Astrologie

#horoscop bani #hororscop 2014 # bani 2014 #zodii 2014

Horoscop bani 2014: ce iti aduce noul an pe plan financiar

Te intrebi ce ti-au pregatit astrele pe plan financiar in 2014? Afla ca intregul an se va afla sub influenta lui Saturn, o planeta a seriozitatii si responsabilitatii ce invita cele 12 semne zodiacale la o gestionare mai atenta si mai prudenta a banilor. Iata cum arata anul 2014 din punct de vedere financiar pentru fiecare zodie in parte!

Berbec

Venus retrograd in Capricorn se va traduce, in luna ianuarie, prin cateva "palme" primite la locul de munca. In loc de aprecieri, nativul Berbec va avea parte de stres, iar meritele ii vor fi recunoscute si nu prea. Ulterior, odata cu miscarea retrograda a lui Saturn in Scorpion in casa a 8-a a zodiei sale, Berbectul se va confrunta cu restrictii de ordin financiar si nevoia de a-si regandi bugetul care sa corespunda noii stari de fapt.

Taur

Provocarile in cariera si pe plan financiar nu vor lipsi in 2014. Mercur retrograd in Varsator il va indemna pe nativul Taur sa isi regandeasca viata profesionala, sa se reapuce de studii sau sa gaseasca surse noi de venit. In iunie, cand Mercur se va deplasa retrograd prin Gemeni, Taurul se va vedea nevoit sa fie foarte atent la investitii pentru a nu cadea intr-o capcana paguboasa.

Gemeni

Jupiter in Rac ii aduce nativului Rac noroc pe plan financiar pana in luna iulie. Investitii profitabile, o marire salariala, un castig neasteptat - toate sunt cat se poate de posibile! Spre sfarsitul lui 2014, nativul Geaman este invitat sa isi faca un plan realist de gestionare a banilor pe care i-a castigat pana in acel moment.

Rac

Odata cu intrarea lui Jupiter in Leu, de la jumatatea lunii iulie, norocul la bani al Gemenilor va intra in casa Racilor! Oportunitatile de avans in cariera si de a obtine castiguri mari nu vor lipsi, insa trebuie valorificate cu multa chibzuinta.

Leu

Neptun in Pesti ii ofera nativului Leu o puzderie de sanse pe plan financiar, perspective inedite, pe care anterior nu le-ar fi luat in considerare. Intuitia ii va sopti ce are de facut in 2014 pe plan financiar - de pilda, acum este momentul unei schimbari in bine in cariera, daca jobul actual nu mai produce satisfactii (nici personale, nici materiale).

Fecioara

Uranus se afla in Berbec si in 2014, ceea ce inseamna ca planul financiar va sta sub semnul surprizei si al necunoscutului. In consecinta, se recomanda prudenta maxima in gestionarea bunurilor financiare, intrucat orice risc se poate transforma intr-un mic dezastru (in general, din cauza lipsei de seriozitate si cinste a celor care nativul Fecioara interactioneaza).

Balanta

Jupiter in Rac ii va ajuta pe nativii Balanta in plan profesional, favorizand avansul in cariera si, implicit, castiguri financiare serioase. Cum insa Saturn isi exercita influenta de-a lungul intregului an asupra tuturor semnelor zodiacale, ar fi indicat ca nativii Balanta sa nu se lase orbiti de castigurile generoase si sa le dramuiasca atent si rational, avand in minte si eventualele "zile negre" din viitor.

Scorpion

Norocul la bani este de partea Scorpionilor in special in toamna, cand o serie de investitii aparent riscante pot aduce castiguri frumoase. Experienta profesionala, dar si vocea interioara le vor fi de mare ajutor acestor nativi cand va fi nevoie sa ia o serie de decizii foarte importante cu privire la finantele lor. Cata vreme nu pleaca urechea la parerile si sugestiile "binevoitorilor", totul va fi bine.

Sagetator

Jupiter este cel care guverneaza zodia Sagetatorului si se va afla in Rac in prima parte a anului, ceea ce inseamna ca nativii nascuti sub acest semn zodiacal vor beneficia de oportunitati nesperate in plan financiar. Banii vor veni nu din munca depusa, ci din mosteniri sau surse similare.

Capricorn

Mercur se afla in miscare retrograda in zodia Varsatorului, ceea ce inseamna, pentru nativii Capricorn, o serie de oportunitati iluzorii - pe care ar face bine sa le ignore - de a face bani. Situatia se va redresa odata cu sosirea primaverii, cand Capricornii au mari sanse sa avanseze in cariera, dar numai daca muncesc in consecinta.

Varsator

Neptun se afla in casa finantelor Varsatorilor in 2014, fapt care favorizeaza inselatoriile financiare. Atentie la promisiunile care nu sunt onorate si la investitiile tentante, dar care duc, de fapt, la pierderi financiare mari.

Pesti

Situatia financiara a Pestilor este usor ambigua in 2014 din cauza prezentei plantei Uranus in Berbec, in casa banilor. Un strop de precautie este binevenit, asadar, iar o eventuala asigurare a bunurilor s-ar putea dovedi un gest foarte inspirat.

Foto:ebstrategy.co.uk

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro