Astrologie

#horoscop #zodii # flirt zodii # flirt zodii barbati

Flirtul la barbati, in functie de zodie

Daca Leul si Berbecul sunt doi barbati care adora sa flirteze, nativul Rac, in schimb, prefera sa stabileasca o legatura printr-un gest romantic, afectuos.

Iata mai multe despre flirtul la barbati, in functie de zodie:

Flirtul la barbatul Berbec

Barbatul Berbec este prin natura lui un cuceritor. In burlacie, Berbecul este intotdeauna receptiv la sexul frumos si nu de putine ori poate fi surprins cum flirteaza cu femeile din jurul lui. Odata cu varsta, insa si mai ales cand se insoara sau cand este indragostit, Berbecul este mai putin preocupat de flirt.

Flirtul la barbatul Taur

Daca flirteaza, barbatul Taur face acest lucru atat de voalat incat este foarte greu ca cineva din exterior sa-si dea seama ce se intampla. Taurul este un tip subtil, caruia ii plac gesturile delicate si impresionante.

Flirtul la barbatul Gemeni

Cand flirteaza cu cineva barbatul Gemeni, este un lucru pe care il stie toata lumea: pur si simplu nativul vorbeste mai mult cu o anumita persoana decat cu restul lumii. El care este o persoana sociabila, care sta de vorba cu toata lumea, brusc isi concentreaza atentia asupra unui singur om.

Flirtul la barbatul Rac

Barbatul Rac nu prea agreeaza ideea de flirt deoarece el este un tip sincer si nu obisnuieste sa joace teatru ca sa impresioneze. Flirtul Racului este mai degraba un gest de tandrete sau de bunavointa, prin care el incearca sa-i arate femeii ca tine la ea.

Flirtul la barbatul Leu

Barbatul Leu este un mare cuceritor si obisnuieste sa-si petreaca toata viata flirtand ori de cate ori are ocazia. Desigur ca nativul Leu are grija ca sotia sau iubita sa nu afle de comportamentul lui. Leul este atent la frumusetea feminina. In preajma femeilor frumoase, Leul va avea intotdeauna o remarca cu intentie.

Flirtul la barbatul Fecioara

Nativul Fecioara nu este interesat sa flirteze deoarece i se pare dificil si oarecum nedemn. In prima tinerete, insa, chiar si un barbat Fecioara poate savura un astfel de moment, cu glume si "intepaturi". Mai tarziu, reprezentantului acestui semn zodiacal i se pare tot mai greu sa flirteze cu o femeie de teama penibilului.

Flirtul la barbatul Balanta

Nativul Balanta este un tip caruia ii place sa flirteze. Glumet si jovial, barbatul Balanta gaseste intotdeauna ceva de spus sau de facut pentru a atrage atentia femeii care ii place. Este important, insa, ca nativul sa fie cat de cat prudent pentru a trece peste anumite limite.

Flirtul la barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion pune mare pret pe flirt si, in realitate, nici nu-si imagineaza viata fara asa ceva. Pentru Scorpion, atractia sexuala, limbajul non-verbal, flirtul, toate acestea sunt componente esentiale in jocul amoros. Daca exista cineva care are fraze gata pregatite pentru flirt, Scorpionul este acela.

Flirtul la barbatul Sagetator

Sagetatorul este un "vanator", insa flirtul nu reprezinta neaparat una dintre calitatile lui. Sagetatorul are anumite stangacii care il pun intr-o lumina proasta atunci cand ii place de o femeie cu care nu este compatibil. Daca gaseste persoana potrivita, insa, cand flirteaza, Sagetatorul reuseste sa obtina ce-si doreste.

Flirtul la barbatul Capricorn

Barbatul Capricorn nici nu vrea sa auda de flirt. Nativului i se pare nedemn sa apeleze la astfel de tehnici de seductie. Acesta, daca are ceva de spus, va spune fara artificii si zambete false. Nativul Capricorn prefera sa faca o invitatie clara undeva si sa afle atunci daca femeia respectiva este sau nu interesata.

Flirtul la barbatul Varsator

In prima tinerete, barbatul Varsator are energia si dispozitia necesara pentru flirt. Mai tarziu, insa, nativul Varsator vede tot mai dificila si mai lipsita de sens ideea de flirt. In mod uimitor, el reuseste sa faca acest lucru fara sa-si dea seama. Barbatul Varsator este un tip inteligent si sarmant, care stie sa se poarte cu o femeie.

Flirtul la barbatul Pesti

Barbatul Pesti isi doreste sa flirteze mai mult cu femeile din jur, insa nu are curajul. Nativul aspira sa devina intr-o zi un mare cuceritor, dar cel mai adesea astfel de aspiratii raman la stadiul de vise. Barbatul Pesti este pur si simplu prea sensibil si sincer ca sa poata flirta cu succes.

Foto: eharmony.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top