Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop cuplu #relatii zodii #greseli zodii

Greseli in dragoste pe care zodiile nu le pot depasi

Preferintele personale dictate de influentele astrale determina totodata si o serie de greseli in dragoste pe care zodiile nu le pot depasi. Daca leul nu tolereaza sa fie subestimat si plasat pe locul al doilea de catre partener, varsatorul va renunta la angajamente daca libertatea lui este ingradita. Iata care sunt motivele pentru care nativii din zodiac renunta la o relatie de cuplu indelungata.

Berbec

Berbecii au un simt al competitiei extrem de dezvoltat, astfel ca isi pierd repede interesul daca partenerul este supus si servil. Nu accepta presiunea casatoriei, au nevoie de multa libertate pentru a-si potoli setea de aventura si nu tolereaza sa li se faca observatii in stil parintesc.

Taur

Taurii vor ramane intr-o relatie de lunga durata, cata vreme au certitudinea stabilitatii. La primul semn de infidelitate sau intentii neserioase din partea celuilalt, au tendinta sa "evadeze" inainte sa investeasca prea multi bani si sentimente.

Gemeni

Gemenii nu pot trece peste tendinta partenerului de a trai in trecut, deoarece au nevoie sa se simta centrul universului in relatia de cuplu. Nu suporta sa fie contrazisi si, in general, trebuie sa li se respecte deciziile. Daca nu au cu cine sa comunice, incep imediat sa isi caute noi variante mai bune de a se indragosti.

Rac

Racii nu tolereaza atacurile la adresa familiei, in special asupra mamei acestora. In plus, vor cauta o alta legatura amoroasa daca nu primesc atentie, consideratie si tandrete din punct de vedere sentimental. Nu vor trece niciodata peste o infidelitate si nu pot lua viata de la inceput, daca raul a fost deja facut.

Leu

Leii au o nevoie accentuata de preamarire in relatia de cuplu, pierzandu-si rapid interesul fata de un partener care le subestimeaza statutul si meritele. In plus, nu vor sta prea mult timp alaturi de cineva care nu isi valorifica in mod constant atuurile, precum aspectul fizic sau functia la locul de munca.

Fecioara

Fecioarele nu vor ramane alaturi de o persoana excentrica, dornica sa iasa in evidenta prin lucruri indecente sau necuviincioase. Acesti nativi detesta dezordinea, neseriozitatea, iresponsabilitatea si viciile. Neglijenta fata de igiena si lipsa totala de organizare a vietii sunt greseli peste care fecioarele nu pot trece in relatia sentimentala.

Balanta

Balantele pun mare pret pe statut, astfel ca nu vor trece cu vederea o atitudine nepasatoare a partenerului fata de modul in care este vazut in societate. Nativii au nevoie sa se mandreasca in cele mai inalte cercuri cu jumatatea lor, iar daca acest lucru nu este justificat in opinia lor, vor cauta pe altcineva care sa le permita acest lucru.

Scorpion

Ceea ce nu pot scorpionii sa tolereze intr-o relatie intima este critica permanenta si refuzul partenerului de a le satisface dorintele. Vor ca persoana de langa ei sa le deserveasca prompt interesele, iar daca acest lucru nu se intampla, vor renunta imediat ce gasesc un candidat mai potrivit.

Sagetator

Sagetatorii au nevoie de spatiu si timp pentru a-si satisface pofta de aventura si de libertate, de aceea vor face adevarate atacuri de panica daca li se ingradeste acest drept. Nu suporta sa fie controlati, interogati si trasi la raspundere pentru viata lor usor dezordonata. Nu suporta nici ingradirile de ordin financiar, chiar daca banii nu li se cuvin in totalitate.

Capricorn

Capricornii vor renunta la un partener lenes, vulgar, cu o conduita indecenta si iresponsabil. Dornici de stabilitate si avizi de performanta, acesti nativi nu rezista mult timp alaturi de o persoana depresiva, pasiva si nesincera.

Varsator

Mai presus decat atractia fizica este cea mentala pentru varsatori. Oricat de mult s-ar lasa impresionati de aspectul exterior, in timp vor cauta o permanenta legatura intelectuala cu partenerul. De asemenea, au nevoie de libertate, nou si propuneri inovatoare pentru viitor.

Pesti

Pestii nu suporta sa fie trasi la raspundere, chiar daca o merita. Nu tolereaza ironia, infidelitatea si minciuna. Sunt dezmagiti pana si de cele mai mici gesturi gresite, insa reusesc sa treaca usor peste micile erori in cuplu. Daca vorbim de tradare sfruntata, pestii nu iarta si pun capat relatiei brusc si definitiv.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare