Astrologie

#horoscop general #zodii 2015 #predictii 2015 #horoscop 2015 #predictii #horoscop #astrologie

Horoscop 2015: Afla ce-ti rezerva astrele pentru noul an

Leu

Ati priceput deja, din anul care tocmai a trecut, ca nu puteti trai singuri pe aceasta planeta, incercand in acelasi timp toate bucuriile specific umane.

Pana si faptul ca iubirea nu trece doar prin stomac nu mai este un lucru de neinteles pentru dumneavoastra. V-a luat ceva timp sa intelegeti.

Anul debuteaza cu probleme financiare serioase, fapt ce va face ceva mai pesimisti. Nu este totusi cazul sa deveniti asa de inchisi, pentru ca dupa 25 ianuarie incep sa se urneasca toate incet, incet, in directia proiectata deja de anul trecut.

In ceea ce priveste munca, desi nimic nu este simplu si apar destule dificultati, pana in octombrie sunt sanse maxime sa apara cel putin o reusita adevarata. Afacerile prospera datorita unor asocieri sau colaborari de succes, de aceea trebuie sa acceptati relationarea cu ceilalti.

Un plan ce parea blocat fara iesire in anii anteriori, poate cunoaste acum o redresare fantastica si o revenire la normal. Unele lucruri ce pareau definitiv pierdute pot reveni acum in prim planul atentiei dumneavoastra cu mari sanse de evolutie pozitiva.

Deveniti o persoana populara, cu multi prieteni, dar s-ar putea ca in anturaj sa se strecoare uneori si „paraziti” care sa profite de bunavointa dumneavoastra. Mai glumet si mai simpatic, sunteti atras acum mai mult de petreceri, distractii, serbari, bucurandu-va de companii placute.

Viata dumneavoastra sentimentala va fi plina de aventuri. Femeile pot avea legaturi cu barbati din strainatate. Viata familiala va inflori, mai ales din luna iulie. in aceasta perioada puteti gazdui la dumneavoastra persoane din strainatate. Leii celibatari vor duce dorul unei case pline de copii.

In final, cel mai important avertisment: sanatatea nu trebuie in niciun caz neglijata in 2015. Chiar daca va simtiti in forma, tot ar fi bine sa faceti un control general.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea: Stiati ca si animalele de companie au probleme dentare?

Expertul Acasa.ro, Dr. Raluca-Ioana Nedelea, medic stomatolog

Pune o intrebare