Astrologie

#zodii #flori #stilul zodiei #floroscop #floarea potrivita

Floroscopul: zodia ta si floarea care ti se potriveste

Caracteristicile unice ale florilor se pot confunda pe alocuri cu trasaturile nativilor din zodiac. Asadar, personalitatea ta se poate reflecta fidel in semnificatiile unor plante apreciate la scara larga. Daca te incearca putin curiozitatea, afla ce spune floroscopul despre floarea care ti se potriveste cel mai bine, in functie de zodia ta!


Berbec

In cazul tau, muscata (o planta cu flori foarte frumoasa, rezistenta si vibranta) iti reflecta intocmai personalitatea. Creste cu vigurozitate, stie sa isi mentina tulpina ridicata fara sa fie dependenta de ingrijiri permanente, este puternica si "ambitioasa": se adapteaza imediat mediului si stie sa foloseasca orice resursa in favoarea ei. In plus, la fel ca tine, muscata ajunge sa fie mereu in centrul atentiei!


Taur

Iti plac lucrurile deosebite si rafinate in viata, iar la fel ca in cazul trandafirilor, rafinamentul vine de la sine in cazul tau. Floarea ta reprezentativa este trandafirul, caci ca la fel ca tine, fascineaza si hipnotizeaza prin frumusete si noblete. Speciile pretioase, in nuante rare de trandafiri, iti reflecta fidel personalitatea.


Gemeni

Ai o energie care revigoreaza, purifica atmosfera si aduce calm si pozitivitate in sufletul celor din jur, de aceea lavanda iti reprezinta cel mai bine felul de a fi. Aceasta planta are multe proprietati benefice pentru organism si starea de spirit, la fel ca personalitatea ta: stii sa empatizezi cu ceilalti si sa le alini suferintele.


Rac

Ai o energie emotionala aparte, esti un spirit generos si sensibil, de aceea florile albe, precum zorelele, te reprezinta intocmai. Esti foarte legat de locul in care ai crescut si ai evoluat, la fel ca zorelele, care nu pot creste decat in pamantul care prieste cel mai bine speciei. Iti place sa fii inconjurat de familie si prieteni, fiind pentru ei un sprijin discret, dar de nadejde.


Leu

Ca semn de foc, indragostit de atentie, nu te poate reprezenta decat maiestuoasa floarea soarelui. Ai o tulpina dreapta si puternica, la fel ca floarea amintita, iti place sa fii demn, sa stralucesti in culorile focului si sa demonstrezi tuturor ca ambitia de a trai frumos te ajuta sa cresti viguros, indiferent de conditiile de mediu.


Fecioara

Iti place sa pui pret sa latura practica si logica a vietii, de aceea iubesti stabilitatea. Floarea de Lotus iti reflecta cel mai bine personalitatea echilibrata si inchinata servirii celor din jur. Ai un aspect fizic mereu elegant si surprinzator si te simti cel mai bine in mediul tau natural.


Balanta

Esti o fire energica, tonica si iti place sa lucrezi in echipa, avand intotdeauna o strategie utila la indemana, care te scoate din incurcatura. Albastrelele te reprezinta cu brio, din prisma energiei tale subtile, delicate, care reimprospateaza si insufla celor din jur multa pofta de viata. Cateodata, nu te indragostesti de oameni, si de ideea de a te indragosti pur si simplu.


Scorpion

Esti fie cel mai bun prieten al cuiva, fie dusmanul sau de temut. Prin urmare, nu te temi de nimic si emani mult mister, pasiune si secrete nedezvaluite. Florile care iti reprezinta intocmai personalitatea si frumusetea fizica deopotriva sunt gladiolele.


Sagetator

Ai o energie futurista si aplecata mai degraba spre laturile mai putin practice ale vietii. Cel mai bine te reprezinta garoafele roz, care simbolizeaza pozitivitate, relaxare, nerabdare si fire nelinistita. Atat pe tine, cat si pe floarea ta pereche, va reprezinta libertatea si pofta de aventura.


Capricorn

Energia ta caracteristica este realista, ambitioasa si determinata. Iasomia este o planta superba, rezistenta si intens parfumata, care iti reflecta intocmai felul de a fi: sincer, uneori taios, direct si aplecat catre indeplinirea indatoririlor. De asemenea, ai o putere de atractie speciala fata de cei din jur.


Varsator

Te caracterizeaza excentricitatea, originalitatea si spiritul progresist. Orhideea este planta compatibila cu felul tau de a fi si cu ambitiile tale personale, reflectandu-ti intocmai farmecul inventiv si dragostea pentru aspectele unice si spectaculoase ale existentei.


Pesti

Emotiile tale sunt pure si simple, iti place sa te lasi purtat de val si sa patrunzi in ariile mistice ale vietii. Moscul te reprezinta atat prin aspectul tau deosebit, cat si prin aroma care intriga, vindeca sufletele nelinistite si invita la meditatie si armonie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare