Horoscop saptamanal

# horoscop saptamanal #horoscop

HOROSCOP 8-14 FEBRUARIE. E momentul sa iti pui ordine in viata

A doua saptamana din februarie nu este la fel de incarcata din punct de vedere astral ca prima, insa cu siguranta nu ne vom plictisi. Soarele in Varsator, Luna noua tot aici si Venus in Berbec isi vor face simtite efectele din plin.

HOROSCOP 8-14 februarie. Spontaneitate si determinare

Luna aflata la finalul calatoriei prin realistul Capricorn si Uranus, planeta inovatiei si a adevarului, in Taur fac o alinta ce ne da ocazia sa miscam putin lucrurile, sa ne debarasam de dezordinea din viata noastra sau sa facem ceva spontan. Poti sa muti mobila, sa zugravesti sau sa contactezi din senin pe cineva cu care nu ai mai vorbit de multa vreme si care te incarca pozitiv.

Avem si o legatura magica intre planetele norocului, Venus si Jupiter, ambele aflate in Varsator. Poate ca te intalnesti cu familia, ori sarbatoresti o prietenie care a rezistat peste timp, ori pur si simplu participi la o reuniune. Este momentul sa ne gandim mai mult la lucrurile care ne unesc cu altii, decat la ceea ce ne desparte.

HOROSCOP 8-14 februarie. Saturn si Uranus creeaza tensiuni

E posibil ca in lumea ta sa se produca niste schimbari la care esti reticent, ceea ce iti creeaza o stare de tensiune. Ar fi bine sa te linistesti, pentru ca Saturn si Uranus formeaza un unghi drept care favorizeaza aceste schimbari, fie ca iti convin, fie ca nu.

Luna noua in Varsator de joi se afla in legatura cu forta perceptivului Pluto in Capricorn si favorizeaza lucrul in echipa pentru binele suprem. Trecem printr-o perioada in care avem mare nevoie de realism, insa nu uitati nici de speranta. Intreprindeti orice, atat timp cat nu pierdeti din vedere scopul final; cautati noi cai de a colabora cu altii si in perioada urmatoare veti avea parte de surprize placute.

HOROSCOP 8-14 februarie. Luna noua in Varsator in 11 februarie

Schimbarile pe care le asteptai se produc, in sfarsit, si aduc inspiratie si un aer de prospetime. Senzatia de nou pe care o creeaza acest aspect astral ne indeamna sa ne imbunatatim viata, sa invatam ceva nou, sa ne dorim sa facem aceasta schimbare sa conteze.

Venus, planeta iubirii, se afla in Berbec si ne va face mai spontani si mai sinceri cand vine vorba de propriile sentimente. Nu fiti surprinsi daca veti simti dintr-o data nevoia sa imbratisati pe cineva sau sa creati ceva.

Conjunctia dintre Venus si Mercur din 13 februarie deschide calea iubirii, chiar inainte de Ziua Indragostitilor, asa ca pregatiti-va pentru un Valentine's Day intens din toate punctele de vedere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din horoscop-saptamanal

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare