Astrologie

# zodie cuplu #horoscop #cuplu #zodiac

HOROSCOP. Ce zodie este cuplul tau si cum va influenteaza viata

Orice are un semn zodiacal: omul, animalele, tarile si chiar relatiile. Un cuplu are o zi aniversara si, implicit, o zodie, care influenteaza mersul lucrurilor, dincolo de compatibilitatea dintre cei doi parteneri. 

Data primei intalniri este considerata o "zi de nastere" a relatiei, asa ca hai sa vedem impreuna ce zodie este cuplul din care face parte si cum va influenteaza acest lucru!

Berbec (21 martie - 19 aprilie): Parca sunteti mereu in competitie unul cu altul, va certati si va impacati, dar sunteti un cuplu solid. Traiti intens si pe repede inainte, dar nu ar fi rau sa incercati sa nu mai ardeti etape.

Taur (20 aprilie - 20 mai): In aceasta relatie banii conteaza si nu la modul materialist, ci in privinta echilibrului financiar. Daca la prima intalnire v-ati oferit sau nu sa impartiti nota, de acest lucru depinde relatia voastra. Sunteti un cuplu care reuseste sa faca economii si care investeste, daca reusiti sa ramaneti impreuna.

Gemeni (21 mai - 20 iunie): Comunicarea este cheia relatiei voastre, iar aceasta este uneori chiar mai importanta decat intimitatea. Intr-o relatie "gemeni" emotiile si conexiunea sexuala pot trece in plan secund, in timp ce flirtul si joaca permanenta sunt la loc de cinste. 

Rac (21 iunie - 22 iulie): Este o relatie bazata pe emotie si sensibilitate. Familia este importanta pentru cel putin unul dintre voi, iar in cele mai multe cazuri relatia depinde de cum va intelegeti fiecare cu rudele si prietenii celuilalt. Este genul de relatie in care ajungeti destul de rapid la discutii despre mutat impreuna, casatorie, copii. 

Leu (23 iulie - 22 august): Sunteti un cuplu care iese mereu in evidenta in public. Va place acest lucru si incercati mereu sa dati bine. Dar in spatele usilor inchise lucrurile pot sta altfel. 

Fecioara (23 august - 22 septembrie): Este o relatie in care conteaza foarte mult lucrurile pe care le faceti impreuna, care va apropie si va ajuta sa va construiti amintiri.

Balanta (23 septembrie - 22 octombrie): Cuplurile care stau sub acest semn zodiacal fie vor fi impreuna pana la adanci batraneti, fie vor avea o relatie cu nabadai. Totul depinde de felul in care reusiti sa va echilibrati si daca aveti un aport egal in relatie. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): In aceasta relatie compatibilitatea fizica este esentiala, iar pasiunea atinge cote maxime, ceea ce reprezinta unul dintre stalpii cuplului. Faceti multe lucruri impreuna si sunteti un cuplu puternic. 

Sagetator (22 noiembrie - 21 decembrie):  Este genul de relatie in care va educati unul pe altul, invatati unul din experientele celuilalt Va place sa iesiti cat mai mult, fie in natura, fie in oras. Sunteti deschisi la experiente noi si poate chiar va veti muta impreuna intr-un alt oras.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie): Relatia voastra depinde de succesele comune si individuale, in cuplul vostru totul este despre realizari si ambitii. 

Varsator (20 ianuarie - 18 februarie): Prietenia dintre voi este baza relatiei, dar pasiunea si dragostea aceea profunda parca lipsesc.

Pesti (19 februarie - 20 martie): Relatia dintre voi sta sub semnul comunicarii si al intuitiei, indiferent despre ce "palier" vorbim. Sunteti sensibili unul la nevoile celuilalt, dar vulnerabilitatea poate crea probleme. Cand sunteti impreuna sunteti ca intr-o vacanta pe care v-ati luat-o de la lumea reala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro