Astrologie

#femei puternice #putere #zodii #horoscop

HOROSCOP. Cele mai de temut cinci zodii de femei

Femeia este gingasa, suava, romantica, blanda, ocrotitoare. Insa nu tot timpul. Sunt reprezentante ale sexului frumos care, atunci cand situatia o cere, pot da dovada de o putere pe care si barbatii ar fi invidiosi. Si nu ne referim la forta fizica, ci la acea ferocitate care le face capabile sa faca fata oricarei situatii, sa isi apere drepturile si convingerile cu orice pret si sa plateasca polite atunci cand sunt nedreptatite.

Puterea fizica a devenit din ce in ce mai putin importanta pentru supravietuirea omului. Este esential, insa, sa ai forta psihica si determinare. Iar la unele persoane aceasta este nativa si este vecina cu incapatanarea, dar le ofera un avantaj semnificativ asupra celorlalti.

Cele mai puternice femei ale horoscopului

A fi stapana pe propriul proces de gandire si a sti cum sa iti canalizezi anxietatea si frica spre ceva productiv te poate face o femeie de temut, chiar feroce din punct de vedere mental. Iata care sunt zodiile care au aceasta „superputere”:

Leu

Echivalentul feminin al regelui universului astrologic este cap de lista. Cand Leoaica intra intr-o camera, este de asteptat ca toti ochii sa fie atintiti asupra ei datorita increderii pe care o degaja. Este una dintre cele mai determinate femei pe care le vei intalni vreodata; odata ce va pune ochii pe ceva, poti fi sigur ca va obtine.

Nativele acestui semn zodiacal sunt facute sa fie lideri si manageri laudabili. Nu doar ca stiu cum sa atinga o tinta, dar au si abilitatea rara de a-i inspira pe cei din jur sa le urmeze exemplul.

Fecioara

Gandirea rece a Fecioarei nu este tocmai ceea ce majoritatea ne imaginam cand auzim „feroce”; si tocmai aici gresim! O Fecioara este cat se poate de hotarata, iar etica ei profesionala de neclintit si incapatanarea pe care o arata cand vine vorba de telurile ei o fac de neinvins.

Conduita politicoasa si modesta te poate face sa crezi ca o Fecioara este usor de dat la o parte, insa esti la kilometri distanta de adevar. Spre deosebire de alte semne zodiacale, Fecioara nu are nevoie sa strige in gura mare ca este puternica. Acest lucru este vizibil in felul in care se mentine pe pozitii pentru cei din jur, chiar si atunci cand lumea ei se prabuseste. Nu este persoana care sa se ghemuiasca si sa isi planga de mila.

Nativa acestei zodii este experta in realizarea mai multor activitati in acelasi timp si stie sa afiseze un zambet atunci cand este necesar.

Sagetator

Daca ar fi sa alegem un singur atribut care sa defineasca acest semn de foc, acesta ar fi neobosita abordare pozitiva a vietii. Cand totul in jur merge rau, poti conta pe femeia Sagetator sa vada scanteia luminitei de la capatul tunelului si sa ridice moralul tuturor.

Daca nu sunt istetimea si sarcasmul ei cele care salveaza ziua, atunci va fi abilitatea innascuta de a rasturna o situatie negativa in favoarea sa, ceea ce o face sa fie una dintre cele mai puternice femei ale zodiacului. Daca te intrebi cum poate femeia Sagetator sa para neafectata in cele mai teribile situatii, este pentru ca a fi intr-o situatie dificila nu o mai deranjeaza, a vazut mai rau.

Capricorn

Femeia nascuta sub semnul Capricornului va fi mandra de realizarile ei si nu o vei putea face sa se indoiasca de propriul succes.

Nu accepta un refuz atunci cand are ceva de facut si cunoaste importanta valorii de sine si a increderii. Ceea ce o face cu adevarat feroce este faptul ca nu are nevoie sa i se spuna unde ii este locul sau sa ii fie valideze emotiile. Ego-ul sanatos este cel datorita caruia isi revine foarte repede dintr-o stare mentala negativa. Femeia Capricorn isi cunoaste valoarea. Punct.

Taur

Atunci cand greutatile se pornesc, se pornesc si cei puternici; aceasta este deviza femeii Taur. In esenta, indiferent de piedicile pe care i le scoate viata in cale, in cele din urma va fi victorioasa.

Femeia Taur este sclipitoare, dar si incapatanata, iar asta inseamna ca nu va abandona niciodata o lupta la jumatate. Are un rezervor nesecat de putere si nu ii este frica sa scoata ghearele daca situatia o cere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului