Astrologie

#empatie #zodii #horoscop

HOROSCOP. Cele mai empatice semne zodiacale

Empatia inseamna sa intelegi sau chiar sa simti prin ce trec altii, sa reusesti sa te pui in locul lor in anumite situatii. Empatia este o virtute pe care tot mai putini pare ca o au, insa la unii se regaseste in cantitati mai mari.

Patru semne zodiacale castiga detasat premiul pentru cei mai empatici nativi din horoscop, insa avem un sfat pentru ei: empatia poate dauna grav sanatatii atunci cand nu mai reusesti sa faci diferenta intre problemele tale si ale altora.

Empatia este si o binecuvantare, si un blestem pentru Rac, Fecioara, Balanta si Pesti, cele mai empatice semne zodiacale.

Racul are o sensibilitate aproape maaterna si este foarte receptiv la vibratiile si energiile care il inconjoara. Guvernati de schimbatoarea Luna, nativii acestui semn zodiacal pot fi, pe cat de evazivi, pe atat de loiali; sunt ghidati de emotiile cele mai ascunse si rezoneaza foarte bine cu starea psihica a celor din jur, fie ca sunt foarte bucurosi, fie ca sunt anxiosi.

Fecioara nu e ea daca nu ajuta pe cineva. Analitica, meticuloasa si pragmatica, Fecioara este guvernata de curiosul Mercur, planeta comunicarii si a cunoasterii. Acesti nativi au o minte ca o comoara, mereu gata sa isi puna cunostintele in sursa altora, mereu productiva si plina de resurse. Semn mutabil de pamant, Fecioarele nu sunt empatice emotional, ci la nivel logic: analizeaza, cantareste, crtica, vrea ca totul sa fie bine, in ordine. Se poate observa cu usurinta cat de tare se streseaza atunci cand au de a face cu lucruri care nu merg potrivit planului, chiar si atunci cand nu li se intampla lor.

Balanta reuseste sa se puna mereu in pielea celorlalti si prezenta ei langa altii este ca o gura de aer proaspat, mai ales datorita gratiei lor naturale, farmecului si diplomatiei. O Balanta va renunta mereu la drumul sau pentru a merge putin in patofii altcuiva, pentru a-i putea intelege mai bine punctul de vedere.

Pestii sunt de o bunatate ce pare din alta lume. Vulnerabili emotional si mistificatori, acesti nativi rezoneaza cu orice si cu oricine, in orice problema. O fac toata ziua, in fiecare zi si tocmai de aceea este epuizant pentru ei. Guvernati de universalul Neptun, visatorii Pesti nu prea au limite, dar tocmai de aceea au inclinatii artistice si o sensibiitate iesita din comun; au o minte atotcuprinzatoare, nu stiu sa spuna nu si tocmai de aceea au deseori de suferit chiar din cauza empatiei de care dau dovada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro