri atunci cand flirteaza si aproape ca ignora "minorul" aspect de a face un compliment partenerului de "joc". Vor aduce in discutie cat sunt de grozavi si isi vor umfla pieptul in cazul in care nu li s-a observat conditia fizica admirabila, riscand sa para infatuati si egocentristi.

 

Fecioara

Prudentele fecioare vor fi foarte precaute in a-si exprima simpatia fata de o persoana necunoscuta, asa ca rareori sunt cele care fac primul pas. Discutia va merge intotdeauna in directii decente, iar numarul de telefon va fi transmis doar sub un pretext bine intemeiat. In calitate de cuceritori, nativii din fecioara exceleaza prin intuitie, sarm intelectual si eleganta.

 

Balanta

Balantele adora sa atraga admiratia si privirile celor din jur, insa nu sunt in egala masura incantate sa fie ele cele care cuceresc. Prietenoase si carismatice, balantele nu sunt nevoite sa faca mari eforturi pentru a castiga atentie. La fel ca nativii din gemeni, cei nascuti sub acest semn zodiacal pot flirta doar pentru a-si reconfirma farmecul, inducand in eroare multi potentiali parteneri.

 

Scorpion

Scorpionii sunt constienti de propriile calitati si nu cunosc sentimentul nesigurantei de sine, de aceea au o atitudine foarte atragatoare atunci cand flirteaza. Misterul si perseverenta manifestate in interactiunea cu celalalt ii fac pe scorpioni sa nu fie nevoiti sa faca prea multe eforturi pentru a cuceri.

 

Sagetator

Amuzantii sagetatori sunt de regula considerati peste masura de simpatici in grupurile sociale in care se invart, gratie spiritului ludic care ii guverneaza. Subtili si jucausi, sagetatorii flirteaza facand apel la umor, carisma si buna dispozitie.

 

Capricorn

Nativii din zodia capricornului flirteaza numai atunci cand intentiile lor sunt cat se poate de serioase. Cand isi fixeaza o tinta, apeleaza la toate resursele din palmares pentru a-si indeplini scopul. Oricum, capricornii vor face curte intr-un mod foarte discret, iar aluziile fara perdea si vulgaritatile nu se regasesc in arsenalul lor.

 

Varsator

Varsatorii prezinta cel mai mare grad de versatilitate in modul de a cuceri un partener, astfel ca niciun flirt nu seamana cu celalalt. Nativii acestei zodii adora originalitatea si noul, de aceea incearca de fiecare data sa experimenteze dimensiuni noi ale flirtului.

 

Pesti

Sentimentalii pesti se aprind repede in amor si flirteaza siropos, avand succes doar daca partenerul apreciaza acest gen de abordare. Pentru ca sunt mai putin condusi de ratiune, pestii risca sa faca alegeri gresite pe plan sentimental.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top