Horoscop saptamanal

# marte retrograd #horoscop #zodiac

HOROSCOP 19-25 octombrie. Trei zodii trec printr-o perioada tulbure

Planetele nu stau degeaba, iar in saptamana 19-25 octombrie parca si-au propus sa complice viata unor nativi. Trei zodii vor avea viata grea in perioada urmatoare pe toate planurile, dar vor avea parte de consolare in viata sentimentala.

Perioada urmatoare este incarcata de energii astrale negative pentru unele zodii. Un Marte retrograd agresiv face cuadratura cu expansivul Jupiter pe 19 octombrie, ceea ce nu aduce nimic bun; Mercur, retrograd si el, in opozitie cu Uranus nu face decat sa creeze o stare de confuzie greu de gestionat. Pentru unii nativi nimic nu pare sa mearga cum trebuie, dar exista si vesti bune: viata sentimentala primeste un imbold datorita lui Venus in trigon cu aventurosul Jupiter, pe 19 octombrie, si cu pasionalul Pluto, pe 21. 

Daca te-ai nascut in zodia Berbec, Gemeni sau Sagetator, pregateste-te pentru cateva zile pline de turbulente pregatite de astre.

Berbec - Tintesti lucruri care nu sunt deloc la indemana

Ultima perioada a fost dificila pentru tine, iar astrele inca nu au terminat cu "pedepsele". Totul merge greu in viata ta, parca si inspiratia te-a parasit, insa in zilele urmatoare vei simti usoare urme de entuziasm si pasiune pentru viata. Paradoxal, acest lucru nu te ajuta prea mult, pentru ca nu vei face decat sa devii si mai nerabdator ca lucrurile sa se schimbe, sa reintre pe un fagas normal. Prin urmare, te asteapta zile tensionate, in care iti vei dori multe fara sa poti obtine. Sfat: bucura-te de senzatia pe care o ai atunci cand iti doresti ceva atat de mult, incat ai face orice sa obtii! Poate fi o baza potrivita pentru vremurile mai bune care te asteapta in curand.

Gemeni - Ramai in urma cu toate obligatiile

Mercur, planeta care te guverneaza, este in mers retrograd, iar asta nu iti aduce niciodata nimic bun. Vei rata deadline-uri, nimic nu va functiona asa cum sti ca ar trebui sa functioneze, vei intarzia la intalniri importante. Tot programul iti va fi dat peste cap si pur si simplu iti este imposibil sa te achiti de angajamentele pe care ti le-ai luat. Nici nu mai sti daca tu esti dezorganizat sau toata lumea din jurul tau. Haosul domneste imprejurul tau orice ai face. Sfat: respira adanc si incearca sa faci lucrurile pas cu pas; fa ce stii tu mai bine si accepta faptul ca nu totdeauna poti face lucrurile sa se intample fix asa cum ti-ai dori.

Sagetator - Nu reusesti sa te intelegi cu nimeni

Mercur retrograd iti da si tie batai mari de cap. Traversezi o perioada in care te guverneaza idealismul, insa lucrurile nu sunt chiar asa cum ti le imaginezi si va fi dificil sa ii faci pe altii sa te inteleaga. Vestea buna este ca tot ce se petrece in subconstientul tau in aceste zile deschide calea catre o revelatie vindecatoare care se va transforma intr-un punct de cotitura in viata ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului