Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #Luna Noua #horoscop

HOROSCOP 11-17 ianuarie. Se anunta o saptamana nebuna, cu lupte pentru putere, haos si confuzie

Luna Noua formeaza conjunctie cu Pluto in Capricorn si Uranus este stationar anunta o saptamana plina de confuzie, haotica, cu mult stres, ce culmineaza la mijlocul saptamanii. Forte uriase opresive se manifesta miercuri, iar Saturn stinge cateva focuri. Uranus intra in mers direct joi si formeaza un trigon cu Venus, rezervand surprize uriase zodiilor.

Pana duminica astrele lanseaza bomba dupa bomba, iar haosul maxim se atinge duminica, datorita unei cuadraturi intre Uranus si Jupiter.

Mercur intra si el in mers retrograd si lucrurile scapa de sub control din cauza problemelor de comunicare. Se anunta o saptamana cu adevarat nebuna pentru majoritatea zodiilor, fie in sens pozitiv, fie in sens negativ.

HOROSCOP 11-17 ianuarie. Planetele o iau razna si pun la cale neplaceri majore pentru zodii

La inceputul saptamanii, Mercur si Jupiter sunt in conjunctie si impreuna formeaza un sextil cu Chiron in Berbec. Ies la iveala si se vindeca dureri vechi si se construiesc poduri noi de toleranta si intelegere.

De marti, insa, incep surprizele. Mercur in cuadratura cu Uranus si Venus in cuadratura cu Chiron fac ca o relatie importanta sa aiba de suferit.

Luna Noua si Pluto se joaca cu viata zodiilor

Miercuri, 13 ianuarie, are loc prima Luna Noua a anului, in Capricorn. Conjunctia cu Pluto creeaza premise pentru situatii care iti pot forta mana; Pluto este planeta puterii si primeste ajutor de la Saturn si Jupiter, insa Eris, Marte si Uranus complica lucrurile. Poate sa inceapa o lupta intensa pentru putere.

Joi, Uranus stationeaza in mers direct in Taur si declanseaza o adevarata nebunie, iar Venus pregateste multa iubire si multe senzatii tari.

Atentie la ce au pregatit Soarele si Pluto, care au planuri nefaste, iar intrarea lui Mercur in mers retrograd arunca totul intr-o umbra de incertitudine pentru cateva luni.

Duminica, 17 ianuarie, Jupiter si Uranus formeaza o cuadratura si pot provoca mari stricaciuni in viata zodiilor.

HOROSCOP 11-17 ianuarie. Previziuni complete pentru toate zodiile

Miscarile planetare din aceasta saptamana se intampla rar toate odata. Ziua de luni va fi, poate, cea mai linistita, iar de marti lucrurile o iau razna complet.

HOROSCOP 11-17 ianuarie BERBEC

Iti faci multe griji cu privire la viata personala si profesionala. Nu lasa emotiile sa iti intunece judecata si incearca sa ramai cat mai obiectiv. Fa-ti un plan inteligent si urmeaza-ti intuitia pentru a scapa de probleme.

HOROSCOP 11-17 ianuarie TAUR

Va fi o saptamana buna pentru tine, in ciuda nesigurantelor si problemelor care parca se ivesc la tot pasul. Planetele sunt de partea ta si iti aduc echilibru si pace. Esti usor melancolic, draga Taurule, si acest lucru te face sa iti reconsideri unele aspecte din viata.

HOROSCOP 11-17 ianuarie GEMENI

Ai de rezolvat probleme pe care le-ai tot amanat de ceva timp. Te vei bucura de ajutorul apropiatilor, insa trebuie sa le dai voie sa te sprijine. Spre sfarsitul saptamanii ai o stare buna, care se reflecta si asupra celorlalti. Este momentul ca eforturile din ultima vreme sa iti fie rasplatite.

HOROSCOP 11-17 ianuarie RAC

Ai parte de o saptamana grea si ciudata. Te simti prizonier in propria piele si simti ca nu ai nicio scapare. Vestea buna este ca aceasta perioada va trece, daca ramai concentrat, calm si daca nu iti mai faci griji pentru gura lumii.

HOROSCOP 11-17 ianuarie LEU

Te asteapta o perioada care te va zdruncina. Ca sa poti obtine ceea ce iti doresti cu adevarat in plan personal si profesional, trebuie sa iti reconsideri ideile si sa ceri sfaturi de la apropiati. Sfarsitul saptamanii va fi putin agitat, insa nu trebuie sa lasi emotiile sa iti afecteze judecata, pentru ca poti apuca pe cai gresite.

HOROSCOP 11-17 ianuarie FECIOARA

Este o saptamana agitata, dar la finalul ei te vei putea considera "pe plus". Ai sansa sa iti atingi scopurile, comunici bine cu cei din jur si norocul este de partea ta. Este momentul potrivit pentru a-ti face planuri si pentru a incerca sa indrepti lucruri care au nevoie sa fie indreptate.

HOROSCOP 11-17 ianuarie BALANTA

Incerci sa iti pui ordine in viata si vei profita de moment pentru a te descotorosi de oameni si situatii care te epuizeaza si te streseaza si care sunt un obstacol in calea dezvoltarii tale. Nu te lasa purtat de valurile bunavointei tale si ai grija sa nu oferi iertare celor care nu o merita.

HOROSCOP 11-17 ianuarie SCORPION

Pastreaza-ti calmul si incearca sa nu iei decizii pripite in aceasta saptamana. Esti foarte dinamic, insa in viata este nevoie de sincronizare pentru a te putea relaxa. Te afli in fata unor alegeri importante legate de viata personala si profesionala, dar trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a le comunica si altora. Ai nevoie de o atentie sporita in weekend, cand planetele se vor juca cu mintea ta si te-ar putea ispiti sa faci miscari gresite.

HOROSCOP 11-17 ianuarie SAGETATOR

Esti foarte emotiv in urmatoarele zile si ai tendinta sa te plangi mult, despre orice. Incearca sa faci fata cu realism oricarei situatii care se iveste pentru a-ti putea atinge scopurile pe care le urmaresti de multa vreme. Nu iti irosi energia pe detalii minore.

HOROSCOP 11-17 ianuarie CAPRICORN

Ai nevoie de o schimbare de viziune si de ordine in viata. Ramai realist si foloseste-ti dinamismul si determinarea pentru a-ti pune in aplicare planurile. Unele relatii personale ar putea avea nevoie de o resetare.

HOROSCOP 11-17 ianuarie VARSATOR

Pesimismul si tristetea pun stapanire pe tine. Trebuie sa te linistesti si sa incerci sa faci fata situatiilor care se ivesc cu realism. Planetele iti dau dinamismul si enerbia necesare pentru a depasi orice obstacol si pentru a-ti face planuri.

HOROSCOP 11-17 ianuarie PESTI

La inceputul saptamanii reusesti sa pui la punct un plan care te va ajuta sa iti atingi scopurile in zilele urmatoare. Esti foarte dinamic si reusesti sa depasesti orice obstacol. Relatiile personale si profesionale decurg bine, insa trebuie sa te gandesti bine inainte de a spune si de a face orice in aceste zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului